op
×

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιστροφής 40 εκατ. ευρώ της ΕΥΔΑΠ [ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστηκε
Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιστροφής 40 εκατ. ευρώ της ΕΥΔΑΠ [ΒΙΝΤΕΟ]
Κρυφτούλι» με αλλαγή αιθουσών από το κτήριο 5 στο κτήριο 4 της Ευελπίδων και απαγόρευση εισόδου εντός του κτηρίου από δυνάμεις των ΜΑΤ περίμεναν όσους ενδιαφερόμενους πολίτες προσπάθησαν να παρασταθούν στα δικαστήρια στις 9 η ώρα το πρωί, ώρα που ήταν προγραμματισμένη η πρώτη δίκη της χρονιάς με θέμα τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης για επιστροφή κεφαλαίου ύψους 40 εκ. ευρώ προς τους μετόχους της ΕΥΔΑΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο δικηγόρος του ΣΕΚΕΣ κ. Θεοδωρόπουλος ζήτησε να μάθει από τον πρόεδρο του δικαστηρίου για ποιο λόγο δεν επετράπη η είσοδος στο κτήριο πολιτών που ήταν μάλιστα διατεθειμένοι να δώσουν τις ταυτότητές τους, ο ίδιος είπε ότι δεν είχε δώσει καμία τέτοια εντολή!

Σε κάθε περίπτωση οι λιγοστοί που παραβρέθηκαν έμειναν για μια ακόμη φορά στο κρύο, αποδεικνύοντας ότι πέραν του χρηματιστηρίου ακόμη και οι δικαστικές αίθουσες δεν είναι πλέον προσβάσιμες σε όσους έχουν την επιθυμία να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον ακόμη και για μια υψηλού δημοσίου ενδιαφέροντος υπόθεση όπως η συγκεκριμένη. (Σημείωση: είναι δυνατόν σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη και υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων να συζητηθούν όχι σε γραφείο δικαστή παρουσία μόνον των αντιδίκων αλλά σε κανονική δικαστική αίθουσα),

Από πλευράς μετόχων παρέστησαν η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ που εκπροσωπήθηκε με δύο δικηγόρους, τον διευθυντή των νομικών υπηρεσιών της εταιρίας καθώς και ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο, εκπρόσωπος της Πειραιώς και εκπρόσωποι του Δημοσίου και του ΤΑΙΠΕΔ.

Ενώ η απόφαση αναμενόταν στις 12 τελικώς εκδόθηκε στις 2.40 και ήταν απορριπτική για τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα. Έτσι η διαδικασία θα συνεχιστεί με την εκδίκαση αυτών καθ 'αυτών των ασφαλιστικών μέτρων στις 20 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανά το ποσόν θα έχει ήδη αποδοθεί στους μετόχους.

 

Σχετικά άρθρα

12 συγκλονιστικές φωτογραφίες που θα σε κάνουν να σκεφτείς δυο φορές πριν αφήσεις το νερό να τρέχει άσκοπα

Μπορεί πολλοί από εμάς να θεωρούν το νερό ως κάτι δεδομένο, ωστόσο, άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη βρίσκονται αντιμέτωποι με την έλλειψη καθαρού νερού σε καθημερινή βάση.

Σε αφορά! Πάρε μέρος εδώ στην ηλεκτρονική διαβούλευση για τη συνταγματική κατοχύρωση του νερού

Η ομάδα του SaveGreekWater έχει σοβαρές ενστάσεις ως προς την ελλιπέστατη ενημέρωση των πολιτών για μία τόσο σημαντική Διαβούλευση, όσο και την ασφυκτική προθεσμία διενέργειάς της.

Επιχείρησαν εκβιαστική διακοπή νερού σε μέλος της Συμμαχίας για το Νερό

Πριν δύο ημέρες συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ επιχείρησε να ξηλώσει υδρομετρητή και να διακόψει το νερό σε σπίτι μέλους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ , άνεργου και με προβλήματα υγείας.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×