op
×

Χανιά: Ξεκινούν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαβάστηκε
Χανιά: Ξεκινούν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 οι εγγραφές των δικαιούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων για το 2015, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Χανίων καθημερινά από τις 9.00 έως τις 13.00.

Δικαιολογητικά για τις εγγραφές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα διατίθενται από:
–Το Γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μυλωνογιάννη και Υψηλαντών γωνία), τηλ. επικοινωνίας : 2821341766.
–Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην οδό Περίδου.
–Το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Χανίων, όπου θα γίνεται και η κατάθεση των αιτήσεων, τηλ. επικοινωνίας: 2821341689.
–Το site του Δήμου Χανίων

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη δήλωση συμμετοχής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο απευθύνονται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης από 8 Δεκεμβρίου 2014 έως και 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 09.00-13.00, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
–Αίτηση του ενδιαφερόμενου (χορηγείται από την Υπηρεσία).
–Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου και άδειας διαμονής.
–Φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. ή Δ.Ε.Υ.Α.Χ μέσω του οποίου θα βεβαιώνεται η διεύθυνση κατοικίας, εφόσον δεν προκύπτει από τη φορολογική δήλωση εισοδήματος.
–Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
–Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος 2014, Φωτοτυπία εντύπου Ε1 του 2014 και φωτοτυπία εντύπου Ε9 και των δύο συζύγων.

ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
–Σε περίπτωση αναπηρίας, αντίγραφο της Απόφασης Κ.Ε.Π.Α (ή της Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής) περί καθορισμού του ποσοστού αναπηρίας.
–Σε περίπτωση ενοικίου, φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου (σε ισχύ).
–Σε περίπτωση ανεργίας, φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (2 όψεων) ή βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (ισχύει και για τους δύο συζύγους).
–Σε περίπτωση διαζυγίου, αντίγραφο διαζυγίου και δικαστική απόφαση περί επιμέλειας των παιδιών. Σε περίπτωση διάστασης, ένορκη βεβαίωση από το Ειρηνοδικείο που να πιστοποιεί το γεγονός της διάστασης και ιδιωτικό συμφωνητικό περί επιμέλειας των παιδιών.
–Σε περίπτωση νεογέννητου, ληξιαρχική πράξη γέννησης αν δε φαίνεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
–Σε περίπτωση χηρείας, ληξιαρχική πράξη θανάτου αν δε φαίνεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
–Σε περίπτωση ενήλικου προστατευόμενου τέκνου, βεβαίωση σπουδών ή βεβαίωση στράτευσης.

Η Διοικούσα Επιτροπή δύναται να αναζητήσει αυτεπάγγελτα όποια αναγκαία πρόσθετα δικαιολογητικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται από τους ίδιους τους δικαιούχους ή από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στο Γραφείο Διαμεσολάβησης εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών υποβολής αιτήσεων.

Πληροφορίες:
Γραφείο Κοινωνικού Παντοπωλείου: 2821341766
Γραφείο Διαμεσολάβησης: 2821341689


Σχετικά άρθρα

Συμπαράσταση από το Δήμο Χανίων στους 9 πολίτες που δικάζονται στις 10 Μάρτη. Συγκέντρωση Παρασκευή 6:30 μ.μ. στην Αγορά - Χανιά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εννέα εργαζόμενους και νεολαίους, μέλη συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων της πόλης, που δικάζονται στις 10 Μαρτίου για την κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας στις 10/2/2012, μέρα της μεγάλης απεργίας, που είχαν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Γιατροί του Κόσμου: Δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστα παιδιά

Το Σαββατοκύριακο – 7 και 8 Μαρτίου 2015 -, θα βρίσκεται στο Δημαρχείο των Χανίων, στην οδό Κυδωνίας 29, από τις 09:00 έως τις 14:00, η Κινητή Παιδο – οδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ», παρέχοντας στα παιδιά, που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους τις παρακάτω υπηρεσίες:

Χανιά: Διαδηλώνουμε ενάντια στη συνέχιση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, μέσα από τη συνέχιση του μνημονίου

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΩΝ Διαδηλώνουμε ενάντια στη συνέχιση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, μέσα από τη συνέχιση του μνημονίου. Καμία θυσία για τις τράπεζες και τους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δε φοβόμαστε το GREXIT. Αυτοί φοβούνται! Κατάργηση των μνημονίων Άμεσα και διαγραφή του χρέους!

Τετάρτη 18/2 και 09:00πμ. ΚΑΛΕΣΜΑ σε συγκέντρωση συμπαράστασης στα Δικαστήρια Χανίων: για τα επεισόδια σε διαδήλωση διαμαρτυρίας σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο νεαρού μαθητή στα Χανιά, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη

Τετάρτη 18 του Φλεβάρη, έχουμε πάλι μπροστά μας τη δίκη που εκκρεμεί από τον Νοέμβρη του 2010, όταν εντελώς εκδικητικά και στοχευμένα συνέλαβαν το μέλος μας Νίκο Μαρκετάκη, καθώς και έναν φοιτητή τότε του Πολυτεχνείου Κρήτης, μετά από μικρής έκτασης επεισόδια σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο νεαρού μαθητή στα Χανιά, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη.

Η Περιφέρεια Αττικής μετατρέπει τα ψηφοδέλτια σε... τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τα κόμματα αλλά και οι εκλογείς που διαθέτουν αχρησιμοποίητο και πλέον άχρηστο έντυπο προεκλογικό υλικό και επιθυμούν να το διαθέσουν καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213-32.100.531-4 ή στο email ant.bta@patt.gov.gr.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×