op
×

Δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά βιβλία ΕΔΩ!

Διαβάστηκε
Δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά βιβλία ΕΔΩ!

Λίστα ιστοσελίδων που διαθέτουν δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά βιβλία (free greek ebooks) με δυνατότητα online ανάγνωσης ή και download.

eBooks4Greeks  http://www.ebooks4greeks.gr ~ Δωρεάν βιβλία online ~ Free ebooks download

Διαβάστε online ή κατεβάστε δωρεάν βιβλία (free ebooks). Ψηφιακά βιβλία σε Pdf & epub | Greek e books in pdf & epub for free download

taexeiola  http://www.taexeiola.gr – ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – Σχολικά βιβλία – Βοηθήματα – Λυσάρια

Ψηφιακό σχολείο – Δωρεάν ηλεκτρονικά βοηθήματα, λυσάρια, σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, εκπαιδευτικό υλικό, βιντεομαθήματα.

OPENBOOK http://www.openbook.gr – δωρεάν βιβλία free greek ebooks pdf epub

Ανοικτή Βιβλιοθήκη με ελληνικά ηλεκτρονικά δωρεάν βιβλία που διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα (δωρεάν ebooks) | Ψηφιακή βιβλιοθήκη | Λογοτεχνικά περιοδικά και ιστολόγια | Ψηφιακά βιβλία.

free-ebooks.gr  http://www.free-ebooks.gr/gre/ebooks/index – Κατεβάστε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία σε pdf, epub | Δωρεάν βιβλία Free Ebooks

Η μεγαλύτερη δωρεάν ηλεκτρονική βιβλιοθήκη όλων των εποχών! Κατεβάστε με ένα κλικ χιλιάδες δωρεάν βιβλία free ebooks οργανωμένα σε κατηγορίες.

24grammata.gr  http://www.24grammata.com/?page_id=6279 – Ηλεκτρονικά Βιβλία (free ebooks)

2500 Ηλεκτρονικά Βιβλία (free ebooks) με την εγγύηση του 24grammata.com (αυστηρή επιλογή).

Gutenberg  http://www.gutenberg.org/browse/languages/el – Browse By Language: Greek

Μικρός Απόπλους  http://www.mikrosapoplous.gr – Πλήρη αρχαία ελληνικά κείμενα για downloading ή/και browsing, Ποιήματα

Σαραντάκος  http://www.sarantakos.com – Greek Literarure and Language Pages – Νεοελληνικά λογοτεχνικά κείμενα στο Δίκτυο

Constantine P. Cavafy – http://users.hol.gr/~barbanis/cavafy/ – Καβάφης

Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού  http://www.snhell.gr – Νέα Ελληνική Λογοτεχνία και Πολιτισμός

H ηλεκτρονική έκδοση του Σπουδαστηρίου Νέου Ελληνισμού περιλαμβάνει ευρύ πολιτισμικό υλικό στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη


occupygr.com  http://occupygr.com/download-e-books – Λογοτεχνία-Πολιτικά κείμενα και διάφορα άλλα σε μορφή .Pdf

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Λεβαδείας  http://ebooks.liblivadia.gr/liblivadia

Ανέμη - http://anemi.lib.uoc.gr/?lang=el – Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών. Πλούσια συλλογή βιβλιογραφικών πληροφοριών, ψηφιοποιημένων βιβλίων και άρθρων με έμφαση στο Νεοελληνικό πολιτισμό. 2.000.000 ψηφιοποιημένες σελίδες σπάνιων βιβλίων και νεότερων εκδόσεων, των οποίων οι συγγραφείς επέτρεψαν την ψηφιοποίηση και ελεύθερη διάθεση στο διαδίκτυο, διατίθενται ελεύθερα στον επισκέπτη της.

Ιστορικό Αρχείο Ελληνικής Νεολαίας  http://www.iaen.gr

Το Ιστορικό Αρχείο Ελληνικής Νεολαίας είναι ένα ερευνητικό και εκδοτικό πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, που λειτούργησε στο δικό της πλαίσιο κατά τα έτη 1983-1989 και, από το 1994, ως φιλοξενούμενο πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Νεοελληνικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, με χρηματοδότηση της ΓΓΝΓ. Διευθύνεται από Επιτροπή.

Βορειοδυτικές Εκδόσεις – http://voreiodytikes.blogspot.gr/p/e-books.html

Τα e-books όλων των βιβλίων των βορειοδυτικών εκδόσεων θα διατίθενται δωρεάν σε μορφές pdf και epub, χωρίς κανένα απολύτως κλείδωμα, ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή, στον ηλεκτρονικό αναγνώστη και το smartphone σας.

Εκδόσεις Σαΐτα – http://pinterest.com/saitapub/ebook-covers/ – Τα ebooks των εκδόσεων Σαΐτα διατίθενται δωρεάν σε μορφή pdf.

Εκδόσεις Δήγμα – http://www.ekdoseis-digma.gr/index.php?tab=3 – Δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά βιβλία σε μορφή pdf.

Εκδόσεις Αρχίγραμμα – http://arxigramma.wordpress.com/

H Εκπαιδευτική βιβλιοθήκη του Τάσου Ανθουλιά – www.helidoni.info/ba1.html

Ναυτικά βιβλία του Ιδρύματος Ευγενίδου – http://www.eugenfound.edu.gr/


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτοδιαχείριση της τροφής: 4η Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών στον Πύργο του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Οι σπόροι αυτοί δίνονται δωρεάν με την υποχρέωση από σας να τους διατηρήσετε και να τους μοιράσετε και σε άλλους ώστε να μπορέσουν οι επόμενες γενιές να γευτούν και να χαρούν αυτή την κληρονομιά.

ΔΩΡΕΑΝ: Τεστ Παπανικολάου για όλες τις γυναίκες

Η 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Νίκαιας πραγματοποιεί  δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σε όλες τις γυναίκες ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, με προγραμματισμένο ραντεβού, στους παρακάτω χώρους:

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια Η/Υ και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες

Το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS) ανακοίνωσε την έναρξη του 2ου κύκλου του σχεδίου δράσης “Active Women: H Τεχνολογία στην Υπηρεσία των Γυναικών”, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013”.

Καινοτομίες: Δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Μέσα από τη δράση για την ενίσχυση της καινοτομίας στο Δήμο Αθηναίων, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη προκειμένου να ενισχύσουν την καινοτομική τους διάσταση και την ανταγωνιστικότητας τους.

Ψηφιακός Ελ Γκρέκο στην Εθνική Πινακοθήκη

Μια μοναδική ψηφιακή έκθεση της ζωγραφικής του Ελ Γκρέκο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της Εθνικής Πινακοθήκης. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 31 Μαρτίου στην προσωρινή της έδρα στο Γουδί (Εθνική Γλυπτοθήκη).
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×