op
×

Μαραθώνας. 490 Παραδείγματος Χάριν. | γράφει ο Αϊστόουλ Δεμπάνκ

Διαβάστηκε
Μαραθώνας. 490 Παραδείγματος Χάριν. | γράφει ο Αϊστόουλ Δεμπάνκ
Τα μαντάτα ότι ο Δαρείος είναι καθ' οδόν, κατά θάλασσαν, για την ακρίβεια, μετά τον Αϊ Στράτη, με κατεύθυνση προς Εύβοια, για να επιβάλει αυτό που ήθελε και ο Παππάς για τα τηλεοπτικά, ήτοι μια κλειστή, αυταρχική, πλήρως ελεγχόμενη και μονοδιάσταση Οργάνωση, γράφοντας στα παπάρια του τον πλουραλισμό, την αντικειμενικότητα και το Δημοκρατικό κεκτημένο των πόλεων της Ελλάδας ("το ποιό;;;" αναφωνούν στο σημείο αυτό οι Σπαρτιάτες), τα μαντάτα λοιπόν ότι έρχεται μνημονιακή λαίλαπα φτάνουν στο Δημαρχείο, την ώρα που ο Ψινάκης λείπει στην Αυστρία για φωτογράφηση.

Επικρατεί ένας ελεγχόμενος πανικός, όμοιος με αυτόν της δεκαεφτάωρης του Τσίπρα, και τότε οι Αθηναίοι αποφασίζουν να καταπιούν την περηφάνεια τους, όπως ο Βούτσης για τον Πρόεδρο ΕΣΡ και να ζητήσουν βοήθεια από τους Σπαρτιάτες, που ήταν, ως προς την πολεμική ικανότητα, το αντίθετο του Βαρουφάκη, ήτοι και φαινόντουσαν γαμάουα και ΗΤΑΝ.

Η ώρες είναι κρίσιμες. Δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος, γιατί μετά ούτε το ΣτΕ δεν θα σώνει τα ασυμάζευτα της μάχης. Η αίτηση στους "αού-αού!" που βρίσκονται στη σκιά του Πάρνωνα πρέπει να διαβιβαστεί πάραυτα.

Και διαλέγουνε το Φιλιππίδη, αλλά είχε γύρισμα και το λένε στο Φιδιππίδη.
Και τότε, ξεδιπλώνεται το Μεγαλείο και το απαράμιλλο DNA της ελληνικής φυλής, όλες αυτές οι ιδιότητες που μας έχουν καταστήσει μοναδικό σόϊ στο πέρασμα των αιώνων:

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΑΛΟΓΟ, ΤΟΝΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΤΡΟΧΑΔΗΝ.

Να συχωράμε το Μιλτιάδη που'τανε κει χαμου, αλλιώς, ήδη από το 490 Προ Μαραγκού, θα ακουγόταν στην Αγορά η αυτοδιαγνωστική ιαχή «ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΙ, Ω ΤΑΛΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΝ ΚΑΥΣΙΝ!!!»

Και σε ανάμνηση των ανωτέρω, δεν μπορούμε τώρα να περάσουμε για ούζα στου Ψυρρή.Σχετικά άρθρα

Έλενα Ακρίτα: Γιατί αγαπάω τον Ψινάκη

"Αγαπάω τον Ηλία Ψινάκη γιατί δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Ενίοτε ούτε καν με τον εαυτό του. Το προϊόν αυτό δεν είναι μαϊμού. Σου αρέσει, δε σου αρέσει, είναι 100% αυθεντικό, τέρμα. Δεν μιμείται δεν αντιγράφει και – κυρίως – δεν αντιγράφεται". 

Κοινωνική Οικονομία: Μετά το 3ο και το συνεχές - με "κόφτη"- Μνημόνιο Τι περιμένουμε; Δεν υπάρχουν "σωτήρες"

Επιχειρήσεις κοινωνικής, αλληλέγγυας και συνεργατικής οικονομίας με αυτοδιαχείριση από τους εργαζόμενους σε αυτές και παραγωγή που να ικανοποιεί τις κοινωνικές βιοτικές ανάγκες.

Τέρμα στον ευρωμουνόδρομο. Θέλω κοπέλα ντόπια, πρόβεια, να νοικοκυρευτώ! Του Αϊστόουλ Δεμπάνκ

Όπως το' χε θέσει ο Τειρεσίας στην Τραγωδία: "Τύχη αγαθή εστί τινί μνημονευθέντα είναι παρ'ανθρώπων ούς μηδέποτε εώρακε" ( = "είναι γαμάτο man, να μιλάνε για σένα άνθρωποι που δεν έχεις δει ούτε τη μούρη τους live"). {Είμαι βέβαιος ότι ο Κακριδής θα μου'λεγε "είσαι το πουτανάκι μου;; Πες μου, είσαι;;;"}.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×