op
×

Διάκριση για το DIESEL AVIO, στην ελληνική διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Διάκριση για το DIESEL AVIO, στην ελληνική διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Διάκριση για το DIESEL AVIO, στην ελληνική διοργάνωση 

των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον


Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνιστά η βράβευση του καινοτόμου προϊόντος “DIESEL AVIO” που διαθέτει στα πρατήρια της η ΕΚΟ, κατά την τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – EBAE), που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. 

Το DIESEL AVIO βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment), καθώς ξεχώρισε στην Κατηγορία Προϊόντος & Υπηρεσιών (Product & Services Award) για την περιβαλλοντική του επίδοση και τις σημαντικές μειώσεις εκπομπών αερίων σωματιδίων και εκπομπών CO2, συμβάλλοντας, έτσι, στη βελτίωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του DIESEL AVIO επιτυγχάνονται με τον καινοτομικό συνδυασμό δύο διαφορετικών τεχνολογιών, του διπλού φίλτρου της τεχνολογίας των καυσίμων αεροπορίας και της νέας πρωτοποριακής τεχνολογίας των χημικών προσθέτων. 


Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας ΕΛΠΕ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διακρίθηκε για τρίτη φορά στον συγκεκριμένο θεσμό ο οποίος λαμβάνει χώρα κάθε δυο (2) χρόνια, ενώ και το προϊόν DIESEL AVIO προκρίθηκε ως finalist της διοργάνωσης στις καλύτερες Ευρωπαϊκές υποψηφιότητες, στην ίδια κατηγορία.


Ο κ. Καραχάννας παραλαμβάνει το βραβείο από τον βουλευτή της ΝΔ κ. Γιώργο Κουμουτσάκο

Η φετινή Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη, καθώς και πλήθους βουλευτών και εκπρόσωπων από Θεσμικούς & Επιχειρηματικούς Φορείς, Επιχειρήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.


Από αριστερά: ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας ΕΛΠΕ, η κα Πηνελόπη Παγώνη, Ανώτερη Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, η κα Τριανταφυλλιά Μπουλτούκα, Υποδιευθύντρια Ποιότητας, Υγιεινής, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος Εμπορίας, η κα Ζωή Νάσιου, Χημικός Μηχανικός, Διεύθυνση Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, ο κ. Αντώνης Μουντούρης, Επικεφαλής Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου και ο κ. Γιάννης Σακελλίων, Διευθυντής Marketing Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας.

Το Βραβείο εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΠΕ και της ΕΚΟ παρέλαβε ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την εταιρεία η βράβευση του DIESEL AVIO. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αποτελεί ταυτόχρονα και επιβράβευση της δέσμευσης του Ομίλου για ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα, την περιβαλλοντική προστασία  και την κοινωνική συνεισφορά». 


Λέξεις Κλειδία - Tags
DIESEL AVIO Ελληνικά Πετρέλαια
132
διάκριση
24
Σχετικά άρθρα

"Ενθαρρυντικά τα στοιχεία για την ύπαρξη κοιτάσματος πετρελαίου στον Πατραϊκό"

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων της ΕΛΠΕ, «ο πρωτεύον γεωλογικός στόχος έχει εντοπιστεί και εάν περιέχει πετρέλαιο

Η ΕΛΠΕ ανακηρύχθηκε «επιλεγείς αιτών» για την υπό παραχώρηση Περιοχή 10 στον Κυπαρισσιακό κόλπο

Στο πλαίσιο του υπό εξέλιξη σχετικού 2ου διεθνούς διαγωνισμού, το ΥΠΕΝ ανακήρυξε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ως «επιλεγέντα αιτούντα» για έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων

Δήλωση Γρηγόρη Στεργιούλη, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου και την ενημέρωση του Χρηματιστηρίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×