op
×
Πασχαλινό Παζάρι του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων  Αυλώνα στο Myrtillo café
Πασχαλινό Παζάρι του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα στο Myrtillo café
02/04/17 12:00
Myrtillo cafe ΚοινΣΕπ
Αττικής » Κεντρικού Τομέα Αθηνών » Αθηναίων
άλλα: Εκτίθενται και πωλούνται δημιουργίες νεαρών κρατουμένων οι οποίοι συμμετέχουν στο ΙΕΚ Μαγειρικής και στο εργαστήριο κατασκευών του Καταστήματος.

Πασχαλινό Παζάρι του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα στο Myrtillo café

Πασχαλινό Παζάρι του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων (Ε.Κ.Κ.Ν.) Αυλώνα την Κυριακή 02.04.2017, ώρες 12.00 έως 20.00, στον νέο πολυχώρο της ΚοινΣΕπ Myrtillo café, στο Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό- πρώην ΚΑΠΑΨ, Τριφυλλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι, κοντά στο μετρό Πανόρμου τηλ 211 0123176.

Εκτίθενται και πωλούνται δημιουργίες νεαρών κρατουμένων οι οποίοι συμμετέχουν στο ΙΕΚ Μαγειρικής και στο εργαστήριο κατασκευών του Καταστήματος. 

Τα έσοδα των πωλήσεων κάθε είδους θα κατατεθούν στους νεαρούς κρατουμένους που το δημιούργησαν.Myrtillo cafe ΚοινΣΕπ web:
Ευσταθίου Λάμψα και Τριφυλίας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Athina 115 24, Ελλάδα
Αττικής, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Αθηναίων
τηλ 211 0123176, myrtillocafe@gmail.com 1. Aρ. λογαριασμού Myrtillo Κοιν.Σ.Επ.: MILLENIUM BANK: IBAN: GR 6403801470000000016396104
Καφέ, εργαστήρι, χώρος ψυχαγωγίας, λόγου & τέχνης.


To Μyrtillo cafe Κοιν.Σ.ΕΠ αποτελεί δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής οικονομίας στην Αθήνα. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα για τους ανθρώπους που αδικούνται κοινωνικά.

Μια πρόταση για έξοδο στη ζωή και στην κανονική αγορά εργασίας.

Μια πρόταση με άξονα τα ιδιαίτερα χαρίσματα και όχι τα ελλείμματα των ανθρώπων που διαφέρουν.

Στόχοι - Ήθος

"α. Η στήριξη των μη προνομιούχων συνανθρώπων μας, όχι υπό μορφήν 'προστατευομένης -ανούσιας- απασχόλησης', αλλά δυναμικής εξόδου στην πραγματική ζωή και στην πραγματική, παραγωγική εργασία. 


β. Η εκπαίδευσή τους σε έναν κοινωνικό χώρο, όπως το Myrtillo Cafe, επιθυμεί να τεθεί ενάντια σε 'ειδικά' εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπου οι άνθρωποι ισοπεδώνονται αδιάκριτα, με άξονα τα προβλήματα και τα ελλείμματά τους και όχι τις ξεχωριστές ικανότητες και οράματα του καθενός.


γ. Η υπενθύμιση των αξιών που πηγάζουν από την πανανθρώπινη οντολογική βάση ότι η βαθεία δομή της ψυχής με τις ανάγκες της δεν διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.δ. Η σύμπραξη των πιο προνομιούχων με τους πιο αδικημένους κοινωνικά, η οποία μπορεί να επιφέρει μεγάλο όφελος και στους δύο, καθώς αλληλοσυμπληρώνονται και αξιοποιούνται τα χαρίσματα και των δύο πλευρών.


ε. Η κοινωνική αφύπνιση όσον αφορά την έμπρακτη, και όχι μόνο ιδεολογική αντιμετώπιση των ΑΜΕΑ μέσα στη ζωή, την Αγορά Εγασίας, και τον Πολιτισμό.


ζ. Το πρωτοποριακό/πιλοτικό πρόγραμμα του Myrtillo cafe, που θα δώσει ευκαιρίες σε πολλούς επιστήμονες και καλλιτέχνες, επιδιώκει να αλλάξει το πολιτιστικό προφίλ μιάς αστικής περιοχής που βρίθει από χώρους συμβατικής ψυχαγωγίας. 


Οι μέχρι τώρα υποστηρικτές μας και, κυρίως, ο δήμος Ν. Ηρακλείου προσβλέπουν σε μια τέτοια σημαντική αξιοποίηση κοινωνικών χώρων.


Προϊόντα

Παρασκευή ειδών φούρνου: πρωτότυπες συνταγές - μηλόπιτες, σκωτσέζικα scones Με τυρί ή σταφίδες, βερίκοκα, μύρτιλλα κ.α., cup cakes, birthday cakes, σφακιανές μυζηθρόπιτες με μέλι, σάντουιτς, μπισκότα, συνοδευτικά τσαγιού κλπ- όλα από βιολογικές πρώτες ύλες - είδη τσαγιού, καφέ, πρωτότυπων ροφημάτων και ποτών (τσίπουρο, ρακόμελο, λικέρ κ.α.)"Σχετικά άρθρα

Πώς θα βάψετε αυγά με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και 2 μικρά μυστικά επιτυχίας

Φέτος, διάλεξε να τα βάψεις παρέα με τους φίλους ή τα παιδιά σου και χρησιμοποίησε αντί για τις κλασικές βαφές των σούπερ μάρκετ, υλικά που θα βρεις στην κουζίνα σου.

Πασχαλινές δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας

Σχέδιο δράσεων για τη συγκέντρωση τροφίμων και απαραίτητων ειδών ώστε να κάνουν χαρούμενο Πάσχα και όσοι δεν έχουν επαρκείς οικονομικές δυνατότητες, έχουν οργανώσει οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×