op
×

Ένα δωμάτιο για τον άστεγο Δημήτρη και τον σκύλο του: Υπάρχει;

Διαβάστηκε
Ένα δωμάτιο για τον άστεγο Δημήτρη και τον σκύλο του: Υπάρχει;
Από την Ζωοφιλική Ενωση Ηλιούπολης , παραθέτουμε την παρακάτω σπουδαία ανάρτηση, στο facebook,  ελπίζοντας ότι θα βρει ανταπόκριση: 

"Η κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συνανθρώπους μας στα όρια της φτώχειας. Και κάποιους τους έχει ρίξει κάτω απ' αυτά τα όρια. Σήμερα πληροφορηθήκαμε για έναν συμπολίτη μας ότι του έγινε έξωση. Έμεινε κι αυτός και τα δυο συντροφάκια του στο δρόμο. 

Καιρό τώρα η γειτονιά φρόντιζε για τις ανάγκες τους γιατί δεν είχε κανένα εισόδημα ο κ. Δημήτρης. Κι απόψε θα φιλοξενηθούν από γείτονες. Αύριο; Μεθαύριο; 

Ο αξιοπρεπέστατος αυτός άνθρωπος με πολλή ευγένεια μας εξήγησε οτι δεν υπάρχει λύση για στέγη, γιατί δυο προτάσεις που είχε έθεταν ως προϋπόθεση να απαλλαγεί απο το σκύλο του. Αλλά δεν το αντέχει "Είναι η μόνη μου συντροφιά και τελευταία που υποφέρω κι από προχωρημένο καταρράκτη, είναι και τα μάτια μου" μας είπε.

Και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε τη σύγκριση...κάθε μέρα πολλοί μας λένε διάφορες δικαιολογίες για να απαλλαγούν απο τα κατοικίδιά τους. Κι αυτός, χωρίς να έχει άλλη λύση για να βρει κατάλυμα, δεν μπορεί να αποχωριστεί τον φίλο του, το μοναδικό μέλος οικογένειας που έχει!

Εμείς όμως πιστεύουμε ότι θα βρεθεί λύση για τον κ. Δημήτρη. 

Κάποιος Ηλιουπολίτης θα έχει ένα δωμάτιο άδειο, έναν χώρο που θα μπορέσει ο κύριος Δημήτρης και ο φιλαράκος του να βρουν καταφύγιο. Κάποιος άνθρωπος θα νοιώσει την ανάγκη που έχει αυτός ο συνάνθρωπός μας και θα βοηθήσει. 
Ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε πάλι τη διαφορά και να βρούμε μια λύση για τον συμπολίτη μας. Γιατί η κρίση όλα μπορεί να μας τα πάρει, εκτός απο την αξιοπρέπεια, το φιλότιμο και την ανθρωπιά μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ"


Σχετικά άρθρα

Μια δουλειά πλήρους απασχόλησης για τον Νegao που είχαν εγκαταλείψει οι ιδιοκτήτες του [ΦΩΤΟ]

Ο πιο γλυκός εργαζόμενος του κόσμου δουλεύει  με πλήρες ωράριο σε ένα βενζινάδιο στην  Βραζιλία. Είναι ο Negao που είχαν εγκαταλείψει οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του.

Πως είναι να είσαι φτωχός στην πλουσιότερη χώρα στον κόσμο

Ο James Beavis, φοιτητής της Ιατρικής, έζησε ένα μήνα στους δρόμους του Λονδίνου, όπως ακριβώς ζουν οι άστεγοι. "Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη σκληρότητα σε αυτή τη χώρα" λέει. "Καθένας μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή του να γίνει άστεγος.  

Υπέροχο animation: Ο παραπλανημένος μοναχός [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένας ηλικιωμένος μοναχός ενοχλείται όταν, καθώς κάνει τάι τσι, ένας απρόσμενος επισκέπτης του τραβάει την προσοχή. Σύντομα θα καταλάβει το πραγματικό νόημα της συμπόνοιας, της αποδοχής και της ανεκτικότητας.

15 ιδιοφυείς άνθρωποι που βρήκαν τρόπο να προστατέψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τις γάτες και τους σκύλους τους

Δεν είναι εύκολο να στολίσεις χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν έχεις σκύλο, γάτα ή ακόμα και αλεπού!.. Δείτε τι σκέφτηκαν ιδιοκτήτες κατοικιδίων για να σώσουν τα Χριστούγεννα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×