op
×

Ο ένας μετανάστης νεκρός από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, ο άλλος επιβίωσε αλλά κατέληξε κρατούμενος

Ο ένας μετανάστης νεκρός από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, ο άλλος επιβίωσε αλλά κατέληξε κρατούμενος
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ 

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ 

"Ο ένας μετανάστης νεκρός από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, ο άλλος επιβίωσε αλλά κατέληξε κρατούμενος!

Μέσα στο χιονιά, στις 9 Γενάρη, δύο εργάτες γης, μετανάστες από το Πακιστάν, έκαναν το λάθος να ανάψουν μαγκάλι με κάρβουνα και το έβαλαν στο σπίτι τους στο Κάλαμο. Εκεί ζούσαν δουλεύοντας για χρόνια στα χωράφια.

Ο Σαντίκ, Ανουάρ κατέληξε νεκρός εξ αιτίας των αναθυμιάσεων από το μαγκάλι. Ήταν εργάτης με άδεια παραμονής. Το ασθενοφόρο όταν έφτασε τον άφησε εκεί για να τον αναλάβει η Αστυνομία ώστε να συνταχθεί το πρωτόκολλο θανάτου. Έτρεξαν να μεταφέρουν τον Ιτζάζ Αχμέτ στο νοσοκομείο Σωτηρία για να του σώσουν την ζωή. Του χορήγησαν οξυγόνο και γύρω στις 10.30πμ ειδοποίησε τους φίλους του ότι φεύγει από το νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τον κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Καλάμου για να καταθέσει. Τελειώνοντας τον συνέλαβαν διότι δεν είχε χαρτιά!

Να θυμίσουμε στον άκαρδο αστυνομικό μηχανισμό που εξάντλησε την γραφειοκρατική επιβολή των ρατσιστικών νόμων που κληρονόμησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τις προηγούμενες των Σαμαροβενιζέλων, ότι επρόκειτο για εργάτη που μόλις κατάφερε να ξεφύγει από τη μέγγενη του θανάτου και δεν ολοκλήρωσε καν τη θεραπεία του! Αυτό φάνηκε πριν τρεις μέρες όταν είχε αιμοπτύσεις και ζήτησε ιατρική φροντίδα.

Να θυμίσουμε ότι οι Πακιστανοί μετανάστες που κάποτε έπεσαν στις γραμμές του τρένου και διέσωσαν ένα ζευγάρι συνταξιούχων που είχαν παγιδευτεί βραβεύτηκαν γι αυτή τους την πράξη από την Ακαδημία Αθηνών; Είχαν χαρτιά άραγε; Οχι!

Άραγε πότε θα ξυπνήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αντιμετωπίσει το ζήτημα ότι σε αυτή τη χώρα εργάζονται δεκάδες χιλιάδες μετανάστες χωρίς χαρτιά, ακόμη και πάνω από εννέα χρόνια(!) 

Είναι ώρα να μπει τέλος στην ρατσιστική κληρονομιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στο να μην υπάρχει καμία διαδικασία νομιμοποίησης μεταναστών μετά το 2007!
Να δοθούν χαρτιά σε κάθε μετανάστη εργάτη ώστε να μην είναι όμηρος της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και της αστυνομικής απανθρωπιάς, δουλεύοντας χωρίς ένσημα ή οδηγούμενος στη φυλακή διότι...επιβίωσε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού. 

Ζητάμε να αφεθεί αμέσως ελεύθερος ο μετανάστης εργάτης Ιτζάζ Αχμέντ και να του δοθούν χαρτιά εδώ και τώρα.

Νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες τώρα!"

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ 

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ 


Σχετικά άρθρα

Τον θάνατό μου σκέφτομαι και την ανάστασή μου.... Γράφει ο γιατρός Αλέξανδρος Λουπασάκης

Για να μάθω στη ζωή μου να ζω καλά, χρειάστηκε να μάθω να ''πεθαίνω'' καλά. Είναι ακόμα μία δωρεάν ψυχοθεραπεία, που ζω κάθε βράδυ παρέα με τον ''μικρό θάνατο'' δηλ. τον ύπνο.

Η ΕΛΑΣ προστάτης των Γραφείων της Χρυσής Αυγής απέναντι στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Η ΚΕΕΡΦΑ κάλεσε σε δυναμική συνέχεια με στόχο να κλείσουν τα Γραφεία των νεοναζί και να πάνε στη φυλακή όλοι οι υπόδικοι αφού παραβίασαν ανοιχτά τους περιοριστικούς όρους, με δύο μεγάλες πρωτοβουλίες.

Τοξικά αέρια σκόρπισαν τον θάνατο στη Συρία [ΒΙΝΤΕΟ]

Τοξικό αέριο σκόρπισε σήμερα το θάνατο στην πόλη  Χαν Τσεϊχούν της Συρίας. Τουλάχιστον 100 άμαχοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής με χρήση τοξικού αερίου. 

KEEΡΦΑ: 'Οχι στον εκτοπισμό των προσφύγων του Ελληνικού σε γκέτο στη Θήβα

"Η προσπάθεια που εξελίσσεται για την αναγκαστική εκτόπιση των προσφύγων του Ελληνικού είναι μια ενέργεια που θυμίζει τις χειρότερες περιόδου ρατσιστικών πολιτικών απομόνωσης των προσφύγων σε γκέτο".
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×