op
×

Ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds

Ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds

Συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας Truckbird στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.


Η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας TruckBird ΤΡΑΚΜΠΕΡΝΤ Ι.Κ.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.


Βασικό προϊόν της εταιρείας είναι η nestcargo (www.nestcargo.com) μια ηλεκτρονική αγορά διεθνών μεταφορών που φέρνει σε επαφή εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις με μεταφορικές και διαμεταφορικές εταιρείες. Βοηθά επιχειρήσεις να βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο μεταφορικό συνεργάτη για αποστολή φορτίων μέσω ξηράς, θαλάσσης και αέρος στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


Μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας συλλογής προσφορών, οι επιχειρήσεις εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και βρίσκουν ανταγωνιστικές τιμές μέσα από ένα μεγάλο εύρος αξιολογημένων μεταφορικών επιχειρήσεων. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις αυξάνουν την πληρότητα των μεταφορικών τους μέσων, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και το πελατολόγιό τους.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται έκτοτε στην ελληνική αγορά, με βλέψεις ανάπτυξης σε γειτονικές χώρες ενώ διακρίθηκε στον 4ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας.


Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr/nbgseeds), περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Πέρα από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων μέσα από τον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, έμφαση δίνεται στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων που έχουν διακριθεί. Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον ΣΕΒ επιλεγμένες προτάσεις παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας, λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα της Amazon και της Microsoft, ενώ θα τους παρασχεθούν υπηρεσίες incubation σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον incubator 1776 με έδρα τις Η.Π.Α. Επίσης, για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και δράσεις καθοδήγησης και δικτύωσης σε συνεργασία με τη Google, Grant Thornton, Watson, Farley & Williams, Israeli Advanced Technology Industries (IATI), Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο και την Endeavor Greece.

Σχετικά άρθρα

Σε αυτό το νέο site μπορείτε να βρείτε όλες τις δράσεις που γίνονται στη φύση σε όλη την Ελλάδα

Μία ελληνική startup δημιούργησε το  AGreekAdventure.gr με στόχο να συγκεντρώσει όλες τις δράσεις ή τα events που γίνονται στη φύση & να τις παρουσιάσει με εύχρηστο τρόπο

Αειφορία! Τα οικολογικά μολύβια που μετατρέπονται σε λουλούδια, λαχανικά και βότανα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το Sprout είναι ένα μολύβι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Και αυτό γιατί όταν χρησιμοποιηθεί και μικρύνει, μπορούμε να το φυτέψουμε στην γλάστρα μας και να ανθίσουν λουλούδια, φυτά και βότανα!

Η Καινοτομία ως εργαλείο ανάπτυξης της Κοινωνικής Οικονομίας στο χώρο της Υγείας | Του Δημήτρη Βούλγαρη

Υπηρεσίες τηλεϊατρικής και τηλεφροντίδας, ψηφιακά βιβλιάρια υγείας, εφαρμογές διαιτολογίας, γυμναστικής, ακόμη και μέτρησης ζωτικών σημείων, βρίσκονται σχεδόν σε κάθε κινητό τηλέφωνο

Οι εξωστρεφείς και καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στηρίζουν την απασχόληση

Κινητήριος μοχλός της ανακαμψης της απασχόλησης που εντοπίζεται την τελευταία διετία στην επιχειρηματικότητα, αναδεικνύονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με ανάλυση  της Εθνικής Τράπεζας. 

Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από το Skywalker για στήριξη της κοινωνικής οικονομίας

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι μία νέα πρωτοβουλία του skywalker.gr στο πλαίσιο δράσεων στήριξης της κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×