op
×

"Φύγε πατέρα από τα ATM"! Έλληνας που ζει και εργάζεται στην Γερμανία εξηγεί γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΟΧΙ (βίντεο)

Διαβάστηκε
 Φύγε πατέρα από τα ATM ! Έλληνας που ζει και εργάζεται στην Γερμανία εξηγεί γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΟΧΙ (βίντεο)

Έλληνας που ζει και εργάζεται στην Γερμανία εξηγεί γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΟΧΙ 

Διαβάστε επίσης:

Δεν Σε Φοβάμαι... Του οικονομολόγου Δημήτρη Καρούσου

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας δώσω μια άλλη οπτική γωνία του προβλήματος.

Εμένα προσωπικά, θα με συνέφερε να ψηφίσουμε ΝΑΙ, γιατί εδώ στη Γερμανία βγάζω αρκετά ώστε να μπορώ αργότερα να σας αγοράσω για ένα κομμάτι ψωμί. Θα μπορούσα να κλειστώ στο σπίτι μου και να λέω ότι εμένα δε με αφορά τι θα κάνετε εκεί στην Ελλάδα και το πώς θα τα βγάλετε πέρα.

Σκεφτήκατε ποτέ ότι σε λίγα χρόνια θα έχετε παιδιά που θα έχουν είτε την επιλογή δουλειάς στην Ελλάδα με 300-350 ευρώ είτε θα πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν; Η Κυριακή δεν αφορά ούτε τη δική μου γενιά, ούτε την προηγούμενη. Αφορά τα παιδιά μας και τα παιδιά σας. 

Οι Ευρωπαίοι επι πλείστων παραδειγμάτων που θα σας αναφέρω, δε μας θεώρησαν ούτε μας θεωρούν εταίρους, ΕΤΑΙΡΕΣ τους μας θεωρούν και μας θέλουν.

Απαριθμώ μερικά από αυτά:

1) Επί εθνικών θεμάτων, πότε στήριξαν την Ελλάδα; Στο θέμα των Σκοπίων; όλοι τους τύποις FYROM αλλά όλοι Μακεδονία τα αναφέρουν εδώ και χρόνια.

2)Το θέμα με την Τουρκία και τα 6 ή 12 μίλια οριογραμμή που η Τουρκία θεωρεί ως Casus belli (αιτία πολέμου αν ασκήσουμε τα κυρίαρχα δικαιώματά μας στα 6 ναυτικά μίλια από την Τουρκία). Δηλαδή η Τουρκία απειλεί μια χώρα μέλος της ΕΕ με πόλεμο και πού είναι οι σύμμαχοι τόσα χρόνια;

3) Τους ζητήσαμε να μοιραστούν οι πρόσφυγες σε όλα τα κράτη αναλογικά και το αρνούνται. Σου λένε βγάλτα μόνος σου πέρα. Εν τω μεταξύ έχου ήδη εξασφαλιστεί αφού οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπέγραψαν τη συνθήκη Δουβλίνο και Δουβλίνο 2, σε απλά ελληνικά, η χώρα εισόδου των μεταναστών είναι και η χώρα παραμονής τους. Φίλοι και εταίροι δεν είπαμε;

4) Με ψεύτικους αριθμούς μας βάζουν στην ΟΝΕ (Ευρωζώνη), με μαύρα χρήματα χρηματοδοτούσαν τις κυβερνήσεις που τους συνέφεραν τόόόσα χρόνια, σου έχουνε καταστρέψει την παραγωγική ικανότητα δίδοντας επιδοτήσεις τόόόσα χρόνια. Ο πατέρας μου μου είπε ότι τώρα η ΕΕ δίνει επιδοτήσεις σε Ελλάδα και Ιταλία για να κόψεις τις ελιές στα χωράφια και να βάζεις λεύκες. 

5) Αλήθεια σκεφτήκατε ποτέ αν η ΕΕ επιδότησε τη Γερμανία ώστε να μειώσει την παραγωγή αυτοκινήτων ή άλλων προιόντων; ή μόνο ο νότος επιδοτείται; μη σας δίνω και έτοιμες απαντήσεις..

