op
×

Πού μπορείτε να χαρίσετε όσα πράγματα δεν χρειάζεστε (ΛΙΣΤΑ)

Διαβάστηκε
Πού μπορείτε να χαρίσετε όσα πράγματα δεν χρειάζεστε (ΛΙΣΤΑ)

Πού μπορείτε να χαρίσετε όσα πράγματα δεν χρειάζεστε (ΛΙΣΤΑ)


To σκουπίδι του ενός μπορεί να γίνει το διαμάντι του άλλου.

Αν θέλετε να χαρίσετε ρούχα, παπούτσια και αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια ή να τα ανταλλάξετε με είδη που έχετε ανάγκη, όμως δεν μπορείτε να αγοράσετε, υπάρχει λύση.

Στην Ελλάδα, τα χρόνια της ακραίας κρίσης, έχουν δημιουργηθεί εκατοντάδες δομές, όπου μπορείτε να χαρίσετε ή να ανταλλάξετε πράγματα. Βασική προϋπόθεση να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση!

Στο enallaktikos.gr, μέσα από μια συνεχιζόμενη έρευνα που διαρκεί περίπου 6 χρόνια, καταγράφουμε και παρουσιάζουμε με φωτογραφίες, κείμενο, βίντεο και στοιχεία επικοινωνίας όλες τις δομές που υπάρχουν στην Ελλάδα. 

Η καταγραφή γίνεται χωρίς αποκλεισμούς (εκτός μένει η ΧΑ φυσικά).

Στην λίστα θα βρείτε αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους, χαριστικά - ανταλλακτικά παζάρια, καταλήψεις, τράπεζες χρόνου, δομές της Εκκλησίας κοκ. Όπου αισθάνεστε ότι θέλετε να προσφέρετε, μπορείτε να το κάνετε. Σε όλες τις δομές θα σας καλοδεχθούν.

Δείτε την λίστα των δομών και βρείτε μέσω του εύχρηστου χάρτη, ποια βρίσκεται πλησιέστερα στο σπίτι σας.(Αν γνωρίζετε κάποια δομή η οποία δεν υπάρχει στην λίστα, μπορείτε να μας την στείλετε στο info@enallaktikos.gr)Σχετικά άρθρα

Αποκλειστικό: Οι χειρόγραφες αλλαγές που έφεραν την μεγάλη ανατροπή στο νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία. Όλο ΕΔΩ | Του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Το κείμενο για την Κοινωνική Οικονομία που ψηφίστηκε δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατατέθηκε. Οι αλλαγές είναι πολλές και κυρίως στο άρθρο 3, με τον υποκρυπτόμενο κρατισμό. Μπορείτε να το δείτε-διαβάσετε, με τις χειρόγραφες αλλαγές όλο ΕΔΩ.  Ενημερώθηκε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας - ο οποίος είχε πολύωρη συνάντηση με την Λούκα Κατσέλη.

Τι είπε η Ράνια Αντωνοπούλου για το ν/σ για τη Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής το σ/ν για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και την ανάπτυξη των φορέων της.

Ο υποκρυπτόμενος κρατισμός του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία και το πονηρό άρθρο 3

Πως η χώρα μας που βρίσκεται στο 2% θα προσεγγίσει το 10% του Ευρωπαϊκού μέσου όρου όταν οι προβλεπόμενοι κοινωνικοί πόροι για την κοινωνική οικονομία πηγαίνουν στο κράτος.

Προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία στη Βουλή - Τι αντιπροτείνουν οι διεθνείς και ελληνικές οργανώσεις

Το νομοσχέδιο με τίτλο, «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Ανάπτυξη των Φορέων της και λοιπές διατάξεις», εισήχθη προς ψήφιση στη Βουλή με ευρεία αποδοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Για διαπλοκή, προσωπική ιδιοτέλεια και απευθείας αναθέσεις κονδυλίων κατήγγειλε την Αντωνοπούλου στον Τσίπρα η Χαλικιά που παραιτήθηκε

Τι απαντά η Ρ. Αντωνοπούλου. Η παραίτηση της γενικής γραμματέως, ήρθε μετά τις καταγγελίες που έκανε,με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό εις βάρος της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου σχετικά με τον σχεδιασμό των προγραμμάτων για ανέργους.

Να πως μπορείς να γίνεις πλούσιος: Η σύντομη ιστορία του χρήματος | Του Νίκου Στεφανίδη

Τελικά ένας θεός για να είναι πετυχημένος πρέπει να «λανθάνει βιώσας» έστω και θεϊκά. Όσο πιο λίγα γνωρίζουμε για Αυτόν τόσο πιο απόλυτοι πιστοί γινόμαστε. Είναι γνωστό το φλερτ της Άγνοιας με τον Φανατισμό
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×