op
×

Δεύτερη βάρδια σε ένα 24ωρο είχε ανατεθεί στην οδοκαθαρίστρια που πέθανε ενώ εργαζόταν καταγγέλει το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Διαβάστηκε
Δεύτερη βάρδια σε ένα 24ωρο είχε ανατεθεί στην οδοκαθαρίστρια που πέθανε ενώ εργαζόταν καταγγέλει το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής
Το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της οδοκαθαρίστριας που έφυγε από τη ζωή (μάλλον από ανακοπή) χθες μετά τα μεσάνυχτα και καταγγέλλει ότι "η συνάδελφος έπεσε θύμα της εντατικοποίησης της δουλείας σε ακατάλληλες συνθήκες εργασίας, αφού μέσα στον καύσωνα κλήθηκε για δεύτερη βάρδια μέσα σε ένα 24ωρο".

 Η ανακοίνωση του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής:

«Η Ντανιέλα Πρελορέντζου ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών (το ένα μάλιστα ΑΜΕΑ), αγωνίστρια της ζωής, αντιπάλευε τις πολιτικές που της στερούσαν το δικαίωμα σε μια ζωή χωρίς εργασιακή ανασφάλεια. 

Η Διοίκηση του Δήμου φέρει βαρύτατες ευθύνες καταρχήν γιατί έβαλε τη συνάδελφο να ξαναδουλέψει σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών. Όλο το προηγούμενο διάστημα επικαλούνταν την ασφάλεια και τη υγεία των πολιτών και την ίδια στιγμή έγραφε στα παλιά της τα παπούτσια την ασφάλεια των εργαζομένων.

Συνάδελφοι η επίθεση της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των δημοτικών αρχών το επόμενο διάστημα θα ενταθεί ακόμα περισσότερο. Σκοπός και στόχος τους είναι η υλοποίηση της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και η ικανοποίηση των απαιτήσεων των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου. 

Θέλουν να καταργήσουν ό,τι δικαιώματα και κατακτήσεις μας έχουν απομείνει προκειμένου να εξασφαλίσουν τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ήδη έχουν αποφασίσει και μέχρι το τέλος του χρόνου θα πάνε στη κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι εμείς θα πεθάνουμε στα σκαλοπάτια του απορριμματοφόρου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην επιτρέψουν σε κανέναν να παίζει με την υγεία και την ασφάλεια μας. Η υγεία και η ασφάλεια μας αφορά όλους.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει για ακόμα μια φορά τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου".

Λέξεις Κλειδία - Tags
συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής οδοκαθαρίστρια καταγγελίες
34
Σχετικά άρθρα

Το νομοσχέδιο για την ιατρική κάνναβη παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα

"Πολλές και βαρύτατες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων "περιέχει το νομοσχέδιο  για την καλλιέργεια και διάθεση της ιατρικής κάνναβης στην Κύπρο, καταγγέλει δικηγόρος που είχε προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο διεκδικώντας για τον 19χρονο αθλητή Γ. Μιχαήλ ( που στο μεταξύ πέθανε) δικαίωμα πρόσβασης στην ιατρική κάνναβη.

ΜΑΤ και βία (και) στη ΒΙΟ.ΜΕ; Τι καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ καταγγέλουν πως δικαστική και πολιτική εξουσία έχουν ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι το σχέδιο του πλειστηριασμού για να γίνει το εργοστάσιο βίδες και να πεταχτούν εργαζόμενοι και ιατρείο στο δρόμο. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ πληροφορούν τους κυβερνώντες πως δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Συντεταγμένες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία;

Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) δημοσιοποίησε επώνυμη καταγγελία σχετικά με την άτυπη επαναπροώθηση από την Ελλάδα στην Τουρκία Τούρκων πολιτών που είχαν ζητήσει διεθνή προστασία από τις αρχές της χώρας μας.

ΕΚΠΟΙΖΩ: Μεγάλη απάτη για χρεώσεις sms από πενταψήφια

Μεγάλος είναι ο αριθμός των καταγγελιών, που έχουν δεχθεί η ΕΚΠΟΙΖΩ και το ΙΝΚΑ τις τελευταίες ημέρες, από πολίτες που διαμαρτύρονται για φουσκωμένους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, εξαιτίας του βομβαρδισμού τους με sms από εταιρίες - φαντάσματα. 

Προσοχή! Νέα απάτη με SMS φέρνει υπέρογκες χρεώσεις στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας

Προσοχή, στα μηνύματα που λαμβάνετε στο κινητό σας. Η ΕΚΠΟΙΖΩ δέχεται βροχή καταγγελιών από καταναλωτές για φουσκωμένους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας από SMS που λαμβάνουν στο κινητό τους.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×