6) Αλληλεγγύη σημαίνει, φέτος π.χ. κόβω 10 Ευρώ από τη σύνταξη του Γερμανού και τα δίνω για να αυξηθεί όόόχι η σύνταξη του "τεμπέλη και καλά" του Έλληνα, αλλά του Τσέχου. Ποιά πιστεύετε θα ήταν η απάντηση των Γερμανών;

7) Τόσες φορές έχει ειπωθεί ότι πρέπει η Γερμανία να αυξήσει τους μισθούς τους (όχι για να κονομάω εγώ) αλλά για να γίνουν τα προιόντα της πιο ακριβά σε σχέση με των άλλων χωρών, έτσι ώστε να μειωθούν οι εξαγωγές της Γερμανίας και να αυξηθούν οι εξαγωγές των άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένου και του νότου. Φαντάζεστε την απάντηση υποθέτω;

8) Σου λένε μακριά από τη Ρωσία γιατί είναι κακιά και δε θα σας βοηθήσει. Πότε αλήθεια μας βοήθησε το ΝΑΤΟ και η Αμερική; 

9) Σε κατέστρεψαν στον 1ο και 2ο Παγκόσμιο. Τους λες πλήρωσε τις αποζημειώσεις, σου λένε τώρα τις θυμήθηκες. Αλληλεγγύη είπαμε.

10) Αφού θέλουν να μας βοηθήσουν, ας κλείσουν τα εργοστάσια αυτοκινήτων σε Τουρκία και Βραζιλία και ας τα ανοίξουν στην Ελλάδα. Δουλειά θέλουμε, όχι δανεικά..

Για να μην απαριθμώ έως αύριο, ακούω συνεχώς να μη γίνουμε Αργεντινή. Είναι αλήθεια ότι θα ήταν άσχημο να γίνουμε Αργεντινή. Τι θα λέγατε να γίνουμε Ισλανδία; Η οποία έκανε τα απλά βηματάκια:

1) Εν μιά νυκτί πέρασε από ειδικό δικαστήριο τον αντίστοιχο Στουρνάρα θεωρώντας τον υπέυθυνο για την υπερέκθεση των Τραπεζών και τον έχει ακόμη στη φυλακή.

2) Άφησε τις Τράπεζες των αντίστοιχων Λάτση, Βγενόπουλου κ ΣΙΑ να πτωχεύσουν χαρίζοντας τα χρέη στο λαό. Εξάλλου Εταιρείες είναι. Εάν έκαναν λάθος επενδύσεις ας πληρώσουν οι ίδιες, γιατί ο λαός;

Κλείνω με ένα quiz για ψαγμένους:

Ποιό είναι σήμερα το επιτρεπτό και αν θέλετε ευκολότερο να γίνει;
α) Να εγκαταστήσεις φωτοβολταικό πάρκο ή φωτοβολταικά στο σπίτι σου στη Γερμανία της βροχής ή 
β) στην Ελλάδα των 300 ημερών ηλιοφάνεια τον χρόνο;

Σε θέλουν και ενεργειακά εξαρτημένο κορόιδο..
Να σκεφτείτε το εξής πριν ψηφίσετε.. Να κάνω πίσω και να ζητήσω συγγνώμη και να κατεβάσω τα παντελόνια, μπορώ κάθε στιγμή. Αλλά τώρα μου δίνετε μια ευκαιρία να ρεφάρω και να τους πονέσω εκεί που πονάνε.. όχι στην ψυχή, στην τσέπη..

Ζούμε ένα γόρδιο δεσμό.. και θυμηθείτε.. ό,τι δε λύνεται ΚΟΒΕΤΑΙ..

Και ακόμη και αν κάποιοι από εσάς νιώθουν ότι είμαστε οι εταίρες (πόρνες) της Ευρώπης, τουλάχιστον ας βρούμε νέο νταβατζή (βλέπε Πούτιν), γιατί ετούτοι εδώ μας ταράξανε στη φάπα!!


Σας αγαπώ και σας τα λέω


Μιχάλης Γαλάνης


Σε άλλη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μιχάλης Γαλάνης γράφει:

Σας παραθέτω ενα εισερχόμενο email που ήρθε στο λογαριασμό μου σημερα (02.07.2015 δηλαδή 2 Ιουλίου 2015) ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ από τον λογιστή μου σχετικά με την αλλαγή φορολογίας στη Γερμανία για τα έτη 2015-2016! Εδω απαλλάσσουν τις οικογένειες απο τα βάρη! ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Τη μετάφραση την έκανα εγώ από τα Γερμανικά στα Ελληνικά..

Η Bundestag ενέκρινε το πακέτο των οικογειακών παροχών:

- Το βασικό επίδομα,
- Η έκπτωση φόρου για τα παιδιά,
- Τα επιδόματα τέκνου
- Και το επίδομα των παιδιών
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!
Πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι πολίτες απαλλάσσονται από το 2016 επί του ποσού των
€ 1.500.000.000. (δισεκατομμυρίων, όχι εκατομμυρίων).
Περισσότερο καθαρό εισόδημα επί του ακαθάριστου.

