op
×

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο για όσους αγαπούν τα ζώα

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο για όσους αγαπούν τα ζώα
Animal Communication:  Διαισθητική Επικοινωνία με τα ζώα


Το προτιμότερο μέσο επικοινωνίας των ζώων στην επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά και με τους ανθρώπους, είναι μέσω της διαίσθησης. 

Έξω στην φύση, κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, όπου η οπτική επαφή χάνεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα και σε μεγάλες αποστάσεις, ο μόνος τρόπος είναι αυτός. 

Στην καθημερινότητα μας χάνουμε πολλές πληροφορίες, αλλά και την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας, από τα ζώα τα δικά μας και από αυτά με τα οποία δουλεύουμε χωρίς την ικανότητα να επικοινωνήσουμε με τον τρόπο αυτόν. Δεν είναι, εξάλλου ένας τρόπος άγνωστος σε εμάς. Έτσι επικοινωνούσαμε και εμείς πριν την ανάπτυξη της γλώσσας. Είναι έμφυτο ένστικτο το οποίο εύκολα επανέρχεται με λίγη καθοδήγηση. 

Θα μάθετε: 
1) Πως να αναγνωρίσετε και να ενεργοποιήσετε την έκτη αίσθηση σας 
2) Πώς να αναπτύξετε την διαίσθηση σας με τα ζώα
3) Τον ενεργειακό κόσμο των ζώων 
4) Πως να συνδεθείτε με ζώο 

Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρετε φωτογραφίες από τα ζωάκια σας.

Πότε: 
Το σεμινάριο θα κρατήσει δύο μέρες: 
Σάββατο 01/04/2017: 12:00-16:00 
Κυριακή 02/04/2017: 10:00-14:00

Εισηγήτρια:

Η Marilyn Peters, Bsc Msc, ειδικεύεται στην προβληματική συμπεριφορά των ζώων συντροφιάς. Έχει πτυχίο (BSc) στην Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Συμπεριφορά και Πρόνοια των Ζώων (Applied Animal Behaviour and Animal Welfare) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Επιπλέον, διαθέτει δίπλωμα στην Αρωματοθεραπεία για ζώα, από το School of Essential Balance των Essential Animals της Αγγλίας και εκπαίδευση Ρέικι, EFT, Tong Ren και ThetaHealing. Την διαισθητική επικοινωνία την διδάχθηκε από την Wendy Wolfe στην Αμερική το 2008.
Τα τελευταία 12 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως σύμβουλος συμπεριφοράς ζώων, χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή ολιστική προσέγγιση, με σκοπό την ψυχολογική και πνευματική αποκατάστασή τους.
Η Marilyn συνεργάζεται στενά με κτηνιάτρους, οργανώσεις προστασίας των ζώων, και εκπαιδευτές ζώων σε ζητήματα πρόνοιας των ζώων. Aαρθρογραφεί σε εφημερίδες & περιοδικά και συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα προσφέροντας συμβουλές.

Εισφορά : 70€ όλο μαζί.
Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξετε μόνο την πρώτη ενότητα για την οποία η εισφορά είναι 40€

Σάββατο 01/04/2017: 12:00-16:00 
Κυριακή 02/04/2017: 10:00-14:00

Επικοινωνία στο 698 487 5507 για να δηλώσετε συμμετοχή.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες.
--
Marilyn Peters BSc MSc 
Σύμβουλος Συμπεριφοράς και Πρόνοιας Ζώων
Ολιστική Διαχείριση Ζώων
Σύμβουλος Εκπαίδευσης 


Σχετικά άρθρα

"Σταματήστε ΤΩΡΑ τα μαρτύρια των αρνιών και των ταύρων"

Για τα "Αναστενάρια" στον Λαγκαδά: Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ζητάει να σταματήσει η απαράδεκτη τελετουργική θανάτωση ζώων στα πανηγύρια του Λαγκαδά και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. 

Δωρεάν Σεμινάρια Sustainable Living - Επανάχρηση ρούχων & Κάνε το Μπαλκόνι σου Κήπο [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, το THE BOX διοργανώνει μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μια πιο ανθρώπινη και βιώσιμη πόλη.

Ένα βήμα ... πίσω η Ελλάδα! Προσφυγή της ΠΦΠΟ για τις λατρευτικού τύπου σφαγές

Η ΠΦΠΟ ζητάει την άμεση απόσυρση της υπουργικής απόφασης για τις λατρευτικού τύπου σφαγές των ζώων καθώς και την κατάθεση νομοσχεδίου ή τροπολογίας για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας των κητωδών με σκοπό την αιχμαλωσία τους, όπως δις υποσχέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Τσιρώνης.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×