op
×

«Σπουδάζω με Υποτροφία!» για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Διαβάστηκε
«Σπουδάζω με Υποτροφία!» για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες
Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» συνεχίζεται ...

Το καινοτόμο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Equal Society, ξεκινά τον τρίτο κύκλο της ιδιαίτερης κοινωνικής του προσφοράς, την Κυριακή 16 Μαρτίου, στον χώρο όπου ως ιδέα γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια. 

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στη Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευσης και Εργασίας, στις 16.30 το μεσημέρι (Αίθουσα Β) , θα γίνει η επίσημη παρουσίαση, του μοναδικού προγράμματος που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ υποτροφίες πλήρους φοίτησης, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου πλήττονται από τη σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» έχει στόχο να δώσει σε υποψήφιους με ικανότητες και ταλέντο ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. 

Στο πλευρό της Equal Society βρίσκονται διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέχρι το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Θεσσαλίας μέχρι το Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Από το BCA College μέχρι το ALBA Graduate Business School και από το University of Limerick της Ιρλανδίας, μέχρι το Cyprus Institute of Marketing, στην Μεγαλόνησο.

Η Equal Society και το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια για τη δυναμική τους, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, ως μια από τις κορυφαίες δράσεις κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα για το 2013. Το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας» απονέμεται κάθε δύο χρόνια και έχει αποδέκτες όλους εκείνους που επιτελούν αξιόλογο συλλογικό και ποιοτικό κοινωνικό έργο.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου, η Equal Society και το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία, σας περιμένουν στο ΣΕΦ και την έκθεση εκπαίδευσης & εργασίας 2014. 

Το ταξίδι (ξανά)ξεκινά.Σχετικά άρθρα

Επιστολή 16χρονης: "Θέλω να ξέρετε κι εσείς και οι γύρω σας ποιος σας μιλάει, ποιος υψώνει το κεφάλι του"

Αγαπητέ κ. Υπουργέ Παιδείας, κ. Πρωθυπουργέ, Υπουργοί λοιπών υπουργείων, κύριοι βουλευτές, Ξέρω πως θέλει θάρρος μια απλή δεκαεξάχρονη να εκφράσει τα παράπονά της στα πρόσωπά σας, αλλά από το να τα έχω μέσα μου και να με βασανίζουν, προτιμώ να εκφραστώ. Δημοκρατία έχουμε, άλλωστε.

Το δημοτικό του Φουρφουρά Ρεθύμνου στην παγκόσμια λίστα της εναλλακτικής εκπαίδευσης

Το Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων στο Φουρφουρά έγινε δεκτό χωρίς τις ετήσιες εισφορές που κανονικά απαιτούνται στη παγκόσμια λίστα των Σχολείων της Εναλλακτικής εκπαίδευσης

Δείτε πως μειώνεται η παιδική ευφυία στο μισό με τη σχολική εκπαίδευση (βίντεο)

Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο έχουν ευφυία ως προς τον δείκτη αποκλίνουσας σκέψης σε ποσοστό που φτάνει το 98%. Με την συνεχή εκπαίδευση πάνω σε συγκεκριμένα πρότυπα ο δείκτης αυτός ευφυίας μειώνεται στο 50%.

Ημερίδα "Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση, παιδιά - γονείς - εκπαιδευτικοί"

Η  ομάδα "Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση", σε συνεργασία με το Σχολείο Παιχνιδιού - Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, τη Ζωντανή Βιβλιοθήκη - Human Library Greece και το Σύλλογο Διδασκόντων 66ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, διοργανώνει την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στις 16:45, στο 66ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ημερίδα με θέμα «Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση, παιδιά - γονείς - εκπαιδευτικοί»

Δωρεάν μαθήματα φιλοσοφίας για ενήλικες στο ΕΚΠΑ

Δωρεάν μαθήματα φιλοσοφίας για ενήλικες στο ΕΚΠΑΔωρεάν μαθήματα και εργαστήρια φιλοσοφίας για τον ενήλικο πληθυσμό προσφέρονται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο… από τις 26 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2014! Σκοπός της κίνησης δεν είναι άλλος από την καλλιέργεια των δεξιοτήτων των πολιτών για την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×