Το βασικό αφορολόγητο για τους ενήλικες αυξάνεται σε δύο βαθμίδες από 8.354 έως € 8.652.
Αυτό αφήνει λίγο περισσότερο καθαρό εισόδημα.
Ανακούφιση για τις οικογένειες και τα άτομα με χαμηλά εισοδήματα

Αφορολόγητο επίδομα τέκνου:
επί του παρόντος: 7008 Ευρώ
Από τον Ιούλιο του 2015: 7.152 ευρώ
Από το 2016: 7.248 ευρώ
Το επίδομα τέκνου για τους χαμηλόμισθους θα αυξηθεί μέχρι τον Ιούλιο του επόμενου έτους από € 20 έως € 160 ανά μήνα.
Ανακούφιση για τους μόνους γονείς
Ακόμα και οι άγαμοι γονείς να λαμβάνουν μεγαλύτερη υποστήριξη.
Το πακέτο ανακούφισης αυξάνεται και αυξάνεται αναδρομικά από το 2015
Απαλλαγή ποσού για ένα τέκνο:
επί του παρόντος: 1308 Ευρώ
από το 2015: 1.608 ευρώ
2016: 1.908 ευρώ
Για κάθε επιπλέον παιδί υπάρχει επιπλέον 240 ευρώ.
Μόνος γονέας με δύο παιδιά ανακουφίζεται με € 2.148

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!Πατέρα Έλληνα!

Posted by Michael Galanis on Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015Σχετικά άρθρα

ΒΙΝΤΕΟ Βαρουφάκης: Την νύχτα του ΟΧΙ, μετά το δημοψήφισμα, ο Αλέξης ήταν σε κατάθλιψη

Στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, είδα τον Αλέξη “γονατισμένο” από την πίεση. Είχε κάνει παραχωρήσεις που δεν ήθελε να κάνει. Τη νύχτα του δημοψηφίσματος, μπήκα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και ήταν εντελώς αποθαρρυμένος, ήταν σε κατάθλιψη, ενώ εγώ ήμουν ενθουσιασμένος.

Ισπανία: Στο σκαμνί για το δημοψήφισμα ο ηγέτης των αποσχιστών στην Καταλονία

Δύο μέρες μετά τις  περιφερειακές εκλογές στην Καταλονία, όπου οι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας από την Ισπανία κέρδισαν κατά κράτος την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο περιφερειακό Κοινοβούλιο, ο απερχόμενος ηγέτης των αποσχιστών Αρτούρ Μας, καλείται από τη δικαιοσύνη να λογοδοτήσει για «πολιτική ανυπακοή», σχετικά με το δημοψήφισμα του 2014.

ΦΩΤΟ: Ένας τοίχος που παίζει μουσική όταν βρέχει

Η Neustadt Kunsthofpassage είναι μια μποέμικη συνοικία στη Δρέσδη της Γερμανίας, γνωστή και ως η «συνοικία των φοιτητών». Οι κάτοικοι ενός κτιρίου της περιοχής είναι, φαίνεται, φανατικοί λάτρεις της μουσικής, αφού αποφάσισαν να «μετατρέψουν» τον εξωτερικό τοίχο της πολυκατοικίας τους σε... ορχήστρα!

Ανατριχιαστικό! Έκαναν το Νταχάου κέντρο προσφύγων και αστέγων

Παράρτημα του πρώην στρατοπέδου εξόντωσης Νταχάου, στη νοτιοανατολική Γερμανία, μετατράπηκε σε κέντρο φιλοξενίας για άστεγους και πρόσφυγες, ανακοίνωσαν σήμερα ο δήμαρχος και ένας από τους ενοίκους του.

Βαρουφάκης ΒΙΝΤΕΟ: Οι σημερινές εκλογές γίνονται για να ακυρωθεί το δημοψήφισμα, το 3ο μνημόνιο θα αποτύχει

"Η πραγματικότητα από τη Δευτέρα θα αποδομήσει τον παραλογισμό. Το 62% πρέπει να εκφραστεί, να ανοίξει γέφυρες με μια Ευρώπη που κουράζει"

Βαρουφάκης: "Ο πρωθυπουργός μου εθλίβη από το ΟΧΙ και αποφάσισε να παραδοθεί!" Του Άρη Καλτιριμτζή απο την Deutsche Welle

Μιλώντας στη νέα εκπομπή "Conflict Zone" του αγγλόφωνου τηλεοπτικού προγράμματος της Deutsche Welle ο τέως υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης άφησε αιχμές για τη στάση του τέως Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τη νύχτα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×