op
×
Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων
Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων
17/12/16 12:00
άλλα:
Φορέστε τα γιορτινά σας κι ελάτε .Το Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος γιορτάζει κι εφέτος το Σάββατο όλη την ημέρα με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που ξεκινούν από το μεσημέρι στις 12:00.

Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων

Διαβάστηκε
Οι γιορτές καταφθάνουν και το χειμερινό ηλιοστάσιο έρχεται για να μας τις θυμίσει.

Είναι πλέον η εποχή του αναστοχασμού, του σχεδιασμού, της ευγνωμοσύνης για το παρελθόν και της φροντίδας του εαυτού μας και των ανθρώπων γύρω μας για νέα ανοίγματα στην άνοιξη, στο μέλλον.

Το Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος γιορτάζει κι εφέτος το Σάββατο όλη την ημέρα με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που ξεκινούν από το μεσημέρι στις 12:00.

Τιμώντας την ημέρα, η Συντροφιά για την Ειρηνική Διατροφή θα δώσει το παρόν για την χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων μας, όπως κάθε έτος.

Ο καθένας από εμάς έχει μαζί του κάτι που θεωρεί όμορφο και σημαντικό, το οποίο και θα ανταλλάξει με συνάνθρωπό του από τη Συντροφιά της Ειρηνικής Διατροφής.Όλη η ανταλλαγή θα γίνει μέσα από ευχάριστη δραστηριότητα για ενήλικες.

Φέρνετε επίσης μαζί σας βιβλίο/α που δε χρειάζεστε για το χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων στον ίδιο χώρο.

Φορέστε ό,τι γιορτινό προτιμάτε και ελάτε στην παρέα.

Tο Καφενείο θα ετοιμάζει ζεστά ροφήματα και εδέσματα όλη την ημέρα.

Όσοι από εσάς έχετε παραγγείλει το βιβλίο του Dr Will Tuttle, ενημερώστε με για την παρουσία σας το Σάββατο, ώστε να έχω μαζί μου το σωστό αριθμό βιβλίων για παραλαβή από εσάς.

Μας διευκολύνετε ιδιαίτερα αν δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ανταλλαγή δώρων τηλεφωνικά ή μέσω email.
Τηλ. επικοινωνίας: 6938141330

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 16:00 στο Συνεργατικό Καφενείο (Μοναστηρίου & Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος)
Εξυπηρετεί το Λεωφορείο 051 από Ομόνοια...

Σχετικά άρθρα

Ολλανδία: Νίκη Ρούτε, ανακούφιση στην Ευρώπη

Η ήττα του ακροδεξιού, ρατσιστή λαϊκιστή Χ. Βίλντερς στις Ολλανδικές εκλογές έφερε ανακούφιση στην Ευρώπη και κυρίως σε Γαλλία και Γερμανία. Με καταμετρημένο το 93% των ψήφων, το φιλελεύθερο κόμμα του Μαρκ Ρούτε παίρνει 21,2 % και ακολουθεί το κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με 13,1%.

Ολλανδία: Τα exit poll δείχνουν ήττα του ακροδεξιού Γκέερτ Βίλντερς, πανηγυρίζουν οι Οικολόγοι

Το πρώτο exit poll  δίνει το κόμμα του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε  με 31 έδρες, 10 λιγότερες  το 2012. Ο ακροδεξιός Βίλντερς 19, οι Πράσινοι  με τον 30χρονο  Γιέσε Κλεβέρ 12! Συντριβή Ντάισελμπλουμ...

Κάτι πολύ σημαντικό θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Καρδίτσα

Πανελλαδική Συνάντηση συνεργατικών εγχειρημάτων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα συνεδρίων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας (Ιεζεκιήλ 44, Καρδίτσα)

"Κ.Καμίνη, ζητάμε τον πλήρη φάκελο αξιολόγησης των φορέων για την Δημοτική Αγορά Κυψέλης"

Επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη για την πρόσκληση παραχώρησης της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Tεράστια ευκαιρία για την κατάργηση του πλαστικού μίας χρήσης

Την ώρα που 8 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν την υποχρέωση να πάρουν γενναία μέτρα για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×