op
×

Growδιά project 2017: "Υιοθέτησε" μια ροδιά και θα λάβεις μέχρι και στο σπίτι τη σοδειά!

Διαβάστηκε
Growδιά project 2017:  Υιοθέτησε  μια ροδιά και θα λάβεις μέχρι και στο σπίτι τη σοδειά!
Growδιά project 2017! 

Πρόγραμμα υιοθεσίας ροδιάς από το αγρόκτημά μας!
Μία ροδιά μεγαλώνει, χάρη σε εσένα!

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση από το αγρόκτημα Ρόδια Σερρών:


"Το Growδιά project, το πρόγραμμα «υιοθεσίας» ενός δέντρου ροδιάς από το αγρόκτημα «Ρόδια Σερρών», συνεχίζεται για 3η χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους εσάς να γίνετε αγρότες από το γραφείο ή το σαλόνι του σπιτιού σας, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες μέσα από την ενδιαφέρουσα διαδικασία της καλλιέργειας μιας ροδιάς. 

Όσο μακριά και αν βρίσκεστε, όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά σας! Ο τρόπος είναι απλός και σας τον παρουσιάζουμε στη συνέχεια!

Όλα τα Σαββατοκύριακα, από το Σάββατο 17 έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, έχετε τη δυνατότητα επισκεφθείτε το αγρόκτημά μας και να υιοθετήσετε ένα δέντρο ροδιάς ή ακόμη και να δωρίσετε ένα δέντρο ροδιάς από τον ροδεώνα μας σε αγαπημένα σας πρόσωπα! 

Το Growδιά project αφορά στην «υιοθεσία» ενός δέντρου ροδιάς από το αγρόκτημά μας το οποίο "μεγαλώνει" χάρη στην οικονομική υποστήριξη κάθε αναδόχου. 

Αρχικά, επιλέγετε να υιοθετήσετε ένα από τα δέντρα του ροδεώνα μας είτε εξ' αποστάσεως είτε πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο αγρόκτημά μας για την χρονική περίοδο που προαναφέραμε. 

Μπορείτε να ονοματίσετε το υιοθετημένο σας δέντρο, αλλά και να φωτογραφηθείτε μαζί του, εφόσον μας επισκεφθείτε.

Εμείς, από την πλευρά μας, αναλαμβάνουμε όλες τις καλλιεργητικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη των δέντρων και των καρπών τους.

Παράλληλα, φροντίζουμε να κρατάμε ενήμερους τους αναδόχους των υιοθετημένων δέντρων, αποστέλλοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 15-20 ημέρες) φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της κάθε ροδιάς και τις καλλιεργητικές διαδικασίες που εφαρμόζουμε στο αγρόκτημα ανά περίοδο και τις οποίες έχουμε αναλάβει εξ' ολοκλήρου για κάθε ανάδοχο. 

Ο κάθε ανάδοχος εφεξής έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να επισκέπτεται το υιοθετημένο δέντρο του στο αγρόκτημά μας όσες φορές θέλει, να συμμετέχει στις καλλιεργητικές διαδικασίες και να ενημερώνεται για την εξέλιξη του υιοθετημένου δέντρου του από κοντά! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση για την ημέρα της επίσκεψής σας στο αγρόκτημα! 

Τέλος, κατά την περίοδο της συγκομιδής τον Οκτώβριο, ο κάθε ανάδοχος έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ροδεώνα μας μόνος, με την παρέα ή την οικογένειά του και να συλλέξει, με εξοπλισμό που θα το παρέχουμε, τους καρπούς του δέντρου ή των δέντρων που έχει υιοθετήσει. Εάν κάποιος ανάδοχος δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ροδεώνα μας ή μένει σε άλλη πόλη μακριά από το αγρόκτημά μας, αναλαμβάνουμε εμείς τη συγκομιδή των καρπών για λογαριασμό του ή αν επιθυμεί τη χυμοποίηση των καρπών και την αποστολή του χυμού σε μπουκάλια του 1 lt, στη διεύθυνση που έχει δηλώσει*.

*δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε περιοχές εκτός του Ν. Σερρών 

Σε περίπτωση που η παραγωγή επηρεαστεί αρνητικά από τις καιρικές συνθήκες εγγυόμαστε την ελάχιστη παραγωγή ανά δέντρο, η οποία καθορίζεται κάθε χρόνο ανάλογα με την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο και την απόδοση των δέντρων μας. Η εγγύηση ελάχιστης παραγωγής ανά δέντρο που έχουμε ορίσει για την καλλιεργητική χρονιά του 2017 είναι 30 kg ρόδια / δέντρο.

Το κόστος υιοθεσίας ανέρχεται στα 50 € / δέντρο για κάθε καλλιεργητική χρονιά και περιλαμβάνει εκτός από την παραχώρηση των καρπών του κάθε υιοθετημένου δέντρου, το πρόγραμμα των ξεναγήσεων και τη συμμετοχή στις καλλιεργητικές διαδικασίες στο αγρόκτημά μας όποτε το επιθυμεί ο ανάδοχος, την τακτική ενημέρωση του κάθε αναδόχου για την εξέλιξη του δέντρου του αλλά και την τακτική φωτογράφηση του κάθε δέντρου και την αποστολή φωτογραφικού υλικού με mail σε κάθε ανάδοχο.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχετικά με Growδιά project 2017 μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6972 209 548.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Growdia project 2017 πατήστε ΕΔΩ http://bit.ly/2tpcpk8 ή στείλετε προσωπικό μήνυμα στο inbox της fb σελίδας μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν και επιχειρήσεις, όπου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το σύνολο της παραγωγής των δέντρων ροδιάς που θα "υιοθετήσουν" σε κοινωφελή ιδρύματα και ασθενείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες και οικογένειες που θα μας υποδείξουν.


Λέξεις Κλειδία - Tags
ρόδια
6
υιοθεσία
23
Σχετικά άρθρα

Σπίτι και φροντίδα αναζητούν τα αδέσποτα που τραυματίστηκαν από τις φωτιές

Σε ιδιωτικά κτηνιατρεία της Βορεοανατολικής Αττικής έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο τα αδέσποτα ζώα που βρέθηκαν τραυματισμένα από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. 

Από την Αιθιοπία στην Αγρελιά Τρικάλων: Μια ιστορία αφιερωμένη σε όσους έβγαλαν τα παιδιά τους από το σχολείο στο Πέραμα

Σε ένα χωριό των Τρικάλων, δυο παιδιά από την Αιθιοπία, ο Γιώργος και η Κατερίνα έφεραν μόνο χαμόγελα και χαρά. Αφιερωμένο στους γονείς που έσπευσαν να βγάλουν τα παιδιά τους από το δημοτικό σχολείο στο Ικόνιο του Περάματος.

Παιδιά σε..αναμονή ζητούν επειγόντως γονείς!

Με σκοπό να  καλύψει την αγάπη και τα ερεθίσματα που παίρνει το βρέφος στο σπίτι από τους γονείς του, δημιουργείται ειδικός χώρος στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου για τα παιδιά σε ...αναμονή που λαχταρούν μια αγκαλιά. Ζητούνται επειγόντως γονείς... 

"Υιοθέτησε" μια ροδιά και θα λάβεις στο σπίτι τη σοδειά!

Πρώτη δραστηριότητα που εγκαινιάζουμε είναι ένα σχέδιο δράσης με τίτλο «Ας μεγαλώσουμε μαζί ένα δέντρο». Σκοπός μας ν’ ανοίξουμε δρόμους συνεργασίας με όσους έχουν την ίδια φιλοσοφία μ’ εμάς της βιολογικής καλλιέργειας 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×