op
×

1ος διαγωνισμός ελληνικών προϊόντων, από τη Κρήτη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

1ος διαγωνισμός ελληνικών προϊόντων, από τη Κρήτη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
1ος διαγωνισμός ελληνικών προϊόντων, από τη Κρήτη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Στο πλαίσιο της τμηματικής ανάδειξης των προϊόντων του τόπου μας, αλλά και της προσπάθειας προώθησης αυτών των προϊόντων στο εξωτερικό, διοργανώνεται ο πρώτος διαγωνισμός ελληνικών προϊόντων, από τη Κρήτη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Κήπο, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Η περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Ρεθύμνου, ο Αγροτικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ο Κτην/κος Σύλλογος Ρεθύμνου, η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης (Π.Ε. Ροδόπης), ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κομοτηνής, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) και η Eco Events σας προσκαλούν σε ένα διαγωνισμό που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει έκθεση προβολής και διάθεσης μεταποιημένων και νωπών αγροτικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν δύο διαγωνισμοί :

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά την ανάδειξη του καλύτερου Μεταποιημένου Αγροτικού Προϊόντος όπου

• Το 1ο βραβείο που θα διεκδικήσει το πρώτο καλύτερο μεταποιημένο προϊόν, χορηγία της γνωστής εταιρίας εξαγωγών Economotechniki LTD. Η ECONOMOTECHNIKI LTD δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαγωγών από το 1986 και θα είναι η συμμετοχή και προβολή του προϊόντος αυτού, σε κάποια από τις εκθέσεις του εξωτερικού, (Dubai, Γερμανία (Ανούγκα 2017) Ρωσία ή κάπου αλλού. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στο :http://www.economotechniki.gr/index.php?lang=el

• Το 2ο βραβείο, προσφορά της Πύλης Φιλίας Ελλάδας – Κίνας, αφορά τη τοποθέτηση του προϊόντος στη λίστα προϊόντων για προώθηση και εξαγωγή στη Λ.Δ. της Κίνας, καθώς και τη προβολή του σε ΜΜΕ και εταιρίες – μέλη της Πύλης στη Λ.Δ. της Κίνας.

• Το 3ο βραβείο προσφέρει το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο χορηγεί μία πλήρη υποτροφία διετούς φοίτησης, 
συνολικής αξίας 6.000 ευρώ σε μία από τις 12 ειδικότητες της 
καινοτόμου Σχολής Αγροτικής Κατάρτισης του ΙΕΚ, σε ένα από τα
δύο πρότυπα αγροκτήματα που δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. 

Στις επιλέξιμες ειδικότητες περιλαμβάνονται οι σπουδές στην τυροκομία, την αμπελουργία, τη μελισσοκομία, τις βιολογικές καλλιέργειες, τον αγροτουρισμό, τις αρδεύσεις, τα θερμοκήπια, τις επισκευές αγροτικών μηχανημάτων και πολλές άλλες. Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά την ανάδειξη του καλύτερου Αγροτικού Νωπού (συσκευασμένου) Προϊόντος όπου

• Το πρώτο βραβείο, χορηγία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αφορά ένα πλήρες πακέτο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας από το γραφείο Start Up του ΙΕΚ. 

Το πακέτο περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:
Γαστρονομική διαχείριση του πρωτογενούς προϊόντος και εκπόνηση πρότασης μεταποίησης του από το τμήμα Μαγειρικής του ΙΕΚ.
Design της συσκευασίας και λογότυπου του προϊόντος από το τμήμα Γραφιστικής του ΙΕΚ.
Εκπόνηση του Marketing Plan για την προώθηση του προϊόντος από το τμήμα Marketing του ΙΕΚ.
Συμβουλευτική για τις επιλογές χρηματοδότησης, πρόσβασης σε πλατφόρμες crowd funding στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το γραφείο Start Up του ΙΕΚ.  

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.delta-iek.gr/Startup-Office 

Οι συμμετέχοντες στο σύνολο τους, θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω ΜΜΕ (Ελληνικής και ξένης τηλεόρασης, ραδιοφώνου, εφημερίδων αλλά και ειδικών portal και sites) καθώς και να διεκδικήσουν τις πρώτες βραβεύσεις στους επιμέρους διαγωνισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ECO EVENTS : Eλ. Βενιζέλου 39 – Ρέθυμνο τηλ. 28310 50036 ( Υπ. Κύριος Παντελής Σταυρουλάκης)


Υπεύθυνοι Επικοινωνίας – Συμμετοχών :

ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΗΤΗ

Ειρήνη Αιμονιώτη : 6949982514 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΡΑΚΗ

Κώστας Παπάζογλου : 6980062820


Σχετικά άρθρα

Διαγωνισμός: BP Ultimate 100 με δώρο ταξίδια και αυτοκίνητο

Στα πρατήρια BP θα βρείτε καύσιμα υψηλής ποιότητας που έχουν αναπτυχθεί από κορυφαίους επιστήμονες σε τεχνολογικά κέντρα σε όλο τον κόσμο και ανταποκρίνονται πλήρως στην τεχνολογική εξέλιξη των σύγχρονων κινητήρων.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Έπειτα από  60 ώρες, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και τις επόμενες ώρες θα γίνουν οι ανακοινώσεις. 

Το...Όσκαρ του μελιού σε Έλληνα παραγωγό

Μια σημαντική διάκριση για μέλι από την Χαλκιδική, που ισοδυναμεί με βραβείο Όσκαρ. Το "Μέλι Αρναίας Γεωργάκα" πήρε ένα χρυσό αστέρι  στον διαγωνισμό γεύσης «Great Taste Awards», που γίνεται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×