op
×

Διαψεύδει η ΕΥΔΑΠ τα περί απολύσεων 23 υδρονομέων

Διαψεύδει η ΕΥΔΑΠ τα περί απολύσεων 23 υδρονομέων
Η ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαψεύδει την σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ σχετικά με την απόλυση 23 υδρονομέων.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

"Έκπληξη προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ αναφορικά με το ζήτημα των 23 υδρονομέων, εργαζόμενων στην ΕΥΔΑΠ, στην οποία επιχειρείται πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας. 

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης παρουσιάζουν τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να απολύει τους 23 υδρονομείς, ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια υπόθεση που διαρκεί 8 χρόνια, για την οποία έχουν εκδοθεί δύο αλληλοσυγκρουόμενες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις: Σύμφωνα με τα πολιτικά δικαστήρια (αποφάσεις   Μονομελών   Πρωτοδικείων)   οι   υδρονομείς   θα   πρέπει   να   προσληφθούν   για   7μηνη δοκιμαστική περίοδο, ενώ σύμφωνα με τα διοικητικά δικαστήρια (αποφάσεις Διοικητικών Έφετείων) δεν θα πρέπει να προσληφθούν. 

Το ζήτημα καλείται να επιλύσει με την οριστική και αμετάκλητη απόφασή της η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, όπου και θα εκδικαστεί η υπόθεση την Πέμπτη 19-10-2017. Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου προσέφυγε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ασκώντας αναίρεση «υπέρ του νόμου». Η   σημερινή   Διοίκηση   της   ΕΥΔΑΠ,   παρότι   θα   μπορούσε   να   αναμένει   την   οριστική   απόφαση   της Δικαιοσύνης – όπως άλλωστε έπραξαν όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις  –, αποφάσισε να προσλάβει τους 23 υδρονομείς και, αποδεχόμενη τις θετικές κρίσεις των υπηρεσιακών παραγόντων, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αποστέλλοντας θετική εισήγηση στο ΑΣΕΠ. Στη δικαιοδοσία του ΑΣΕΠ άλλωστε ανήκει και η τελική απόφαση, την οποία αναμένουμε.  

Σήμερα η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό των 23 υδρονομέων, με θετική για  αυτούς παρέμβαση στον Αρειο  Πάγο. Ολα  τα  ανωτέρω επιβεβαιώνει και η σχετική σημερινή ανακοίνωση (17-10-2017) της Ομοσπονδίας Έργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Καλούμε τη Διοίκηση της Εταιρείας να συνεχίσει τη θετική στάση που έχει μέχρι σήμερα καινα δείξει έμπρακτα για μία ακόμα φορά τη θέλησή της με τη θετική παρουσία της στο δικαστήριο». Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΑΔΈΔΥ υπήρξε απλώς θύμα παραπληροφόρησης και δεν εξυπηρετείάλλους σκοπούς.", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ.Λέξεις Κλειδία - Tags
διάψευση
8
ΕΥΔΑΠ
108
απολύσεις
27
Σχετικά άρθρα

Διακοπή νερού στους δήμους Περάματος και Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης,  θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού στους Δήμους Περάματος και Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε διακοπή νερού σε δήμους της Δυτικής Αθήνας

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού σε τμήματα των Δήμων Αιγάλεω – Κορυδαλλού – Νικαίας – Αγ. Βαρβάρας.

Έκδοση ειδικών λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ για τους μη βλέποντες καταναλωτές

Η ΕΥΔΑΠ σε συνεργασία με τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος, ανακοινώνει την έναρξη της αποστολής ειδικών αναγνώσιμων λογαριασμών (σε μορφή braille, μεγάλες γραμματοσειρές)

Συμβολή της ΕΥΔΑΠ στην αποκατάσταση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης στη Μάνδρα Αττικής

Η ΕΥΔΑΠ συμβάλει στην αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στη Μάνδρα, αν και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση "δεν βρίσκεται στην κυριότητά της, αλλά στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας"

Ο ΕΦΕΤ διαψεύδει το ΠΑΚΟΕ για τα ακατάλληλα και νοθευμένα τρόφιμα

Ο ΕΦΕΤ διέψευσε σήμερα τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΚΟΕ για νοθευμένα και ακατάλληλα προϊόντα δηλώνοντας ότι "η εν λόγω αναφορά δεν απηχεί την πραγματικότητα, ενώ τα στοιχεία, με τον τρόπο που παρατίθενται, στερούνται της όποιας σοβαρής επιστημονικής θεώρησης".
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×