op
×

Αποχαιρετώντας τον Ουρανό στον Κριό

Διαβάστηκε
Αποχαιρετώντας τον Ουρανό στον Κριό

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόβλεπτων αλλαγών αυτός ο αντιδραστικός κατεργάρης, στις 15/5/2018 θα αφήσει το ζώδιο του Κριού και θα κάνει την πρώτη δοκιμαστική του είσοδο, στο ζώδιο του Ταύρου.

Η είσοδός του στο ζώδιο του Κριού, έγινε στις 23/5/2010 επηρεάζοντας πολύ έντονα τις ζωές των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους).

Η πρώτη συνάντηση μεγατόνων, ήταν στις 8/6/2010 με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας έτσι το  σύνθημα ότι οι αλλαγές που θα ακολουθούσαν θα ήταν πολύ μεγάλες, στους βασικούς άξονες της ύπαρξης τους.

Σε αυτό του έργο δεν ήταν μόνος καθώς μέχρι του 2015 σημαντική βοήθεια από τον άλλο γίγαντα, τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Το αποτέλεσμα ήταν τα τελευταία 8 χρόνια, μόνο εύκολα να μην είναι για τους  εκπρόσωπους του Παρορμητικού Σταυρού.

Σε προσωπικό επίπεδο,  μπήκανε στη διαδικασία να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόταν την ύπαρξη τους, σπάζοντας πολλές φορές τις αλυσίδες που τους κρατούσαν δέσμιους με παγιωμένες πεποιθήσεις.

Για παράδειγμα, αρκετοί εκ πεποιθήσεως εργένηδες έγιναν φανατικοί οικογενειάρχες και το αντίστροφο ενώ σχέσεις και συνεργασίες που θεωρούσαν δεδομένες, αλλάξανε μορφή.


Στον επαγγελματικό στίβο δεν ήταν λίγοι, αυτοί που αναγκάστηκαν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό ή είδαν την καριέρα τους και το κοινωνικό τους status να αλλάζει δραστικά.

Γενικότερα, είχαμε την εκροή επιστημονικού προσωπικού στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας ενώ σε ότι αφορά τη δομή της οικογένειας είδαμε να νομοθετείται το “σύμφωνο συμβίωσης” τόσο στα ετερόφυλα όσο και στα ομόφυλα ζευγάρια, θέτοντας νέα δεδομένα στο Ελληνικό Οικογενειακό Δίκαιο.

Αν λοιπόν για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα στα νέα δεδομένα, ο Ουρανός από τον Κριό  ήταν πιεστικός, φανταστείτε τί πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που είναι πιο άκαμπτοι!

Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω γενικότερα όλοι και ειδικότερα αυτοί, τις παλιές αντιλήψεις και να αφεθούμε όσο είναι δυνατόν στη ροή των αλλαγών χωρίς να αντιστεκόμαστε.

Απλά, αφεθείτε λοιπόν και απολαύστε τις, και να είστε σίγουροι ότι μετά από 8 χρόνια δεν θα είστε ίδιοι, αλλά ….πολύ καλύτεροι!!!!


Πηνελόπη Παπουτσή

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

 

Σχετικά άρθρα

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2018: Αντί να φτιάχνεις το κουτί που σε αποξενώνει, βρες το κλειδί που θα σε ενώσει με τη διαφορετικότητα

Ο ταχυδρόμος του Σύμπαντος, ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται στην 24η μοίρα στο ζώδιο του Λέοντα. Από εκεί έρχεται να βάλει "φρένο" στην υπερβολή σου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×