op
×

Kίνημα Δεν Πληρώνω: Αποφασισμένοι να χαλάσουν τη σούπα των τροϊκανών

Διαβάστηκε
Kίνημα Δεν Πληρώνω: Αποφασισμένοι να χαλάσουν τη σούπα των τροϊκανών
Ξεπούλημα της ΔΕΗ, άρμεγμα και εκβιασμός των φτωχοποιημένων συμπολιτών μας με εξώδικα, εισπρακτικές εταιρείες, κύμα κομμένων ρευμάτων.

Πώληση κόκκινων δανείων σε διεθνή αρπακτικά funds, θεσμοθέτηση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και μαζική εκποίηση της λαικής περιουσίας.

Αυτή είναι η ατζέντα τροικανών, μνημονιακής κυβέρνησης, ντόπιων και ξένων κορακιών...

Μαντέψτε ποιο Κίνημα τους χαλάει τη σούπα...

Αύριο Τρίτη 5-7μμ ελάτε στα γραφεία μας να οργανώσουμε τη μάχη

*Καυτατζόγλου 35, Πατήσια (ΗΣΑΠ Αγ.Ελευθέριος)

Θυμίζουμε την πρόσφατη κινητοποίηση του "Κινήματος Δεν Πληρώνω" στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστείδου, την περασμένη Παρασκευή:

Αντιπροσωπεία του «Κινήματος Δεν Πληρώνω» μετέβη στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, μαζί με τρία μέλη του Κινήματος που, όπως αναφέρεται, «παρότι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και αποδεδειγμένα αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς τους, η ΔΕΗ ΑΕ τους απέστειλε εξώδικα για άμεση εξόφληση των χρεών τους».  

Σκοπός της επίσκεψής του Κινήματος ήταν αφενός η έγγραφη απάντηση στα εξώδικα που έλαβαν οι τρεις πολίτες και αφετέρου η επίτευξη διακανονισμών με τη διευθύντρια της ΔΕΗ, οι οποίοι θα βασιζόνταν στις πραγματικές δυνατότητες αποπληρωμής των πολιτών: 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Κίνημα Δεν Πληρώνω»:

Και στους τρεις συνανθρώπους μας, παρά την οικονομική ένδεια και τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, η ΔΕΗ τους είχε καταδικάσει στο παρελθόν να ζουν στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα το Κίνημά μας να προβεί σε δράσεις επανασύνδεσης της ηλεκτροδότησής τους.

Η επίσκεψή μας στη ΔΕΗ Αριστείδου αντιμετωπίστηκε με πλήρως αυθαίρετο, παράνομο και αντιδημοκρατικό τρόπο από τη διευθύντρια της ΔΕΗ, τους υπαλλήλους φύλαξης και υψηλόβαθμο αστυνομικό, ο οποίος προσήλθε στο σημείο μετά από δική μας απαίτηση προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος. Η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε παραπέμπει ευθέως σε εποχές χούντας. Η διευθύντρια κλειδώθηκε στο γραφείο της στον τέταρτο όροφο και κλείδωσε και την αίθουσα πρωτοκόλλου, αρνούμενη να δεχθεί τους τρεις συμπολίτες μας και την αντιπροσωπεία τους κινήματός μας.Λέξεις Κλειδία - Tags
ευπαθείς ομάδες Κίνημα Δεν Πληρώνω
11
ΔΕΗ
120
Σχετικά άρθρα

ΔΕΗ: Μονόδρομος η συμφωνία του Παρισιού

Η επίτευξη των στόχων της συμφωνίας του Παρισιού αποτελεί μονόδρομο. Αυτό αναφέρει η ΔΕΗ, μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην οποία χαρακτήριζε την κλιματολογική αλλαγή «καλοστημένη μηχανή».

Τι απαντά η ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος που μας στέλνει

Προσωρινή και πολύ μικρή, σύμφωνα με την ΔΕΗ, θα είναι η επιβάρυνση στους λογαριασμούς από τη σταδιακή ανάκτηση των ποσών που αντιστοιχούν στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) των ετών 2012-2015. Για να δούμε..

Ιρλανδικό fund πίσω από πλειστηριασμούς σπιτιών στην Ελλάδα

Ιρλανδικό fund βρίσκεται πίσω από τρεις πλειστηριασμούς σπιτιών που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν το διάστημα Απριλίου - Μαίου. Θα "τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές", δηλώνει το "Κίνημα Δεν Πληρώνω".
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×