op
×

Φεύγεις για διακοπές; Δες τι πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Διαβάστηκε
Φεύγεις για διακοπές; Δες τι πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Φεύγεις για διακοπές; 

Δες τι πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Ήρθε επιτέλους η ώρα για εκείνο το τριήμερο που κανονίζατε με την παρέα σου τόσο καιρό! Η Μαρία έκλεισε τα δωμάτια, ο Γιάννης ανέλαβε τα ακτοπλοϊκά, ο Δημήτρης βρήκε τα πιο in μπαράκια στο νησί … Βαλίτσα – check, φορτιστής – check, κάρτα για να σηκώσεις χρήματα από το ΑΤΜ – check. Αλήθεια, πόσα θα χρειαστείς; Πρέπει να υπολογίσεις αυτά που χρωστάς στους υπόλοιπους για δωμάτιο και εισιτήρια, συν φαγητό, ξαπλώστρα, καφέδες κλπ. κάθε μέρα.. αυτά πρέπει να μας κάνουν… στοπ! Δεν χρειάζεται πια να κάνεις πράξεις, να βρίσκεις ψιλά και να κρατάς σημειώσεις ποιος χρωστάει σε ποιον. 

Τώρα, με το i-bank Social Pay της Εθνικής Τράπεζας στέλνεις χρήματα στους Facebook φίλους σου και στις επαφές σου, εύκολα, γρήγορα, άμεσα και το κυριότερο… ανέξοδα!

Για παράδειγμα, σου ήρθε στο Μessenger μήνυμα από την Μαρία με την επιβεβαίωση της κράτησης του δωματίου που πλήρωσε με την κάρτα της; Μπαίνεις στο i-bank Social Pay και της μεταφέρεις το ποσό που σου αντιστοιχεί. Κάθεστε για φαγητό, έρχεται η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό και έχετε όλοι 50άρικο; Πληρώνει ο ένας και οι υπόλοιποι μεταφέρετε άμεσα στο λογαριασμό του το μερίδιό σας! Τόσο απλά! Κι αν ξεμείνεις από χρήματα, φρόντισε να έχεις βάλει στο παιχνίδι τους γονείς σου!

Και πού θα το βρεις αυτό το i-bank Social Pay

Βήμα 1ο

Κατεβάζεις στο smartphone σου την εφαρμογή i-bank Social Pay (διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα Android  και iOS)

Βήμα 2ο  

Συνδέεις τον τηλεφωνικό σου αριθμό ή/ και το προφίλ σου στο Facebook με έναν λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας (απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις γραφτεί στο i-bank Internet Banking της Εθνικής)

Βήμα 3ο 

Προσκαλείς τους φίλους σου να κάνουν την ίδια διαδικασία – παίζει να το έχουν κάνει ήδη - και…

Είσαι έτοιμος! 

Τώρα μπορείς να στείλεις και να ζητήσεις χρήματα με μία κίνηση από τους φίλους σου στο Facebook ή από τις τηλεφωνικές επαφές σου!
Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες;

Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή i-bank Social Pay πρέπει να είσαι χρήστης του i-bank Internet Banking. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τον Κωδικό Χρήστη (UserID) και τον Μυστικό Κωδικό (Password) που ήδη έχεις. Αν δεν έχεις κωδικούς για το i-bank Internet Banking, μπορείς να επισκεφθείς ένα Κατάστημα για να το αποκτήσεις σήμερα.

Μπορείς να στείλεις χρήματα σε οποιονδήποτε συμμετέχει στο i-bank Social Pay και είναι φίλος σου στο Facebook ή τον έχεις στις τηλεφωνικές σου επαφές.  Μπορείς επίσης να ζητήσεις από ένα Φίλο σου να σου στείλει χρήματα μέσω i-bank Social Pay, πατώντας την επιλογή “Αίτημα”.

Στην εφαρμογή i-bank Social Pay βλέπεις τους φίλους σου με το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο που είναι αποθηκευμένοι στις επαφές σου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν κι εκείνοι εγκαταστήσει την εφαρμογή i-bank Social Pay στο smartphone τους.  Αφού επιλέξεις σε ποιον φίλο σου θέλεις να στείλεις χρήματα, εισάγεις το ποσό που επιθυμείς να μεταφέρεις, την αιτιολογία και πατώντας «Αποστολή» η εφαρμογή στέλνει τα χρήματα άμεσα στο λογαριασμό του.

Ναι, υπάρχει. Έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις μέχρι € 500,00 ημερησίως. Για ποσά έως €25 δεν απαιτείται  εισαγωγή κωδικού μίας χρήσης (i-code  ή SMS i-code). Μέγιστο συνολικό ημερήσιο ποσό αποστολής χρημάτων χωρίς εισαγωγή κωδικού μιας χρήσης είναι τα €75. Για ποσά από 25,01€ μέχρι 500€, που είναι και το ανώτατο ημερήσιο όριο, θα πρέπει να εισάγεις έναν κωδικό μίας χρήσης για να πραγματοποιήσεις τη μεταφορά.

Ναι, μπορείς. Έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις το ιστορικό των χρημάτων που έχεις στείλει ή λάβει.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν από τους λογαριασμούς που έχεις  συνδέσει στην υπηρεσία i-bank Internet Banking.

Τόσο η εφαρμογή όσο και η αποστολή και λήψη χρημάτων μέσα από το i-bank Social Pay είναι δωρεάν.

Η πίστωση γίνεται άμεσα.

Η αποστολή πρόσκλησης μέσα από το i-bank Social Pay μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

•    μέσω μηνύματος SMS  (η χρέωση αποστολής του SMS βαρύνει τον αποστολέα)
•    μέσω ειδοποίησης από το Facebook (δωρεάν, ισχύουν οι χρεώσεις χρήσης του δικτύου του παρόχου).

Περισσότερες πληροφορίες στο 181818 και στο site της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr

Λέξεις Κλειδία - Tags
διακοπές
135
αποστολή χρημάτων Εθνική Τράπεζα
38
Facebook
119
Σχετικά άρθρα

Συμφωνία ύψους 300 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων

Συμφωνία χρηματοδότησης συνολικού ύψους μέχρι 300 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, υπέγραψαν η Εθνική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων. 

Αυτές είναι οι τρεις γλώσσες που προστέθηκαν στο facebook

Η κορσικανική, η μαλτέζικη και τα φουλάνι.  Εμείς μπορεί να μην τις ξέρουμε αλλά από σήμερα ο όμιλος Facebook θα τις περιλαμβάνει  στις γλώσσες που προτείνει πλέον το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Σύνταγμα ΤΩΡΑ! Διαμαρτυρία έναντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. ΦΩΤΟ: Ηλίας Σωτηρόπουλος

Συγκέντρωση μέσω Facebook γίνεται αυτή την ώρα  στην Πλατεία Συντάγματος με σύνθημα: Το νερό ΔΕΝ πωλείται! Επειδή αν χάσουμε το νερό χάνουμε την ζωή μας την ίδια. Επειδή η ελευθερία δεν είναι θεωρητικό διακύβευμα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×