op
×

Βιωματικό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης: Επένδυσε σε μια δουλειά που «δουλεύει»

Διαβάστηκε
Βιωματικό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης: Επένδυσε σε μια δουλειά που «δουλεύει»
Βιωματικό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης: Επένδυσε σε μια δουλειά που «δουλεύει» - Σάββατο 20/1


Με τον Δήμο Κυρίτση, life coach. Σάββατο 20/1, 17.30-20.30, με ελεύθερη εισφορά. Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε ανέργους όσο και σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στην επαγγελματική τους ζωή.
 
Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να στραφούν προς την εργασία που τους γεμίζει και που «δουλεύει» για αυτούς. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις-εργαλεία κι από συζήτηση, θα εξερευνήσουμε τις αξίες μας, τις αξίες που θέλουμε να πρεσβεύει ο επαγγελματικός μας ρόλος, τις δεξιότητες που ήδη χρησιμοποιούμε και αυτές που θέλουμε να αναπτύξουμε με σκοπό να τις χρησιμοποιούμε περισσότερο. Στη συνέχεια θα σκεφτούμε το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας που θέλουμε να έχουμε προκειμένου να νιώθουμε δημιουργικοί και συγχρόνως παραγωγικοί.
 
Κόστος συμμετοχής: ελεύθερη εισφορά (περί της ελεύθερης εισφοράς, δείτε παρακάτω).
 
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6986723164 (τηλεφωνικά ή και με μήνυμα στο WhatsApp ή στο Viber)
 
Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους ένα μολύβι ή στυλό και κάτι πάνω στο οποίο θα μπορούν να γράφουν.


 
Σύντομο βιογραφικό: Ο Δήμος  είναι απόφοιτος της Διεθνούς Ακαδημίας Coaching (ICA- Certified Professional Coach Program) και διαπιστευμένος απο τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (ICF). Εδώ και 7 χρόνια προσφέρει  συνεδρίες σε ανθρώπους οι οποίοι στοχεύουν στο να είναι περισσότερο συνειδητοί όταν πρόκειται να παίρνουν και να υλοποιούν αποφάσεις, όταν πρόκειται να διαχειριστούν αλλαγές που προκύπτουν, και να κάνουν επιλογές οι οποίες θα είναι σημαντικές για το μέλλον τους. Εργάζεται επίσης ως αναπληρωτής φιλόλογος στη δευτεροβάθμια ειδική εκπαίδευση.  Το καλοκαίρι του 2016, ολοκλήρωσε σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών στην παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη μάλαξη (Thai Yoga Massage)στο Lahu Village Thai Massage School στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης.
 
Η τακτική της ελεύθερης εισφοράς (donation) 

Η θέση που έχουμε σχετικά με τις εισφορές για τις υπηρεσίες που προσφέρονται είναι σταθερή: οτιδήποτε το οποίο αφορά στην προσωπική ανάπτυξη ή στην καλλιτεχνική δράση δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά βασικό αγαθό, που πρέπει να είναι προσιτό σε όλους!

Η τακτική της ελεύθερης εισφοράς (donation) είναι μια διαδικασία που έχει ισχύσει από πολύ παλιά. Κάποιος προσφέρει κάποια υπηρεσία χωρίς να την έχει κοστολογήσει κι αυτός που την αποδέχεται «πληρώνει» ποσό αντίστοιχο με αυτό που θεωρεί ότι άξιζε η υπηρεσία ή με αυτό που μπορεί να δώσει.

Για να μπορέσει να ευδοκιμήσει μια τέτοια τακτική χρειάζονται όλοι οι κανόνες της ομαδικής λειτουργίας. Χρειάζεται να κατευνάσουμε την ανάγκη να προασπίσουμε με υπερβολικό σθένος το «προσωπικό» μας συμφέρον προς όφελος του ομαδικού. Κάτι που στην εποχή μας το έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη. Ζούμε τις μέρες που μας αποδεικνύουν ότι τελικά κάθε τι ατομικό καταστρατηγείται, όταν το προσωπικό συμφέρον παραμερίζει το κοινωνικό. 

Για αυτόν που προσφέρει τις υπηρεσίες η ελεύθερη εισφορά τού υπαγορεύει να μη μειώσει το ποιόν της προσφοράς του και να σεβαστεί αυτούς που τις λαμβάνουν. Αυτοί που δέχονται στη συνέχεια θα πρέπει να αξιολογήσουν με ειλικρίνεια και την πλευρά αυτού που προσφέρει, αλλά και τη δικιά τους δυνατότητα ανταμοιβής.
 


Αεικίνητο

Πότλη 12, 10445, Κάτω Πατήσια

Τηλ.: 210 8311804Σχετικά άρθρα

Εργαστήρια Λάθους: Ζωγραφίζοντας αγγέλους με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΙΣΝ

Στα πασχαλινά εργαστήρια λάθους θα ζωγραφίσουμε αγγέλους αντλώντας έμπνευση από έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με θέμα αγγέλους της Ανάστασης, ανακαλύπτοντας σταθμούς στην ιστορία της τέχνης. 

Εργαστήριο NetHood/MAZI: Διαμόρφωση και εγκατάσταση αυτόνομου ψηφιακού δικτύου στο πάρκο

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου τοπικού ψηφιακού χώρου που θα παρέχει ενημέρωση και δυνατότητες συμμετοχής στους πολίτες 

Ανοίγει ξανά το σπίτι, εργαστήριο και Μουσείο του Γιάννη Τσαρούχη στο Μαρούσι

Μια νέα έκθεση με περίπου 40 πιστά αντίγραφα έργων του Γιάννη Τσαρούχη, πολλά προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και περισσότερες από 60 φωτογραφίες από το αρχείο του σπουδαίου ζωγράφου, εγκαινιάζεται το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο ομώνυμο Ίδρυμα στο Μαρούσι.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×