op
×

Κοινωνική Οικονομία: Υπέροχη έκθεση καλλιτεχνών - αντιπραγματιστών

Διαβάστηκε
Κοινωνική Οικονομία: Υπέροχη έκθεση καλλιτεχνών - αντιπραγματιστών
"Αντιπραγματισμός ΙΙ" Ομαδική Έκθεση βασισμένη στη λογική της ανταλλακτικής οικονομίας.

Με ελεύθερη είσοδο

Δείτε ακόμη ---  Εικαστικές Κολεκτίβες

Μετά την πρώτη έκθεση "Αντιπραγματισμός" που παρουσιάστηκε το 2016,  ο Χώρος Τέχνης Ηώς διοργανώνει και φέτος, το ίδιο εικαστικό event, βασισμένο στη λογική της ανταλλακτικής οικονομίας. Η δεύτερη αυτή ενότητα παρουσιάστηκε σε πλήθος κόσμου και μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017.

Ο ενδιαφερόμενος για κάποιο έργο θα προτείνει ένα πακέτο προϊόντων ή υπηρεσιών και η συμφωνία θα κλείνεται κατόπιν συνεννόησης με τον καλλιτέχνη εάν κι εφόσον τον ενδιαφέρει.Συμμετέχοντες:

Εύη Αθανασίου, Αντώνης Βάθης, Κωνσταντίνος Βερούτης, Βασιλική Γεροκώστα, Κωνσταντίνος Γιαμάκος, Βερονίκη Δαμιανίδου, Κυβέλη Ζαχαρίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Άννα-Μαρία Θεοδώρογλου, Λεωνίδας Καμπούρογλου, Βάσω Καρακωνσταντή, Χρήστος Κατρούτσος, Αρετή Κλουτσινιώτη, Βιργινία Κομνηνακίδου, Καλλιόπη Κουκλινού, Μαρία Κώτσου, Νικόδημος, Φιλιππίνα Λιβιτσάνου, Νίκος Μικρούλης, Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη, Ολυμπία Μπουχλαριώτου, Τάσος Νυφαδόπουλος, Δέσποινα Πανταζή, Ελένη Παπανικολάου, Χριστίνα Σύλβια Σημαντήρα, Παναγιώτης Σιαγκρής, Δημήτρης Σταμούλης, Αυγή Τοπάκα, Βούλα Φερεντίνου, Δώρα Φουντάτου, Canuto Kallan.Χώρος Τέχνης Ηως

Πεδίο Άρεως - Πλ. Βικτωρίας
Διεύθυνση: Χέϋδεν 38 Τηλέφωνο: 2108237111

Τρίτη: 12:00 με 20:00

Τετάρτη: 12:00 με 20:00

Πέμπτη: 12:00 με 20:00

Παρασκευή: 12:00 με 20:00

Σάββατο: 12:00 με 15:00

Σχετικά άρθρα

Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά  στη Θεσσαλονίκη η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. 

The co-op box project: Μάθετε τα πάντα για την εναλλακτική αυτοχρηματοδότηση συνεργατικών εγχειρημάτων

Ένα project του Κοινοτικού  δικτύου  οικονομικής ενίσχυσης για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία (ΚαλΟ) για εναλλακτικές χρηματοδοτήσεις έχει σχεδιαστεί από την ΚΟΙΝΣΕΠ commonslab

Η προσφυγική μνήμη στο έργο του Θωμά Σιδέρη

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας και το Κάστρο Αλληλεγγύης-ΧωρίςΜεσάζοντες Λαμίας, διοργανώνουν τη Δευτέρα 22 Μαΐου στοΠολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων μία μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση-αφιέρωμα στην προσφυγική μνήμη, στους παλιούς και νέους πρόσφυγες έτσι όπως "συνομιλούν" στο έργο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Θωμά Σίδερη.

Διατροφική Αυτάρκεια και Ντόπιοι Σπόροι: Το παράδειγμα της Λευκάδας [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Οι μαθητές φυτεύουν, φροντίζουν και στο τέλος της σχολικής χρονιάς μοιράζουν δωρεάν, στους συμπατριώτες τους 3000 περίπου φυτά, που προέρχονται από ντόπιους σπόρους.

Τα εναλλακτικά νομίσματα είναι μεγαλύτερα από το Bitcoin: Χτίζουν την Ευημερία από το Λονδίνο έως την Κένυα. Του Raúl Carrillo

Κοινωνική οικονομία: Η λίρα Brixton, η Koru Kenya και το Mazacoin, προσπαθούν για την  ενδυνάμωση των ανθρώπων με εναλλακτικά νομίσματα σε έναν νομισματικά άνισο κόσμο.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×