op
×

Απεριόριστες διακοπές, ελεύθερο ωράριο και μερίδιο στα κέρδη προσφέρει εταιρεία για να προσελκύσει προσωπικό

Διαβάστηκε
Απεριόριστες διακοπές, ελεύθερο ωράριο και μερίδιο στα κέρδη προσφέρει εταιρεία για να προσελκύσει προσωπικό

Απεριόριστες διακοπές, ελεύθερο ωράριο και μερίδιο στα κέρδη προσφέρει εταιρεία για να προσελκύσει προσωπικό


Μία startup εταιρεία παιχνιδιών στη Νέα Ζηλανδία προσεκλύει προσωπικό από όλο τον κόσμο προσφέροντας απεριόριστη άδεια μετ' αποδοχών, ελεύθερο ωράριο εργασίας και μερίδιο στα κέρδη της.

Σε αντίθεση με τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας και την επισφάλεια που βιώνουν εκατομμύρια εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, η Rocketwerkz προσφέρει ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον και προσελκύει ταλέντα από όλο τον κόσμο.

Ο Dean Hall έγινε παγκοσμίως διάσημος στους κύκλους παιχνιδιών ως ο επικεφαλής σχεδιαστής του δημοφιλούς video game Dayz. Έχοντας αναζητήσει σε όλο τον κόσμο την ιδανική τοποθεσία για το νέο του στούντιο, το Rocketwerkz, ο Νεοζηλανδός Hall εγκαταστάθηκε στη μικρή πανεπιστημιακή πόλη Dunedin, όπου τα ακίνητα είναι φθηνά και έχουν γίνει πόλος έλξης για νέες καινοτόμες επιχειρήσεις.

Πλέον, μετά τη δημοσιοποίηση των προνομίων που προσφέρει η εταιρεία στους εργαζόμενους, ο Hall λαμβάνει περισσότερα από 300 μηνύματα κάθε εβδομάδα από ενδιαφερόμενους.

Μάλιστα, το εργασιακό περιβάλλον είναι τόσο καλό που πριν λίγο καιρό, στα γραφεία έκαναν την εμφάνισή τους μικρά γατάκια, ώστε οι εργαζόμενοι να καταπολεμήσουν το άγχος.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία απασχολεί 40 εργαζόμενους, όμως χάρη στο φιλόδοξο πλάνο του Hall, το προσωπικό αναμένεται να φτάσει τα 100 άτομα έως το τέλος του 2017.

Ο Hall, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που δεν είναι καταστροφικά για την επιχείρησή του τα προνόμια που προσφέρει στους εργαζόμενους αναφέρει:

"Δίνοντας στο προσωπικό μας απεριόριστο χρόνο για να λύσει τα προβλήματα στο σπίτι ή την προσωπική ζωή, σημαίνει ότι όταν έρχονται στον εργασιακό χώρο το μυαλό τους είναι απαλλαγμένο από βάρη και έτσι μπορούν να επικεντρωθούν στη δουλειά". 

"Και έχοντας την ελευθερία να ασχοληθούν με την ουσία της ζωής, η οποία μπορεί ειλικρινά να είναι πολύπλοκη αρχίζουν να σκέφτονται τη δουλειά ως ένα ευχάριστο μέρος, όπου μπορούν να είναι απόλυτα δημιουργικοί". 
Σχετικά άρθρα

6 υπέροχα μέρη όπου μπορείτε να μείνετε δωρεάν σε όλο τον κόσμο

Έξι προτάσεις για δωρεάν διαμονή και εναλλακτικές διακοπές σε υπέροχες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο με βάση την ανταλλακτική οικονομία και την εθελοντική εργασία.

Εναλλακτικές διακοπές: Θεματικό Art Camping στην παραλία Ιμέρου

Στην περιοχή παραλίας Ιμέρου του Δήμου  Μαρωνείας  - Σαπών, θα  πραγματοποιηθεί δεκαήμερο θεματικό πολιτιστικό  κάμπινγκ και  παράλληλες  πολιτιστικές εκδηλώσεις, ανοιχτές  στο  ευρύτερο κοινό.

Ανανεωτικό 2ήμερο «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» στο αειφόρο κτήμα της "Κιβωτού Κορογώνα"

Το αειφόρο εγχείρημα για την ειρήνη, την ολιστική μάθηση και την Ιστορία της Σύνδεσης 'Κιβωτός Κορογώνα' στη Λακωνία, προσκαλεί όλους και όλες  σε ένα πρακτικό και βιωματικό εκπαιδευτικό 2ήμερο

Μια απίστευτης ομορφιάς παραλία κρυμμένη καλά στο Αιγαίο

Η παραλία αυτή, αποτελεί ένα γεωλογικό φαινόμενο γιατί η θάλασσα περνάει κάτω από έναν εντυπωσιακό βράχο και  βγαίνει από την άλλη μεριά του βράχου όπου δημιουργείται μια μικρή κρυφή παραλία σαν φυσική πισίνα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×