op
×

Οι 12 λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλη ματιά

Διαβάστηκε
Οι 12 λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλη ματιά
Οι 12 λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλη ματιά

1. Ο Μέγας Νόμος

"Όπως σπέρνεις, έτσι θα θερίσεις" Επίσης γνωστός ως "νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος." Για να λάβετε την ευτυχία, την ειρήνη, την αγάπη και τη φιλία πρέπει να την προσφέρετε κι εσείς σε άλλους.

2. Ο Νόμος της Δημιουργίας

Η ζωή απαιτεί τη συμμετοχή μας για να συμβεί. Δεν συμβαίνει από μόνη της.
Είμαστε ένα με το Σύμπαν. Ό, τι μας περιβάλλει μας δίνει ενδείξεις για την εσωτερική μας κατάσταση. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό, τι θέλετε να έχετε στη ζωή σας και να είστε ο εαυτό σας.

3. Ο Νόμος της Ταπεινότητας

Πρέπει να αποδεχθείτε κάτι για να το αλλάξετε. Αν το μόνο που βλέπετε είναι εχθροί και έχετε αρνητικά συναισθήματα, τότε δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης.

4. Ο Νόμος της Ανάπτυξης

"Για όπου ξεκινήσεις να πας, εκεί βρίσκεσαι". Εμείς πρέπει να αλλάξουμε, όχι οι άλλοι άνθρωποι, τα μέρη ή πράγματα γύρω μας, αν θέλουμε εξελιχθούμε πνευματικά. Το μόνο που μας προσφέρεται είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο έχουν τον έλεγχο.

5. Ο Νόμος της Υπευθυνότητας

Αν υπάρχει κάτι λάθος στη ζωή σας, υπάρχει κάτι λάθος στον εαυτό σας. Είμαστε ο καθρέφτης για ό,τι μας περιβάλλει και το αντίστροφο. Αυτή είναι μια Συμπαντική Αλήθεια. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για όσους και όσα υπάρχουν στη ζωή μας.

6. Ο Νόμος της Σύνδεσης

Ακόμα και τα φαινομενικά μικρά και ασήμαντα πράγματα θα πρέπει να γίνουν, γιατί τα πάντα στο Σύμπαν συνδέονται. Κάθε βήμα μας οδηγεί στο επόμενο βήμα, και ούτω καθεξής. Ούτε το πρώτο βήμα ούτε η τελευταίο είναι μεγαλύτερης σημασίας. Και τα δύο χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το έργο.

7. Ο Νόμος της Συγκέντρωσης

Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Αν εστιάσουμε και αφοσιωθούμε στις πνευματικές αξίες, αποφεύγουμε τις πιο ευτελείς σκέψεις όπως η απληστία και ο θυμός.

8. Ο Νόμος της Γενναιοδωρίας και της Φιλοξενίας

Αν πιστεύουμε σε μία αλήθεια, τότε κάποια στιγμή στη ζωή μας θα κληθούμε να την αποδείξουμε. Τότε είναι η στιγμή που αποδεικνύουμε με πράξεις αυτά που ισχυριζόμαστε ότι έχουμε μάθει στη ζωή.

9. Ο νόμος του "Εδώ και Τώρα"

Κανείς δεν μπορεί να ζει το παρόν, αν ψάχνει το παρελθόν ή ανησυχεί συνέχεια για το μέλλον. Οι παλιές σκέψεις, τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς και τα παλιά όνειρα μας εμποδίζουν να δημιουργήσουμε νέα.

10. Ο Νόμος της Αλλαγής

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μέχρι να μάθουμε τα μαθήματα που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την πορεία μας.

11. Ο Νόμος της Υπομονής και της Ανταμοιβής

Για να απολαύσουμε την ανταμοιβή, απαιτείται μόχθος. Η αληθινή χαρά και η ανταμοιβή στη ζωή έρχεται μετά από υπομονή και μόχθο και θα έρθει στην ώρα της.

12. Ο νόμος της Σημασίας και της Έμπνευσης

Η πραγματική αξία ενός πράγματος είναι άμεσο αποτέλεσμα της ενέργειας και της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει για να το αποκτήσουμε. Κάθε προσωπική συμβολή είναι μια συνεισφορά στο Σύνολο.


πηγή: www.davidwolfe.com


Λέξεις Κλειδία - Tags
νόμοι του Κάρμα Κάρμα συνειδητότητα
5
αλλαγή
42
Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή Επιστολή και Συνάντηση Ομάδων Πολιτών για την Αλλαγή του Συντάγματος

Διεκδικούμε ένα Σύνταγμα πολιτών, μέσα από μια διεργασία συνδιαμόρφωσης, η οποία θα εμπνέει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, θα εξασφαλίζει και θα εγγυάται στην πράξη τη Δημοκρατία.

Μεταμορφωτικό Εργαστήριο “Behind the Scenes” για κοινωνικούς επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες

Το κλειδί για να φέρουμε πραγματική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα είναι το δικό μας επίπεδο αυτογνωσίας. Πρόκειται για μία κρίσιμης σημασία ποιότητα 

Εργαστήριο Σκέψης: Έναρξη θεματικού κύκλου "Μεταμόρφωση της Σκέψης και Εξέλιξη της Συνειδητότητας"

Εγκαινιάζουνε την χειμερινή περίοδο με τον θεματικό κύκλο ‘’ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ’’ που περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες:
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×