op
×
Πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, Παμπιερική Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων
05/04/15 12:00
άλλα: Με απόφαση της Παμπιερικής Επιτροπής Αγώνα, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, από 12:00 έως 13:00, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στον σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

Πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων

Με απόφαση της Παμπιερικής Επιτροπής Αγώνα, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, από 12:00 έως 13:00, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στον σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.


Καλούνται, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Τ. Κουράκης, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης κα Δ. Χαραλαμπίδου, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του ν. Πιερίας κ.κ. Μ. Σκούφα, Ζ. Ζάννας, Χ. Τζαμακλής, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σ. Μαυρίδου, οι τρεις Δήμαρχοι του νομού κ.κ. Σ. Χιονίδης, Β. Λαγδάρης, Κ. Δημόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Κ. Ρέχας, όλοι οι τέως βουλευτές και πολιτευτές του νομού Πιερίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και των τριών δήμων, όπως και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 να παραταχθούν μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις και να βροντοφωνάξουν μαζί μας, πως η «η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων είναι πολιτική πράξη και όχι ποινικό αδίκημα» (Απόφαση Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων 19.11.2014).


Οι αντοχές μας τελείωσαν! Καλούμε την Ελληνική Αστυνομία και τις Δικαστικές Αρχές να σεβαστούν την ανείπωτη ταλαιπωρία των πολιτών και να τηρήσουν τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. Καλούμε όλους εσάς να μας προστατέψετε από αυτή την ανήλεη επιδρομή καταλήστευσης των εισοδημάτων μας από παντός είδους «επενδυτές» της πλάκας! Δεν είμαστε πλέον διατεθειμένοι να τηρούμε νόμους που φτιάχτηκαν κατά παραγγελία στα μέτρα πολυεθνικών εταιρειών για να μεταφερθεί ο εθνικός μας πλούτος στα χέρια τους. Απαιτούμε την άμεση κατάργησή τους!


Εμείς, οι απλοί, αγωνιζόμενοι πολίτες θα είμαστε και πάλι εκεί! Δεν μας φοβίζουν ούτε οι εκβιασμοί, ούτε οι διώξεις των εταιρειών και οι δικαστικές περιπέτειες.

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, ώρα 12:00 όλοι στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.


Παμπιερική Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. ΠιερίαςΥΓ: Αυτά τα ποσά εισέπραξαν οι 5 κοινοπραξίες από τα διόδια μέχρι τον Οκτώβριο του έτους 2010. Παρ΄ όλα αυτά, τα έργα έχουν σταματήσει. Ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση ενίσχυσε με 1,2 δις τις εταιρείες για να καλύψουν τις …απώλειες που έχουν υποστεί από την μείωση της κυκλοφορίας λόγω της κρίσης, τα έργα δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν ούτε και το 2016. Οι εταιρείες εγκαθιστούν νέους σταθμούς διοδίων ακόμη και σε εργοτάξια και οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν εκ νέου το μάρμαρο!

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτά τα διόδια το Σαββατοκύριακο - Τι ισχύει με ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ανοιχτά θα είναι τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους το Σαββατοκύριακο και στην Αττική Οδό την Κυριακή για τη συμμετοχή των πολιτών στο δημοψήφισμα, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Χωρίς διόδια οι μετακινήσεις την Κυριακή

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνει ότι προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής θα είναι δωρεάν

Οι αλλαγές στα διόδια - Κοινωνικά τιμολόγια και χρέωση ανάλογα με τη διαδρομή

Στη θέσπιση ηλεκτρονικών διοδίων (χρέωση ανάλογα με τη χρήση του δρόμου), καθώς και στην καθιέρωση κοινωνικών τιμολογίων για τα διόδια, που θα εξυπηρετούν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και πολίτες που ζουν κοντά σε περιοχές με διόδια, προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση.

Συμμετέχω επώνυμα στην Πανελλαδική διαμαρτυρία ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: ΕΔΩ!

Κυρία/κύριε βουλευτή: Ζητάμε λοιπόν από εσάς να μας εξηγήσετε: γιατί επιχειρείτε να βάλετε τέλος σε ένα κίνημα το οποίο έδωσε σημαντική οικονομική ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά και παραγωγούς στον τόπο μας;
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×