op
×

Τι είπε ο Φώτης Μπόμπολας για το Mega (BINTEO)

Διαβάστηκε
Τι είπε ο Φώτης Μπόμπολας για το Mega (BINTEO)
Τι είπε ο Φώτης  Μπόμπολας για το Mega.

Για  την κατάσταση στο Mega  φταίνε οι μέτοχοι και όχι η κυβέρνηση, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Πήγασος  Φώτης Μπ;oμπολας, ο οποίος κράτησε αποστάσεις από τον Διευθυντή Ενημέρωσης του Mega Μανώλη Καψή.

Καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ,  όταν ρωτήθηκε  πως έφτασε το Μεγάλο Κανάλι σε αυτό το σημείο, ο κ. Μπόμπολας  μίλησε για " συμφέροντα άλλων μετόχων που έχουν σχέση με άλλα κανάλια και πιθανόν δεν έβλεπαν με καλό μάτι το Mega".

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του αναφορικά με τον διευθυντή ενημέρωσης του Mega Μανώλη Καψή, ο οποίος προ ημερών υποστήριξε ότι στον φάκελο που απέστειλε η Τηλέτυπος για συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις άδειες,  υπήρχε φορολογική ενημερότητα και, άρα, η αρμόδια Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης που υποστηρίζει το αντίθετο, ψεύδεται. 

«Πρόκειται για απόψεις του Καψή", είπε ο κ. Μπόμπολας. Δεν έχει πάρει κατεύθυνση από μετόχους ή από το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει να συνεδριάσει πολύ καιρό». 

H κ. Καββαδία  τον ρώτησε πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι ενώ επεσήμανε ότι προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του καναλιού είναι άνθρωποι με πολύ ισχυρή οικονομική επιφάνεια.

«Εγώ προσωπικά επειδή δεν είχα ρευστότητα, έβαλα το σπίτι μου υποθήκη και με κάποια λεφτά που πήρα δάνειο, έδωσα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι στο Mega υπήρχαν άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία είχαν και συμφέροντα σε άλλα κανάλια και δεν έβλεπαν με καλό μάτι το Mega» απάντησε ο κ. Μπόμπολας.

Σε άλλη ερώτηση «πως δικαιολογείται το ενδιαφέρον να διεκδικήσετε μια άδεια με την ίδια μετοχική σύνθεση; Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε  ότι κάποιοι μέτοχοι οι όποιοι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να τα βρουν, ο ένας προτίθεται να πληρώσει, ο άλλος δεν προτίθεται, μαζεύονται ξανά και διεκδικούν μια άδεια με την ίδια μετοχική σύνθεση;»

«Εγώ από τη δική μου πλευρά προσπάθησα να βρεθεί μια λύση στο Mega, απάντησε ο κ.Μπόμπολας.  Στο τέλος δεν ήταν εφικτό», είπε επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτή είναι η μετοχική σύνθεση του καναλιού. «Και πώς να την αλλάξουμε τη μετοχική σύνθεση, τι να κάνουμε;» αναρωτήθηκε.

Ερωτηθείς εάν  επιθυμεί να συνεχίσει, σε περίπτωση που το κανάλι ξεπεράσει τα προβλήματά του, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω».

Σχετικά άρθρα

Αρνήθηκε να καταθέσει στην εξεταστική της Βουλής ο Θέμος Αναστασιάδης

Με επιστολή που απέστειλε όχι ο ίδιος, αλλά ο γενικός διευθυντής του «Πρώτου Θέματος» Χαράλαμπος Κούτρας, ο Θέμος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι  δεν θα προσέλθει να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια. 

Εργαζόμενοι του Μega: Στο πέμπτο μήνα απλήρωτης εργασίας

Καλούμε τους "μετόχους - αμέτοχους" που τυγχάνει να είναι και τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα, να αναλογιστούν επιτέλους ότι μιλούμε για ανθρώπινες ζωές και για όχι απλά λογιστικά νούμερα.

"Τηλέτυπος ΑΕ": Το Μέγκα θα συνεχίσει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του

Μια μέρα μετά τον αποκλεισμό του Μέγκα από την τελική φάση του διαγωνισμού για τις άδειες, η Τηλέτυπος εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας περί σκοπιμοτήτων, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Tο Υπουργείο Εργασίας καταγγέλει την εργοδοσία του Μέγκα για την μη πληρωμή των εργαζομένων

Η δέσμευση των λογαριασμών της επιχείρησης από τις Τράπεζες δε μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την μη πληρωμή των δεδουλευμένων, αφού οι ιδιοκτήτες έχουν την οικονομική επιφάνεια, λέει το Υπουργείο Εργασίας για το Μέγκα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×