op
×

Έχεις μια καινοτόμο ιδέα; Δήλωσε συμμετοχή στον 5ο κύκλο του egg

Έχεις μια καινοτόμο ιδέα; Δήλωσε συμμετοχή στον 5ο κύκλο του egg
Tην Τετάρτη 5/4/17 και ώρα 17.00 στις εγκαταστάσεις του egg (Λεωφ. Συγγρού 190) στο Ισόγειο, θα πραγματοποιηθεί το 3o Open Day, στο οποίο το κοινό θα ενημερωθεί για το Πρόγραμμα, τις υπηρεσίες και τις παροχές του, καθώς και πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στον 5ο κύκλο .

Το egg - enter•grow•go αποτελεί μια πρωτοβουλία  Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia. Το  Πρόγραμμα υλοποιείται από στελέχη των δύο φορέων και εποπτεύεται από 10μελή Συμβουλευτική Επιτροπή (Advisory Board) που αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες. 

Αρωγός του Προγράμματος και εγγυητής του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών είναι ένα σύνολο κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών της  ελληνικής και διεθνούς αγοράς.
 
Για ένα χρόνο, οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν, φιλοξενούνται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων με σκοπό να επιταχύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την προκήρυξη του Προγράμματος.  
Το Πρόγραμμα αναπτύσσεται σε τρία στάδια:


Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν νέες και νέοι από όλη την Ελλάδα (Έλληνες πολίτες ή πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πολίτες τρίτων χωρών έχοντες δικαίωμα διαμονής στην Ελλάδα και νόμιμης συμμετοχής στο Πρόγραμμα) με καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία αξιολογείται ως προς την καινοτομία, την προοπτική και τη βιωσιμότητά της, από διακεκριμένους εμπειρογνώμονες.

Οι νέες και οι νέοι των οποίων το επιχειρηματικό σχέδιο προκρίνεται για ένταξη στο Πρόγραμμα, υποστηρίζονται, καταρχήν, για να συστήσουν την επιχείρησή τους (αν δεν την έχουν ήδη συστήσει). Στη συνέχεια και σε όλη τη διάρκεια κάθε «κύκλου» του Προγράμματος (12 μήνες) έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν εντατικά στην ανάπτυξη της ιδέας/επιχείρησής τους. Αξιοποιώντας τις υποδομές και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που τους προσφέρει το Πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν συνεργασίες και να επιδιώξουν συνέργιες με τους άλλους συμμετέχοντες ως μέλη ενός αναπτυσσόμενου «οικοσυστήματος», επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δυναμική και την αξία του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα ολοκληρώνεται με όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να έχουν καταφέρει την ωρίμανση του επιχειρηματικού τους σχεδίου, ώστε πλέον να είναι καθ’ όλα έτοιμες να πραγματοποιήσουν το επιχειρηματικό τους «άλμα»: να προχωρήσουν στην κεφαλαιοποίηση της αξίας της ιδέας τους, με ιδίους πόρους ή μέσα από άντληση επενδυτικών ή άλλων κεφαλαίων. Οι διοργανωτές του Προγράμματος υποστηρίζουν τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις με οικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και δικτύωση με επενδυτικά σχήματα.  


Σχετικά άρθρα

Startup Odyssey, Συζήτηση με τον Kurt F. Heiar για τους επιχειρηματίες του αύριο

To EGG σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση με τον Kurt F. Heiar, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Iowa – John Pappajohn Entrepreneurial Center, για τις ευκαιρίες και προκλήσεις που παρουσιάζονται στους επιχειρηματίες του αύριο!

Η εξαιρετική μέθοδος του Φουρφουρά που βοηθά στην ανεξαρτητοποίηση των παιδιών

Το Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Φουρφουρά πάντα πρωτοπορεί με τις εκπαιδευτικές μεθόδους που εφαρμόζει και αποτελεί παράδειγμα έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Forawalk: Μια εφαρμογή για κινητά που θα λατρέψουν οι ιδιοκτήτες σκύλων

Το forawalk είναι μια εφαρμογή για smartphones που απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες σκύλων με απώτερο σκοπό τη δικτύωση και την από κοινού βόλτα των σκύλων από τους ιδιοκτήτες τους. 

Βραβεύσεις νικητών 7ου Διαγωνισμού "Καινοτομίας & Τεχνολογίας"

Με τη βράβευση 10 προτάσεων ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός  «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×