op
×

Από σήμερα Αυτοδιαχειριζόμενος FLASH 96 με Πανούση και Pitsiriko

Διαβάστηκε
Από σήμερα Αυτοδιαχειριζόμενος FLASH 96 με Πανούση και Pitsiriko

Ξεκινάει, κανονικά μετά από ημέρες πιλοτικού προγράμματος, από σήμερα Δευτέρα 19/1 νέος Flash 96. Θα έχει 10ωρο πρόγραμμα τις καθημερινές, 4ωρο τα Σαββατοκύριακα και δελτία ειδήσεων, 08:00 το πρωί με 08:00 το βράδυ.

 
Το πρόγραμμά του στελεχώνουν μερικοί από τους εργαζόμενους-ιδιοκτήτες του σταθμού (Δημήτρης Κρικέλας, Γεωργία Βορύλλα, Κωστής Παρράς, Κορίνα Θεοδωρακάκη), αρκετοί δημοσιογράφοι (Γιώργος Καρελιάς, Γιώργος Μελέας, Δήμητρα Ευθυμιάδου), ο Τζίμης Πανούσης με πεντάλεπτο ένθετο στις 12:00 το μεσημέρι αλλά και ο blogger Pitsirikos.
 
Στο καθημερινό πρόγραμμα θα προστεθούν οι δημοσιογράφοι του Flash Μαρία Αθανασίου και Γεωργία Βορύλλα. Γενικότερα θα εμπλουτίζεται διαρκώς.
 
Καθημερινές
07.00 - 09.00 Ευγενία Τάγκα
09.00 - 10.00 Δημήτρης Κρικέλας - Δήμητρα Ευθυμιάδου
10.00 - 12.00 Νόρα Ράλλη
12.00 - 12.05 Τζίμης Πανούσης
12.05 - 12.30 Πιτσιρίκος
12.30 - 14.00 Γιώργος Μελέας (Δευτέρα και Παρασκευή), Κωστής Παπαιωάννου (κάθε Τρίτη), Γιώργος Καρελιάς (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη)
14.00 - 16.00 Μουσική
16.00 - 17.00 Ελιζαμπέτα Καζαλόττι
Σαββατοκύριακο
08.00 - 10.00 Κωστής Παρράς
12.00 - 14.00 Κορίνα Θεοδωράκακη
* Δελτία ειδήσεων με τους Γρηγόρη Νιάκα και Κώστα Παπανδρέου.
Σχετικά άρθρα

Η Catalan Integral Cooperative (CIC) στο Φεστιβάλ των Κοινών CommonsFest 2015 στο Ηράκλειο Κρήτης

Η δεύτερη ομάδα προσκεκλημένων  στην προ-φεστιβαλική εκδήλωση του CommonsFest 2015, που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 17 και 18 Απριλίου, είναι η Catalan Integral Cooperative (ή, εν συντομία, απλά CIC).Η Catalan Integral Cooperative (ή CIC) είναι ένα πολιτικό πρότζεκτ που αποσκοπεί στην διαδικτύωση εργατικών και καταναλωτικών πρωτοβουλιών. Στόχος της CIC είναι να δημιουργήσει μια αυτοδιαχειριζόμενη, μετα-καπιταλιστική κοινωνία που θα βασίζεται σε P2P αρχές και περιβαλλοντικές και κοινωνικές αξίες.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση: 14 προτάσεις για μια αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ – Πάλι μαύρο επέβαλε το κράτος

Ο δρόμος που άνοιξαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μαζί με τους αλληλέγγυους, δημιούργησε ένα ρήγμα στην πληροφόρηση πέρα απ την αγορά και το κράτος. Έκαναν την αυτοδιαχείριση ορατή και υπαρκτή και σ αυτή την προοπτική δεν υπάρχουν εκπτώσεις , παρά μόνο περάσματα για να περπατηθούν.

Άμεση Δημοκρατία Rojava: Μαθήματα δημοκρατικής αυτοδιαχείρισης από Κούρδους ΒΙΝΤΕΟ

Η δημοκρατική συνομοσπονδία της Rojava αποτελεί μια προσπάθεια των Κούρδων της Συρίας να ξεπεράσουν τα σύνορα και να οικοδομήσουν μια συμμετοχική εναλλακτική λύση αντιμετώπισης των τυραννικών δυνάμεων της περιοχής.

Δευτέρα 9 π.μ στη Θεσσαλονίκη η κρίσιμη δίκη για τη ΒΙΟΜΕ - η αυτοδιαχείριση δεν είναι ουτοπία

Το πρωί της Δευτέρας, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Η ΒΙΟΜΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3 από τις 9.00 το πρωί ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΒΙΟ.ΜΕ. Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αγώνα της ΒΙΟ.ΜΕ.

Η Λατινική Αμερική στο δρόμο της κοινωνικής απελευθέρωσης. Του Κώστα Λάμπου

Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτού του συστήματος αμεσοδημοκρατικής διακυβέρνησης είναι, ότι έχει διαμορφωθεί ένα πρότυπο σύστημα υγείας που αρθρώνεται σε 800 περίπου Κοινοτικά Κέντρα Πρωτοβάθμιας Υγείας, 18 κλινικές και δύο μεγάλα νοσοκομεία πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα που παρέχουν δωρεάν όλο το φάσμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. 

Ποιοι και γιατί εχθρεύονται την αυτοδιαχείριση. Του Κώστα Χαριτάκη

Το εγχείρημα της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ έχει βρεθεί αντιμέτωπο όχι μόνο με τους “φύσει” και “θέσει” εχθρούς της αυτοδιαχείρισης, τα αφεντικά και το κράτος, αλλά και με δυνάμεις της αριστεράς, κομμουνιστικές και αντικαπιταλιστικές, ακόμη και του αναρχικού κινήματος. Π
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×