op
×

Τα ψάλανε…μελωδικά στους Ενεργούς Πολίτες!

Τα ψάλανε…μελωδικά στους Ενεργούς Πολίτες!

Τα ψάλανε…μελωδικά στους Ενεργούς Πολίτες!

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας αλληλεγγύης:

"Τα σεμινάρια για τον εθελοντισμό που κάναμε στα παιδιά της Σχολή Καραβάνα, πιάσανε τόπο! Τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, κάνοντας πράξη όσα τους είπαμε, αποφάσισαν να κατασκευάσουν μόνα τους χριστουγεννιάτικα στολίδια, και την περασμένη Πέμπτη μας τα φέρανε στο ξύλινο σπιτάκι που έχουμε στην πλατεία Ταχυδρομείου, για να τα ανταλλάξουμε με τρόφιμα που φέρνει ο κόσμος, για να ενισχυθεί το Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας! Παράλληλα, μας ψάλανε και τα κάλαντα, και με τις γλυκές φωνούλες τους και τα κατακόκκινα αγιοβασιλιάτικα καπελάκια τους, κάνανε το κλίμα της πλατείας ακόμα πιο γιορτινό!

Τους μαθητές της σχολής Καραβάνα συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: της Ε' τάξης κα Πετρίτση Αγγελική, της ΣΤ΄ τάξης : κα Φουνταρλή Ανδρομάχη και κος Παπαδημόπουλος Νεοκλής, καθώς και η καθηγήτρια της μουσικής κα Γκουτζαμάνη Έλλη που συνόδεψε με το αρμόνιο τα παιδιά στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
 

Συγκινητική όμως ήταν και η χειρονομία των παιδιών του 1ου Γυμνασίου Λάρισας, που συγκέντρωσαν τρόφιμα και μας τα έφεραν για να τα μοιράσουμε στις άπορες οικογένειες που στηρίζουμε μέσω του Δωρητηρίου Τροφίμων! Έτσι, και φέτος συγκεντρώνονται πολλά τρόφιμα και χρειαζούμενα είδη, που θα γεμίσουν τα φτωχικά τραπέζια των ανήμπορων οικονομικά οικογενειών, και θα χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά τους! Τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου συνόδεψε ο μαθηματικός κος Σάλτης Μωυσής.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που με τις υπέροχες πράξεις τους μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον!

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το σπιτάκι των Ενεργών Πολιτών στην πλατεία Ταχυδρομείου θα παραμείνει ανοιχτό ως στις 20 του Δεκέμβρη, όπου συνεχίζεται το «ανταλλακτικό παζάρι» των χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, και ότι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να φέρνουν τα τρόφιμα και στην Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37)."

Σχετικά άρθρα

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας ενημερώνουν σχολεία για τον εθελοντισμό

Μια από τις σπουδαιότερες δράσεις που αναπτύσσουν σε καθημερινή βάση οι ΕΝ.ΠΟΛ είναι να έρχονται κοντά στους μαθητές συμβάλλοντας στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση τους.

Κοινωνική Οικονομία: Τι χρειάζεται να γίνει τώρα, για μειωθεί η ανεργία. Του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των δικτύων της Αλληλέγγυας Κοινωνικής και Συνεργατικής Οικονομίας σε όλους τους οικονομικούς τομείς, πρέπει να αποτελέσει βασικό στοιχείο του ανασχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.  

Νηστίσιμα προϊόντα Wise Greece - Γεύση και κοινωνική προσφορά, πάνε μαζί!

Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα όλο τον χρόνο! Δείτε τα προτεινόμενα νηστίσιμα προϊόντα της Wise Greece από κάθε κατηγορία και βοηθήστε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×