op
×

Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ - Ποιοι το δικαιούνται, πώς γίνεται η αίτηση

Διαβάστηκε
Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ - Ποιοι το δικαιούνται, πώς γίνεται η αίτηση
Το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ χορηγείται σε όσους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4320/2015 και είναι δικαιούχοι τουλάχιστον μίας παροχής (κάρτα σίτισης, ρεύματος, επιδότησης ενοικίου) ανεξάρτητα από το αν λόγω των κριτηρίων προτεραιοποίησης δεν τους χορηγήθηκε τελικά η παροχή.

Η επιτυχής καταχώρηση του αιτήματος για Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο συνεπάγεται έγκριση αυτού.

Που μπορώ να υποβάλλω το αίτημά μου; 

Η αίτησή σας για τη χορήγηση του ΕΕΤ υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο www.eydap.gr/MyAccount/SocialInvoice.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις φιλοξενίας και δωρεάν παραχώρησης. Για τις περιπτώσεις αυτές, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση υπαγωγής στο ΕΕΤ, μόνο στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ.

Πώς μπορώ να ενταχθώ στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ ; 

Μπορείτε να αιτηθείτε την ένταξη σας στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο μόνο εφόσον έχετε ήδη υπαχθεί στο Νόμο 4320/2015.

Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι; 

Κατά την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος χορήγησης του ΕΕΤ πρέπει να γνωρίζετε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Εάν δεν έχετε δηλώσει ήδη τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και σχέση με το ακίνητο) στην ΕΥΔΑΠ, μέσω της ιστοθέσης μας, παρέχονται οι σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες.

Δικαιούχοι οι οποίοι διαμένουν σε ακίνητο το οποίο τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν ή είναι φιλοξενούμενοι σε κατοικία τρίτου, θα πρέπει (εκτός του να γνωρίζουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) να προσκομίσουν σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ.

2. Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας

3. Έγκυρο (εκτυπωμένο από το TAXIS) αντίγραφο εντύπου της Φορολογικής Δήλωσης Ε1, όπου θα φαίνεται η Διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους.


Πρόσθετες Διευκρινίσεις 

Σε περίπτωση που είστε δικαιούχοι του ΕΕΤ και λαμβάνετε άλλο κοινωνικό τιμολόγιο από την ΕΥΔΑΠ (πολυτέκνων, υπερηλίκων), πρέπει να επιλέξετε ένα εκ των δικαιούμενων τιμολογίων.


Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ


Σχετικά άρθρα

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιστροφής 40 εκατ. ευρώ της ΕΥΔΑΠ [ΒΙΝΤΕΟ]

Με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και απαγόρευση εισόδου στους μη διαδίκους, η πρώτη δίκη της χρονιάς με θέμα τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης για επιστροφή κεφαλαίου ύψους 40 εκ. ευρώ προς τους μετόχους της ΕΥΔΑΠ.

"Όχι στο ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ" - Νέα κινητοποίηση των εργαζομένων

Αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα γίνει η δεύτερη απόπειρα να συνέλθει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, για να αποφασιστεί η διανομή 40 εκατομμυρίων ευρώ από τα αποθεματικά της εταιρείας προς τους μετόχους. "Θα είμαστε όλοι εκεί" λένε οι εργαζόμενοι, για να την εμποδίσουμε. 

Ομοσπονδία Εργαζομενων ΕΥΔΑΠ: Τρίωρη στάση εργασίας - Όχι στην επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους

Ομόφωνα αποφασίστηκε η παρουσία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Ομοσπονδίας αλλά και των εργαζομένων στον  χώρο πραγματοποίησης της ΓΣ των μετόχων

Εκδόθηκε η απόφαση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης - ποιοί είναι δικαιούχοι

Με καθυστέρηση εκδόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet για την υποβολή των αιτήσεων από τους περίπου 700.000 δικαιούχους.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×