op
×

Οι εκδρομές με τα ποδήλατα συνεχίζονται στη Δράμα

Διαβάστηκε
Οι εκδρομές με τα ποδήλατα συνεχίζονται στη Δράμα
Την Κυριακή 7 Μαΐου καβαλάμε τα ποδήλατά μας. φοράμε τα κράνη και τα φωσφορούχα γιλέκα μας και πάμε ... για τους Φιλίππους, όπου θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας. 

Συναντιόμαστε στις 9.30 πμ στην Πλατεία της Δράμας για να αναχωρήσουμε στις 10.00. 

Καλό θα ήταν να έχουμε ελέγξει τα ποδήλατά μας και να είμαστε εφοδιασμένοι με τα ανάλογα.

Βγαίνουμε με το ποδήλατό μας για να:

- "ψήσουμε" και άλλους να πάρουν το ποδήλατό τους και να αρχίσουν να το κυκλοφορούν ή αν δεν έχουν να πάρουν ένα

- να δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά της κίνησης με το ποδήλατο και να τους αποδείξουμε ότι το ποδήλατο δεν είναι μόνο παιχνίδι, αλλά ένα μέσο μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας που αξίζει να το αγαπήσουμε και να το χρησιμοποιούμε όποιας ηλικίας και αν είμαστε

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στις εκδρομές και στις ποδηλατοπορείες δεν κάνουμε αγώνες, δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα φτάσει πρώτος κάπου, αλλά πηγαίνουμε σαν μια ομάδα, βοηθούμε όποιον ή όποια έχει κάποιο πρόβλημα και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω!!!!!

Η ποδηλατοπορεία είναι για συμμετέχοντες άνω των 14 ετών, μικρότεροι πρέπει να συνοδεύονται.

Να έχετε μαζί σας τον απαραίτητα εξοπλισμό, κράνος, ανοιχτόχρωμο ρουχισμό, φωσφορούχο γιλέκο, νερό, ανταλλακτική σαμπρέλα.

Σας παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας από πριν (αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες ρύθμιση σέλας) ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στην ποδηλατοπορεία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου. Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια. Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος-τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκο.

Διοργάνωση ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ - FRIENDS OF ECOLOGICAL SOCIETY OF DRAMA και Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών Δράμας

* Σε περίπτωση βροχής, η ποδηλατοδρομία αναβάλλεται.


Σχετικά άρθρα

Σε ποιες περιοχές της χώρας θερίζει ο καρκίνος

Έντονο προβληματισμό στους επιστήμονες έχουν προκαλέσει  στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που δείχνουν ότι συγκεκριμένες περιοχές της χώρας εμφανίζουν υψηλά ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο.

Μήνυμα πρόσφυγα που από τη Δράμα μετεγκαταστάθηκε στη Γαλλία: "Με συγχωρείτε που έγραψα πολλά. Μου λείπετε όλοι"

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθείτε μου καλή τύχη, σήμερα έλαβα μήνυμα για τη δεύτερη συνέντευξη μου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2016. Μετά από αυτή τη συνέντευξη θα πάρω απάντηση μέσα σε 5-30 μέρες. 

Ένα από τα 60 ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνολική του έκταση φτάνει τα 60 στρέμματα, προσφέροντας στην πόλη ένα πανέμορφο σκηνικό αφού αποτελείται από αιωνόβια δέντρα, ποτάμια, λίμνες και ξύλινα γεφυράκια.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×