op
×

Παραμύθια αποτοξίνωσης με τον παππού Λουπασάκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστηκε
Παραμύθια αποτοξίνωσης με τον παππού Λουπασάκη [ΒΙΝΤΕΟ]
Από παλιά μ'έχει απασχολήσει πολύ στη ζωή μου το θέμα της αποτοξίνωσης στο σώμα, το νου και το συναίσθημά μου. Σήμερα θα ακούσετε το πρώτο μέρος και σε επόμενη εκπομπή το δεύτερο.

Σίγουρα το θέμα είναι τεράστιο, γι'αυτό συχνά σε μελλοντικά μου παραμύθια, θα επανέρχομαι συμπληρωματικά,ιδίως για όσα αφορούν το νοητικοσυναισθηματικό πεδίο. Ας ξεκινήσουμε... 

Σύντομα μετά από το θάνατο του Βούδα, χίλιοι μοναχοί συναντήθηκαν στο πρώτο συμβούλιο της Αρατζάγκ(ρ)α, υπό την ηγεσία του Μασυάρπα (Μashyarpa) και αποφασίστηκε να γίνει μία μελέτη. Το έψαξα το έψαξα, ακούστε τώρα τον παππού.. Όλοι στο σπίτι μας παράγουμε σκουπίδια. Άραγε πόσο καιρό μπορούμε να κρατήσουμε τα σκουπίδια στο σπίτι μας, χωρίς να σκάσουμε από την βρώμα; 

Στην αρχή θα τα βάλουμε έξω στο μπαλκόνι, μετά στις αποθήκες, στο πατάρι, μετά στην τουαλέτα, στο σαλόνι, στην κουζίνα και στο τέλος ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα μας. Το τέλος το φαντάζεστε. 

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον οργανισμό μας. Αυτά που οι σκουπιδιαραίοι του οργανισμού μου (συκώτι, νεφρά, δέρμα, λέμφος, παχύ έντερο, πνευμόνια) δεν μπορούν να βγάλουν έξω, η σοφία του οργανισμού μου κάπου πρέπει να τα παρκάρει για να καθυστερήσει τον θάνατο μου. Άμα τα παρκάρει , από την αρχή στην καρδία μου, κινδυνεύω να πάω γρήγορα στον άλλο κόσμο. 

Έτσι θα αρχίσει να χώνει τα σκουπίδια σε λιποκύτταρα, όζους, λιπώματα, ινομυώματα, κύστεις , πολύποδες, ελιές, καλοήθεις όγκους και αφού γεμίσει τα δευτερευούσης σημασίας όργανα, μετά θα πάει τα σκουπίδια και σε πιό ζωτικά σημεία... Πήρατε μία ιδέα,η συνέχεια στα ηχεία σας... 

(Aπό την εκπομπή μου στο Radio-Ygeia, την Τετάρτη 6-7-16 ) 

Με αγάπη ο γιατρός Alexander Loupasakis

Όσοι θέλουν να μελετήσουν - ακούσουν παλιότερα μαθήματα μου, μπορούν να τα αναζητήσουν εδώ: Alexander Loupasakis (γιατρός Αλέξανδρος Λουπασάκης)
Σχετικά άρθρα

ΠΟΕΔΗΝ: Γερασμένο το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας

Γερασμένο και με σημαντικά προβλήματα υγείας εμφανίζεται, σύμφωνα με έρευνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ( ΠΟΕΔΗΝ) το «λιγοστό» νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. 

Ζιλ - Ερίκ Σεραλινί: Να πάψουμε να είμαστε διατροφικά πειραματόζωα

Ο Γάλλος καθηγητής μοριακής βιολογίας, ακτιβιστής Ζιλ-Ερίκ Σεραλινί του Πανεπιστημίου της Καέν, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστηρίζει ότι πρέπει και μπορούμε να αποτοξινώσουμε τόσο τη γεωργία όσο και το σώμα μας από τα χημικά και τα μεταλλαγμένα. 

Εντυπωσιακό animation με τις τελευταίες στιγμές πριν την καταστροφή της Πομπηίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Η πρώτη έκρηξη του Βεζούβιου σύμφωνα με τους ιστορικούς, που κατάστρεψε ολοκληρωτικά και εξαφάνισε μέσα στη λάβα τις τρεις μεγάλες πόλεις, την Πομπηία, το Ηράκλειο και τις Σταβίες, έγινε το 79 μ.Χ.

Κάθε ώρα τρεξίματος σας δίνει 7 έξτρα ώρες ζωής!

Η νέα έρευνα αποτελεί συνέχεια μελέτης του 2014, η οποία δημοσιεύτηκε στην Journal of the American College of Cardiology και έδειξε ότι το τρέξιμο έστω για 5-10 λεπτά την ημέρα σχετίζεται με τη μείωση του κινδύνου θανάτου από καρδιοπάθεια.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×