op
×
 The Matrix : προβολή ταινίας στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο π. Κάμπινγκ Βούλας
"The Matrix": προβολή ταινίας στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο π. Κάμπινγκ Βούλας
01/04/16 20:30
Εθελοντές Camping Βούλας
Αττικής » Ανατολικής Αττικής » Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
άλλα:

Προβολή στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο π. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στις 8:30μμ, την ταινία επιστημονικής φαντασίας “The Matrix”

"The Matrix": προβολή ταινίας στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο π. Κάμπινγκ Βούλας

Διαβάστηκε

Προβολή στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο π. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στις 8:30μμ, την ταινία επιστημονικής φαντασίας “The Matrix”.

Ένας συνηθισμένος άνθρωπος γίνεται μέλος μιας ομάδας ανταρτών του κυβερνοχώρου, που υποστηρίζουν ότι η πραγματικότητα είναι ένα εικονικό περιβάλλον, ελεγχόμενη από την τράπεζα πληροφοριών του συστήματος Matrix και ότι υπάρχει πίσω από αυτό. 

WHAT IS THE MATRIX? Στον πόλεμο τεχνητής – ανθρώπινης νοημοσύνης, η πρώτη έχει θριαμβεύσει και έχει κατακτήσει τον κόσμο του μέλλοντος. Οι άνθρωποι είναι πλέον αναγκασμένοι να «ζουν» σε ένα ψηφιακά κατασκευασμένο περιβάλλον ολοκληρωτικά σχεδιασμένο από τους υπολογιστές, καλωδιωμένοι στο παρόν τους, χωρίς συνείδηση, χωρίς φαντασία, χωρίς ελπίδα. Μόνο μια μικρή επαναστατική ομάδα με αρχηγό τον Μορφέα έχει κατορθώσει να ξεφύγει, και στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ρωγμές στο σύστημα, αναζητά τον λυτρωτή, τον σύγχρονο Μεσσία του ανθρώπινου γένους, όπως προφητεύουν οι γραφές. Όλες οι ελπίδες στρέφονται στον Neo , έναν χάκερ. 

Η αλήθεια για το "The Matrix" βρίσκεται κάπου ανάμεσα: αναμφίβολα είναι μια ταινία-αντανάκλαση της κουλτούρας της εποχής μας, που τα υπέρ της (ηδονικό θέαμα, απόλυτα ελεγχόμενη σκηνοθεσία) σηματοδοτούν και τα όριά της.


Αμερικανική ταινία Φαντασίας του  1999  – διάρκεια: 130'
Σκηνοθεσία: Λάρι και Άντι Γουακόσκι 

Με τους: Κιάνου Ριβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Τζο Παντολίανο 

Η είσοδος  είναι  ελεύθερη.
Η προβολή γίνεται  στο κτίριο δίπλα στην είσοδο των πεζών.

enallaktikos.gr
Εθελοντές Camping Βούλας web:
Δίπλα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας 166 73, Ελλάδα
Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
τηλ: 6977990887
"Οι Εθελοντές Camping Βούλας αποτελεί δίκτυο Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αθήνα. Το παλαιό κάμπινγκ Βούλας είναι ένα μικρό κομμάτι παράλιας γης της Αττικής.

Εκτός από την αμμώδη παραλία του, περιλαμβάνει μεγάλη έκταση ακαλλιέργητης γης, μεγάλα δένδρα, δρόμους και 11 μικρά και ανεξάρτητα κτίσματα.

Δεδομένης της καταστροφής, της αυθαίρετης δόμησης ή περίφραξης αλλά και της δήθεν νόμιμης παραχώρησης ή πώλησης της δημόσιας παράλιας γης σε εγχώριους ή ξένους ιδιώτες , ο χώρος του πρώην κάμπινγκ Βούλας αποτελεί ακόμη πολύτιμο χώρο δημόσιας χρήσης.

Μπορούν και πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτόν όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αττικής,για να τον απολαμβάνουν ελεύθερα.Είμαστε οι πολίτες που το καλοκαίρι 2012 ανοίξαμε το κάμπινγκ και παραμείναμε και μετά όταν έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα να : Διατηρούμε καθαρή την παραλία και να διεκδικούμε το αυτονόητο - την ελεύθερη πρόσβαση σε ολους !

Ξαναδίνουμε ζωή στα εγκαταλελειμμένα κτήρια μετατρέποντας τα σε ένα ελεύθερο κύτταρο πολύμορφης κοινωνικής δημιουργίας, αλληλεγγύης, και πολιτισμού.

Υπερασπιζόμαστε αυτό το κομμάτι πολύτιμης και ακόμη δημόσιας - κοινόχρηστης περιουσίας και αναλαμβάνουμε την αυτοδιαχείριση του αναζητώντας άμεσοδημοκρατικούς τρόπους συνύπαρξης.

Λειτουργούμε με όρους άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας , με αποφάσεις της τακτικής ανοικτής συνέλευσης πολιτών. Παραμένουμε ανυπότακτοι και αντιστεκόμαστε στα σχέδια ξεπουλήματος της Δημόσια γης, του φυσικού πλούτου και αυτής της ίδιας της ζωής μας!"
Το Κάμπινγκ Βούλας βρίσκεται δίπλα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας (ΚΑΑΠ) στα όρια των δήμων Γλυφάδας - Βούλας.

Η είσοδος επιτρέπεται σε πεζούς και ποδήλατα, αλλά και αυτοκίνητα έως ένα σημείο.

 Πρόσβαση: ΤΡΑΜ: Τέρμα-Βούλα 200μμ προς Γλυφάδα Λεωφορεία: Γραμμή Α2 (Αθήνα-Βούλα), Γραμμή Α1 (Πειραιάς-Βούλα)."
Σχετικά άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×