op
×

ΠΦΠΟ: Ο κ. Τσιρώνης φτιάχνει νόμο για τα ζώα χωρίς τις φιλοζωικές οργανώσεις

Διαβάστηκε
ΠΦΠΟ: Ο κ. Τσιρώνης φτιάχνει νόμο για τα ζώα χωρίς τις φιλοζωικές οργανώσεις
Επιστολή έστειλε η ΠΦΠΟ την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσιρώνη. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Απαντώντας στην υπ’ αριθ. 2064/05.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνουμε εκ νέου, ότι δεν θα συμμετάσχουμε στην επιτροπή για την διαμόρφωση της νομοθεσίας για τα ζώα, για τους λόγους που ήδη γραπτά σας έχουμε εκθέσει, θεωρούμε δε, ότι για την εξέλιξη αυτή της μη εκπροσώπησης της συντριπτικής πλειοψηφίας της φιλοζωικής κοινότητας της χώρας, έχετε ακέραια εσείς την ευθύνη.

Τέλος απαντώντας στο σκέλος της επιστολής σας για τις προτάσεις μας σας υπενθυμίζουμε, ότι σας τις έχουμε στείλει πάνω από 5 φορές χωρίς ποτέ να τις επεξεργαστείτε, οπότε θεωρούμε, ότι πλεονάζει να τις στείλουμε για μια ακόμη φορά.

Για την εξέλιξη αυτή να τροποποιήσετε τον νόμο χωρίς την φιλοζωική κοινότητα και με φορείς που ουδεμία σχέση έχουν με την φιλοζωία θα ενημερώσουμε κάθε αρμόδιο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μια πραγματική προστασία των ζώων.

Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών ΣωματείωνΛέξεις Κλειδία - Tags
Γιώργος Τσιρώνης Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία
4
νομοσχέδιο
98
Σχετικά άρθρα

Ανησυχία από τρεις φιλοζωικές ομοσπονδίες για την τροποποίηση του νόμου - Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

Κοινή επιστολή αποφάσισαν να στείλουν οι τρεις ομοσπονδίες της χώρας προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για τα όσα άκρως ανησυχητικά λαμβάνουν χώρα στο ΥΠΑΑΤ

Στο… ψυγείο για την ώρα η συζήτηση του θέματος της ιατρικής κάνναβης στην Κύπρο

Μετά τις προεδρικές εκλογές θα συνεχιστεί ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας η συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά την καλλιέργεια της ιατρικής κάνναβης, ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής Κώστας Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του.

Κοινωνική Οικονομία: Η κυβέρνηση προσπαθεί να διαλύσει τις αγορές Χωρίς Μεσάζοντες [Ψήφισμα]

Το νέο νομοσχέδιο θα αποδεκατίσει τους μικροπαραγωγούς αφού θα απαγορεύει την διάθεση των προϊόντων τους σε ολόκληρη την επικράτεια και σε Δημοτικές Κοινότητες άνω των 5.000 κατοίκων με αποτέλεσμα τον απόλυτο έλεγχο της τροφής.

6η Πανελλαδική Συνάντηση των Πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες»: Πρωτοφανής επίθεση κατά των κινημάτων

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 6η Πανελλαδική Συνάντηση των Πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες», στον Καπνικό Σταθμό της Κατερίνης.

Νομοσχέδιο φέρετρο! Του Χριστόφορου Κάσδαγλη

Η έκρηξη των κινημάτων αλληλεγγύης επιβεβαιώνει ότι το ρητό «η κρίση γεννάει ευκαιρίες» μπορεί να ισχύει και για το λαό (και όχι μόνο για κάτι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αετονύχηδες και πολιτικούς, που έχτισαν καριέρες πάνω σ’ αυτήν). 

Τέλος στην εκμετάλλευση των ελεφάντων λέει με νόμο η Νέα Υόρκη

Τέλος στην εκμετάλλευση των ελεφάντων στην Νέα Υόρκη.  Με νόμο  ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ το 2019 οι ελέφαντες  θα απαγορεύεται πλέον να εμφανίζονται σε ψυχαγωγικά νούμερα όπως γίνεται σήμερα στο τσίρκο. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×