op
×
2η Πανελλαδική Διαμαρτυρία για Όλα τα Ζώα
Οικόπολις
29/03/15 12:00
άλλα: Με την 2η πανελλαδική διαμαρτυρία όλοι και όλες εμείς που συμμετέχουμε θέλουμε να εκφράσουμε την αντίρρησή μας στην εκμετάλλευση όλων των μορφών ζωής από τον άνθρωπο.

2η Πανελλαδική Διαμαρτυρία για Όλα τα Ζώα

Το Οικόπολις με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί όλους και όλες

στην


 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ

Κυριακή, 29 Μαρτίου, 12:00 μ.μ.

Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη

 

 

Με την 2η πανελλαδική διαμαρτυρία όλοι και όλες εμείς που συμμετέχουμε θέλουμε να εκφράσουμε την αντίρρησή μας στην εκμετάλλευση όλων των μορφών ζωής από τον άνθρωπο.


Εναντιωνόμαστε στην κακοποίηση και στη θανάτωση των ζώων στα εργαστήρια πειραμάτων, στα γουναράδικα, στις βιομηχανικές μονάδες κρέατος, στα σφαγεία, στους ζωολογικούς κήπους, στα δελφινάρια, στα τσίρκο, τους ιππόδρομους, στας καταστήματα πώλησης ζώων.


Αγωνιζόμαστε για μια ζωή απαλλαγμένη από προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την εκμετάλλευση και την κακοποίηση συναισθανόμενων πλασμάτων. Διεκδικούμε μια ζωή με αλληλεγγύη προς κάθε συναισθανόμενο ον.


Προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής που δεν θα βασίζεται στην βαναυσότητα και στην πρόκληση πόνου απέναντι στα μη ανθρώπινα ζώα.


Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και απαιτούμε άμεσες αλλαγές.

Στις 29 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι συμμετέχουμε στην 2η πανελλαδική διαμαρτυρία για όλα τα ζώα στο Μοναστηράκι στην Αθήνα ή στο Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου (νέα παραλία) στη Θεσσαλονίκη και γινόμαστε η φωνή όλων των ζώων.


Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας θα υπάρχουν ενημερωτικές ομιλίες από κτηνιάτρους, ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, δραστηριότητες για παιδιά, ενημέρωση για τον υφιστάμενο νόμο για τα ζώα, πορεία στην παραλία και ζωντανή μουσική. 


Με εκτίμηση 

η συντονιστική ομάδαΛέξεις Κλειδία - Tags
Πανελλαδική διαμαρτυρία
6
ζώα
187
Σχετικά άρθρα

4 λεπτά αρκούν για να ανακτήσετε την πίστη σας στην ανθρωπότητα (Βίντεο)

Μας έχουν μάθει πως ο κόσμος είναι ένας τόπος σκληρός και βίαιος. Πως ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ασφάλεια και καλοπέραση και πως αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο αλλά και για τα άλλα πλάσματα της φύσης.

Philip Wollen: Γιατί τα ζώα πρέπει να βγουν από το μενού μας (βίντεο)

Γιατί άραγε τα ζώα δεν πρέπει να μπαίνουν στο πιάτο μας; Ποιο έγκλημα γίνεται εις βάρος του πλανήτη, των ζώων και του ανθρώπου; Δείτε την εξαιρετική ομιλία του βραβευμένου Αυστραλού φιλάνθρωπου Philip Wollen.

Οργάνωση 269Life: Αυτές είναι οι εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα

Τα μέλη του 269Life Greece φορώντας στολές εργαστηρίου και κρατώντας πλακάτ που απεικόνιζαν τα βασανιστήρια των πειραμάτων στα ζώα, ενημέρωναν, μοιράζοντας φυλλάδια σχετικά με τη φρίκη που βιώνουν τα ζώα των εργαστηρίων, τους περαστικούς.

Αυτές είναι οι 3 χώρες της Ευρώπης που έχουν αστυνομία ζώων. Εμείς;

Η καινοτόμος υπηρεσία θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για τρία χρόνια. Η αστυνομία στη δυτική επαρχία του Σορ-Τρόντελαγκ θα διορίσει τρία άτομα, έναν ερευνητή, ένα νομικό εμπειρογνώμονα και έναν υπεύθυνο συντονισμού, με αντικείμενο την καταπολέμηση της κακοποίησης των ζώων.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×