op
×

2η Πανελλήνια Διαμαρτυρία για τα Ζώα | Βίντεο

Διαβάστηκε
2η Πανελλήνια Διαμαρτυρία για τα Ζώα | Βίντεο

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

29/03/2015

Μοναστηράκι

 

Το μέγεθος της εκμετάλλευσης είναι συντριπτικό και αδιανόητο!  410 εκατομμύρια ζώα βασανίζονται και δολοφονούνται καθημερινά από τον άνθρωπο!  Η ιδέα της υποτιθέμενης υπεροχής του ανθρώπου ως προς τα άλλα ζώα είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση του, έτσι ώστε οι κοινωνίες μας να μην αντιλαμβάνονται καν τα εγκλήματα που διαπράττουν.

 

Στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, αυθαίρετα η ανθρωπότητα έχει στερήσει το Φυσικό Δικαίωμα στη Ζωή και την Ελευθερία σε όλα τα ζώα. Οι άνθρωποι ανέπτυξαν, για το προσωπικό τους όφελος, έναν ισχυρό διαχωρισμό των ζώων στα άτομα από την μία, που είναι στην ουσία οι ίδιοι οι άνθρωποι και στην ιδιοκτησία από την άλλη, που μέσα σε αυτήν κατατάσσουν όλα τα υπόλοιπα ζώα.

 

 Πολλοί άνθρωποι είναι έτοιμοι τώρα να πουν, πως τα ζώα δεν έχουν τη δική μας λογική και αντίληψη, ώστε να τους χρειάζεται να τους αναγνωρίζουμε τα Φυσικά Δικαιώματα. Όμως, όπως δεν είναι προϋπόθεση για έναν άνθρωπο να κατανοεί τα δικαιώματά του προκειμένου αυτά να του εξασφαλίζονται, το ίδιο ισχύει και για τα ζώα. 

Οι κοινωνίες που ηθελημένα αγνοούν τον πόνο και την ταλαιπωρία των ζώων, τα δεινά των άλλων ανθρώπων, και την καταστροφή του πλανήτη κάνοντας απερίσκεπτες και

 

αδιάφορες επιλογές στις καταναλωτικές τους συνήθειες, θα κληθούν αργά η γρήγορα να πληρώσουν το τίμημα.

 

Ο Vegan τρόπος ζωής είναι αυτός που θα βοηθήσει στον τερματισμό του κύκλου της βίας.

 

Είμαστε όλοι 269!

 

Επίσημη ιστοσελίδα του κινηματος 269life Greece: http://www.269lifegreece.gr

Επίσημη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/269lifeGreece

 

 

Ποιος είναι ο 269 Ο "269" είναι ένα μοσχαράκι που γεννήθηκε σε μια φάρμα στο Ισραήλ και η μοίρα του ήταν να  δολοφονηθεί, ώστε το   διαμελισμένο του σώμα να πωληθεί στα χασάπικα Το 269 είναι ο αριθμός που υπήρχε στο ενώτιο του - το  αναγνωριστικό του ως ένα από τα άπειρα σκλαβωμένα, ανώνυμα και απρόσωπα ζώα φάρμας που ζουν και πεθαίνουν καθημερινά μακριά από τα βλέμματά μας.

 

Ο 269 απελευθερώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία σφαγής του και έγινε το σύμβολο ενός παγκόσμιου κινήματος. Σήμερα το κίνημα 269life είναι ενεργό σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, διεκδικώντας την αξιοπρέπεια των ζώων καθώς και το δικαίωμα τους στη ζωή και την ελευθερία.
Σχετικά άρθρα

4 λεπτά αρκούν για να ανακτήσετε την πίστη σας στην ανθρωπότητα (Βίντεο)

Μας έχουν μάθει πως ο κόσμος είναι ένας τόπος σκληρός και βίαιος. Πως ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ασφάλεια και καλοπέραση και πως αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο αλλά και για τα άλλα πλάσματα της φύσης.

Philip Wollen: Γιατί τα ζώα πρέπει να βγουν από το μενού μας (βίντεο)

Γιατί άραγε τα ζώα δεν πρέπει να μπαίνουν στο πιάτο μας; Ποιο έγκλημα γίνεται εις βάρος του πλανήτη, των ζώων και του ανθρώπου; Δείτε την εξαιρετική ομιλία του βραβευμένου Αυστραλού φιλάνθρωπου Philip Wollen.

Οι Σύλλογοι εργαζομένων ΚΕΘΕΑ ενάντια στην 1η Γιορτή Κάνναβης

Σχετικά με τη «Γιορτή της Κάνναβης» της 9ης Μάη ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης και Εργαζόμενοι του 18 ΑΝΩ νιώθουμε την ανάγκη να παρέμβουμε δημόσια.

Οργάνωση 269Life: Αυτές είναι οι εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα

Τα μέλη του 269Life Greece φορώντας στολές εργαστηρίου και κρατώντας πλακάτ που απεικόνιζαν τα βασανιστήρια των πειραμάτων στα ζώα, ενημέρωναν, μοιράζοντας φυλλάδια σχετικά με τη φρίκη που βιώνουν τα ζώα των εργαστηρίων, τους περαστικούς.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×