op
×

"Βροχή" τα εξώδικα για πληρωμή οφειλών από τον Σώρρα στη ΔΟΥ Ηρακλείου

Διαβάστηκε
 Βροχή  τα εξώδικα για πληρωμή οφειλών από τον Σώρρα στη ΔΟΥ Ηρακλείου
Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον Αρτέμη Σώρρα και το μόρφωμα «Ελλήνων Συνέλευσις» διαδέχονται η μία την άλλη, στο Ηράκλειο υπάρχουν ακόμα πολίτες που στέλνουν εξώδικα στην εφορία ώστε τα χρέη τους να πληρωθούν από τα 600 δις ευρώ που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως διαθέτει.

Αν και κανείς θα περίμενε πως, μετά τον καταιγισμό των δημοσιευμάτων των τελευταίων εβδομάδων, πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα είχαν μπει σε δεύτερες σκέψεις για το αν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο σωτήρας με τα 600 δις ευρώ ισχύουν, φαίνεται πως τελικά το αντίθετο ισχύει. 

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και μετά την αλλαγή του χρόνου στη ΔΟΥ Ηρακλείου έφτασαν εξώδικα από πολίτες που ζητούν οι οφειλές τους προς το Δημόσιο να εξοφληθούν από το ομόλογο των 600δις που διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας.

Ρεπορτάζ του Flashnews.gr αναφέρει πως στη ΔΟΥ Ηρακλείου τα τελευταία 2 περίπου χρόνια έχουν κατατεθεί περισσότερα από 520 τέτοια εξώδικα με την πλειονότητα τους να φτάνουν στην εφορεία το τελευταίο 6μηνο. Κι αυτό έχει να κάνει λένε όσοι γνωρίζουν με τη γραμμή που δόθηκε από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα αλλά και με την περεταίρω δυναμική που έχει αναπτύξει στο Ηράκλειο η «Ελλήνων Συνέλευσις».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πριν από μία εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών, μετά από τον καταιγισμό των δημοσιευμάτων που έγιναν για τον Σώρρα αλλά και τον καταιγισμό των εξωδίκων προς τις εφορείες από τους οπαδούς του, έστειλε έγγραφο προς όλες τις εφορείες ζητώντας αναλυτικά στοιχεία για τους φορολογούμενους που έχουν καταθέσει τα συγκεκριμένα εξώδικα. Δηλαδή, ΑΦΜ, συνολικό ποσό οφειλής, ημερομηνία κατάθεσης εξωδίκου, καθώς και επαγγελματική ιδιότητα.


Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα "Προσωρινή Στέγαση Προσφύγων" για μίσθωση διαμερισμάτων - Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, προτίθεται να μισθώσει διαμερίσματα στο Ηράκλειο για την προσωρινή στέγαση προσφύγων.

Διαβάζω για τους άλλους: Συνάντηση Εθελοντών Ηρακλείου Κρήτης

Το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό Δίκτυο "Διαβάζω για τους Αλλους" σας προσκαλεί στην Συνάντηση Εθελοντών "Human to Human" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νέες κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα

"Η δράση του Σώρρα που ήταν ανεξέλεγκτη επί χρόνια έχει προκαλέσει αδιανόητη ζημιά στο δημόσιο και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τις "εξουσιοδοτήσεις" της απάτης Σώρρα και αρνούνται να πληρώσουν χρέη και εισφορές.

Καταδίκη 8 ετών στον Σώρρα - Καταζητείται μετά από ένταλμα σύλληψης

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή, καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Τον αναζητούν για να τον συλλάβουν.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×