op
×

Εαρινή Ισημερία Ήλιος στον Κριό – Ξεκινάω να ξαναζώ

Διαβάστηκε
Εαρινή Ισημερία  Ήλιος στον Κριό – Ξεκινάω να ξαναζώ

Εαρινή Ισημερία  Ήλιος στον Κριό – Ξεκινάω να ξαναζώ

Η Εαρινή Ισημερία είναι το σημείο εξίσωσης της ημέρας και της νύχτας, βαδίζοντας προς τη σταδιακή αύξηση των ωρών της ημέρας.

Το σημείο που η απόλυτη ισότητα, προμηνύει την ανοιξιάτικη έκρηξη, το αλύτρωτο καλοκαίρι και την επερχόμενη ασταμάτητη δράση.

Το ζώδιο του Κριού είναι πρωταγωνιστής, εφόσον σηματοδοτεί την έναρξή της, που φέτος γίνεται στις 20 Μαρτίου στις 6.16 το απόγευμα.


Η φετινή Εαρινή Ισημερία έχει ωροσκόπο στην 27η μοίρα της Παρθένου και χαρακτηρίζεται από την πολύ στενή σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης, επίσης στο ζώδιο του Κριού. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σε ακριβέσταστη αρμονική όψη με τον Κρόνο και όλο αυτό το σκηνικό μας προδιαθέτει για τα νέα μας ξεκινήματα, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Από τη μία, η έντονη παρόρμηση του Κριού με την αισιοδοξία του Ερμή και της Αφροδίτης να μας παροτρύνουν διαρκώς, από την άλλη η πρακτικότητα της Παρθένου που δεν μας αφήνει να πέσουμε σε λάθη. 

Σε συνδυασμό με τη γήινη και πρακτική Σελήνη στον Ταύρο που εναρμονίζεται με τον Κρόνο, το μυστικό είναι να επιμείνουμε πολύ σε όσα είναι στοιβαγμένα στο μυαλό μας μέχρι να τα καταφέρουμε.

Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές και μάλιστα λίγο πριν ο Ερμής γυρίσει σε ανάδρομη φορά, οι αναθεωρήσεις και οι επανεξετάσεις είναι πολύτιμες κινήσεις για τις εξελίξεις που επιθυμούμε.

Δεν κάνουμε τίποτα χωρίς δεύτερη ανάγνωση και κρατάμε τον ενθουσιασμό μας ανεπηρέαστο.

Περισσότερη προσοχή χρειάζεται από Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 1ου δεκαήμερου λόγω της παρουσίας του Άρη και του Κρόνου στον Αιγόκερω. Προσοχή στις κινήσεις τους αποφεύγοντας να βγάλουν συμπλεγματικές συμπεριφορές.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι αυτοί του 2ου δεκαήμερου.

Επίσης, παρόλο που ο Δίας είναι σε ανάδρομη φορά, Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαήμερου, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την πορεία του και να ανακινήσουν τα πάντα υπέρ τους.


Καλή εαρινή Ισημερία και επίτευξη των καινούργιων μας πλάνων.


Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma
Σχετικά άρθρα

Από τον Καρανίκα στον Σαββόπουλο μια συνείδηση δρόμος | Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Παρακολουθήσαμε όλη τη Σαββοπουλική αντιπαράθεση, διαβάσαμε τις διαφωνίες, τις επευφημίες, τις κατηγόριες, τους συναισθηματισμούς και όλο τον απόηχο της πρόσφατης συναυλίας

Η χιουμοριστική εύρεση ισοδύναμων γαβγίζει, νιαουρίζει και έχει 4 πόδια. Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Απορώ πώς ακόμα αυτός ο ογκόλιθος των κυβερνήσεων δεν έχει προχωρήσει στο επόμενο πειραματικό στάδιο για τα ισοδύναμα, που είναι η φορολόγηση όσων έχουν κατοικίδιο. 

Αλέξης Τσίπρας – Ο εξολοθρευτής νικάει για άλλη μια φορά. Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Ακόμα και αν το ποσοστό αποχής άγγιξε το πρωτοφανές 44%, δηλαδή εκατομμύρια ψηφοφόρων που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν,  το υπόλοιπο 56% τον ανέδειξε ως καταλληλότερο για να συνεχίσει την πορεία του ανατριχιαστικού και εφιαλτικού τρίτου μνημονίου

Ο σουρεαλισμός του Αλέξη Τσίπρα και της γενικότερης κατάστασης. Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Βρίσκοντας σουρεαλιστική την πρόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να τον στηρίζει ενώ δεν ψηφίζει μνημόνια, ο «για πρώτη φορά αριστερά» πρωθυπουργός, δεν βρίσκει καθόλου σουρεαλιστικές τις δικές του αντιφάσεις.

Το αστρολογικό προφίλ της παραίτησης Βαρουφάκη. Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Η παραίτησή του, αστρολογικά, ήρθε με το εξάγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με τον γενέθλιο Κρόνο του, παίρνοντας μια αξιοπρεπή θέση και απόφαση, την οποία δεν παρέλειψε να τη συνοψίσει στην υπαινικτικότατη φράση "είναι τιμή μου η απαίτηση των δανειστών".
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×