op
×
Η πρώτη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» για το 2017 από τους Ενεργούς Πολίτες
Η πρώτη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» για το 2017 από τους Ενεργούς Πολίτες
11/02/17 09:00
άλλα: Οι Ενεργοί Πολίτες υποδέχονται τη νέα χρονιά οργανώνοντας νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

Η πρώτη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» για το 2017 από τους Ενεργούς Πολίτες

Η πρώτη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» για το 2017 από τους Ενεργούς Πολίτες ΛάρισαςΟι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας υποδέχονται τη νέα χρονιά οργανώνοντας νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 09:00-13:30.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:


1. Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας ανωτέρας ποιότητος, οξύτητας 0,5-0,6, φετινής εσοδείας  Νοέμβριος 2016 - Ιανουάριος 2017  ποικιλίας Κορωνέικης, από το «ΚΤΗΜΑ ΨΥΧΑΡΗ» από τον  Ευαγγελισμό Μεσσηνίας, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων.

2. Πατάτες ποικιλίας «SPUΝΤA» από τον παραγωγό Βασίλειο Χαϊνταρλή από Μαρμαρίνη Αγιάς, σε συσκευασία 10 κιλών.

3. Πατάτες ποικιλίας «SPUΝΤA» ψιλές για φούρνο (baby) από τον παραγωγό Βασίλειο Χαϊνταρλή από Μαρμαρίνη Αγιάς, σε συσκευασία 5 κιλών.

4. Μέλι δάσους από τον παραγωγό Δημήτριο Γκουντοβά από Μεσοχώρι Ελασσόνας σε συσκευασία των 3 κιλών.

5. Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από τον παραγωγό Αλέξανδρο Νταλαμπέκα από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.

6. Μέλι δάσους από τον παραγωγό Αλέξανδρο Νταλαμπέκα από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.

7. Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από τον παραγωγό Χρήστο Παππά από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.

8. Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από τον παραγωγό Αθανάσιο Σβάρνα

από Φαλάνη Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.


Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των "Εν.Πο.Λ.", έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. 


Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.


Για πληροφορίες για τις τιμές των προϊόντων, αλλά και για να κάνετε τις παραγγελίες σας, μπείτε στην ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας www.energw.gr. 

Σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνέτ, θα γίνονται δεκτές παραγγελίες και στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά). 

Τηλεφωνικές παραγγελίες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ σε καμία περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα, ενώ καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον ποσοτήτων,  πριν τις 12:00 μετά το μεσημέρι. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας. 


Με τις διαθέσεις προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους  καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά και φθηνά προϊόντα, ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τους ίδιους τους παραγωγούς που τα παράγουν! 


Οι παραγωγοί από τη μεριά τους, βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο, γιατί τα προϊόντα τους διατίθενται απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων, που μειώνουν το εισόδημά τους και ανεβάζουν τις τιμές στα ράφια!


Πέρα όμως από αυτά τα οφέλη και για τους παραγωγούς και για τους καταναλωτές, το μεγάλο κοινωνικό όφελος που προκύπτει, είναι η ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών, που γεμίζει με τρόφιμα από τις δωρεές των παραγωγών και των καταναλωτών, για να βοηθηθούν οι περισσότερες από 100 οικογένειες συμπολιτών μας με ιδιαίτερα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που στηρίζουν οι Εν.Πο.Λ.! 


Την ημέρα της διάθεσης, θα συγκεντρώνονται και καμένο τηγανέλαιο για ανακύκλωση, πλαστικά καπάκια μπουκαλιών για ανταλλαγή τους με αναπηρικά αμαξίδια, καθώς επίσης και τρόφιμα για την ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.


Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της "Στέγης"), στη "Στέγη Αλληλεγγύης" (Παναγούλη 37  & Μανδηλαρά) ή στο info@energw.gr .


Σχετικά άρθρα

Πως το Αισθητικό Άλσος της Λάρισας μεταμορφώθηκε σε ένα γιγάντιο τρισδιάστατο παιχνίδι

Το όραμα που είχαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας για το Αισθητικό Άλσος της πόλης, έγινε πραγματικότητα.  Κατασκεύασαν ένα γιγάντιο τρισδιάστατο παιχνίδι φιδάκι, ξαναδίνοντας ζωή σε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο. 

"Χωρίς Μεσάζοντες": Έκκληση βοήθειας

Το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο αν το στηρίξουν οι πολίτες. Σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο! Την Κυριακή χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Ναι, πρόκειται για μια έκκληση βοήθειας!

WISE GREECE: 4,7 τόνοι τρόφιμα σε κοινωνικές δομές σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Courier

Tα ΕΛΤΑ Courier προσέφεραν για περισσότερο από έναν μήνα, 1 λεπτό από κάθε δέμα που διακίνησαν, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα από τη Wise Greece και να διατεθούν σε τρεις Φορεί

Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία: Χωρίς Μεσάζοντες και Συλλογική Κουζίνα στη Χαλκίδα

Για 3η συνεχόμενη φορά στη δράση αυτή στη Χαλκίδα συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ Θεσσαλονίκης που διέθεσαν φυσικά απορρυπαντικά
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×