op
×

Πανσέληνος στον Σκορπιό – Βγάζοντας τη ζώνη ασφαλείας μου

Διαβάστηκε
Πανσέληνος στον Σκορπιό – Βγάζοντας τη ζώνη ασφαλείας μου

Πανσέληνος στον Σκορπιό – Βγάζοντας τη ζώνη ασφαλείας μου

Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται την Δευτέρα 30/04 στις 3.58 τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, αυτόν της ασφάλειας.

Από την 10η μοίρα του Σκορπιού, αυτή η πανσέληνος έρχεται να διαταράξει την ψευδαίσθηση ασφάλειας  μέσα στην οποία νανουρίζεις τον εαυτό σου, με παραμύθια που εξιδανικεύουν τα υλικά αποκτήματα (Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας).

Πίσω από κάθε απτό και υλικό όσα «μου» και να βάλεις, η ψυχή δεν ησυχάζει. Η σκέψη και η διάθεση είναι μελαγχολική και ασκεί σκληρή αυτοκριτική (Κρόνος τετράγωνο Ερμής). Καταλαβαίνεις πως δεν είσαι αυτό που έχεις, δεν είσαι αυτό που σου δίνει την πρόσκαιρη αίσθηση-εντύπωση  της ασφάλειας.  Υπάρχει μια ζωή που δεν βιώνεται, και είναι έξω από το παλιό, το οικείο και το ασφαλές. 

Έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων σου, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού σου, με υπομονή και σύνεση (Ήλιος τρίγωνο Κρόνος, Σελήνη εξάγωνο Κρόνος), η Πανσέληνος στον Σκορπιό σου ζητάει  να κάνεις βουτιά εντός σου, στις βαθύτερες αλήθειες , τις ανάγκες και τους φόβους σου. Να ξεβολευτείς  και εκεί στα βαθιά σκοτάδια να βρεις το φως της ψυχής σου και να αναδυθείς μετατρέποντας την ενστικτώδη επιθυμία σε θέληση και να πας στον Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα που είναι και ο σηματοδότης αυτής της Πανσελήνου. Να χρησιμοποιήσεις τη θέλησή σου και την αστέρευτη πηγή ενέργειας με την οποία σε πριμοδοτεί το σύμπαν (Άρης σύνοδο Πλούτωνα) για να αποκτήσεις συνείδηση του πραγματικού σου εαυτού, να τον  φέρεις στην επιφάνεια και να  τον εκφράσεις ελεύθερα, έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων σου. Να αναπτύξεις τις δημιουργικές σου ικανότητες που θα μοιραστείς με γενναιοδωρία και αγάπη με τους άλλους και μέσα από αυτό να βρεις τη χαρά της ζωής. Γιατί τελικά η αίσθηση της ασφάλειας είναι μια εσωτερική κατάσταση και  αυτό που έχει νόημα και  αξίζει, είναι ό,τι έχουμε δημιουργήσει και μοιραζόμαστε με ανοιχτή καρδιά.

Κι αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται δύσκολα και ακατανόητα έχεις την επιλογή να αφεθείς στις πλανητικές όψεις και να βουλιάξεις σε αρνητικές σκέψεις, ενοχές, αυταπάτες  και πλάνες και να αναλωθείς σε επιθετικές συμπεριφορές, παιχνίδια χειραγώγησης ,εξουσίας και ελέγχου οικονομικού και σεξουαλικού  και να συνεχίσεις να «κυνηγάς την ουρά σου». Η επιλογή είναι δική σου φτάνει να μπορείς να υποστηρίξεις αυτήν  και τις συνέπειές της.

Η Πανσέληνος αυτή, επηρεάζει τον άξονα των σταθερών ζωδίων, Ταύρους-Σκορπιούς,  Λέοντες –Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου  καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο  και προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 10η μοίρα των ζωδίων αυτών.


Φωτεινή Σαπουντζάκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma


Σχετικά άρθρα

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2018: Αντί να φτιάχνεις το κουτί που σε αποξενώνει, βρες το κλειδί που θα σε ενώσει με τη διαφορετικότητα

Ο ταχυδρόμος του Σύμπαντος, ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται στην 24η μοίρα στο ζώδιο του Λέοντα. Από εκεί έρχεται να βάλει "φρένο" στην υπερβολή σου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×