op
×

Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ εάν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει εξώδικο

Διαβάστηκε
Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ εάν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει εξώδικο
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο στα πλαίσια της πολυετούς δράσης του για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, συνέταξε με τη συνδρομή δικηγόρου πρότυπο απαντητικής επιστολής προς τη ΔΕΗ που αφορά σε δύο περιπτώσεις:

Α) Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνείται να προβεί σε διακανονισμό της οφειλής σας που να μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Β) Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνείται να προβεί σε διακανονισμό της οφειλής σας που να μπορεί να εξυπηρετηθεί και επιπλέον έχει προχωρήσει και στην αποστολή εξωδίκου προς το πρόσωπό σας (Εξώδικη Όχληση).

Κατεβάστε από το kinimadenplirono.gr την απαντητική επιστολή για την περίπτωση (Α)

και από το  kinimadenplirono.gr  την απαντητική επιστολή για την περίπτωση (Β).

Και στις δύο περιπτώσεις και αφού η προσπάθειά σας για διακανονισμό αποβεί άκαρπη, η επιστολή κατατίθεται στο πρωτόκολλο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ και λαμβάνετε αντίγραφο. Η ΔΕΗ οφείλει να σας απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επίσης με την επιστολή αυτή αιτείστε να μην γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησής σας ή να ληφθούν μέτρα για την αποκατάστασή της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκέπτεστε κάθε Τρίτη 5-7μμ στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω (Καυτατζόγλου 35, Πατήσια, πλησίον ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) ή να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κινήματος.

Σχετικά άρθρα

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για τις διατλαντικές συμφωνίες

Ενόψει της προσωρινής εφαρμογής της CETA στις 21 Σεπτεμβρίου, η  πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA Ελλάδας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής Νικόλαο Βούτση για θέματα που αφορούν στην πορεία των διαπραγματεύσεων των Διατλαντικών Συμφωνιών Ελεύθερου Εμπορίου.

Επιστολή απολυμένου από την εταιρεία "Παπαστράτος" στον Τσίπρα

Είμαι ένας καταρτισμένος νέος, με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, που μετά την αριστεία μου σε κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ευρώπης, αν και είχα καλές προοπτικές διεθνούς σταδιοδρομίας, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα του brain drain, επέστρεψα για να εργαστώ στην Ελλάδα

Διαδηλωτές έδιωξαν συμβολαιογράφους και ματαίωσαν πλειστηριασμούς

Ένταση επικράτησε και πάλι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, καθώς μέλη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», του «ΕΠΑΜ» και της «Λαϊκής Ενότητας», έδιωξαν από την αίθουσα τους συμβολαιογράφους κι απέτρεψαν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Έρχονται ελαφρύνσεις και απαλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ - Η πρόταση της ΡΑΕ

Αλλαγές με ελαφρύνσεις και οριστικές απαλλαγές στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις (τα περίφημα ΥΚΩ) στα Κοινωνικά Οικιακά Τιμολόγια της ΔΕΗ φέρνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. 

Κίνημα "Δεν Πληρώνω": 72 πλειστηριασμοί σήμερα στην Αττική

Να δώσουμε όλοι το αγωνιστικό "παρών" σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου καλεί τους συμπολίτες μας το Κίνημα "Δεν Πληρώνω" καθώς  72 ακίνητα βγαίνουν σε πλειστηριασμό, ανάμεσα στα οποία και πρώτες κατοικίες.

Γιάννος: Γιατί δεν έρχομαι στην προανακριτική

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα παραστεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για τα εξοπλιστικά προγράμματα, παραθέτει σε επιστολή του ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×