op
×

Nέα Σελήνη στον Ταύρο – Be kinky as Hell

Διαβάστηκε
Nέα Σελήνη στον Ταύρο – Be kinky as Hell

Nέα Σελήνη στον Ταύρο – Be kinky as Hell


Φυσάει πολύ απ’το σπασμένο μου το τζάμι

«αρχαίο γνωμικό» -  «Πλούταρχος»


Πολύ «αεράτη» αυτή η Νέα Σελήνη και πολύ έτοιμη για όλα.


Οι κυβερνήτες της, Αφροδίτη και Ερμής κυβερνήτης του ωροσκόπου, σε σχέση αμοιβαίας υποδοχής (γάμου σα να λέμε), η μία απο το πάντα γεμάτο περιέργεια ζώδιο των Διδύμων και ο άλλος απο το αισθησιακό γήινο ζώδιο του Ταύρου σε απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους, ένα σώμα μια ψυχή.


Η «περίεργη» αυτή Αφροδίτη τυχαίνει να είναι και σε ωραιότατο δημιουργικό εξάγωνο με τη σύνοδο του Ερμή με τον εκκεντρικό Ουρανό.


Αλλη μία όψη που έχει ενδιαφέρον είναι η αντίθεση της Νέας Σελήνης με  τον εξερευνητή Δία απο το ζώδιο του Σκορπιού.Του Σκορπιού επαναλαμβάνω.


Αξίζει να θυμηθούμε εδώ ότι στη μυθολογία, η Αφροδίτη κι ο Ερμής υπήρξαν πράγματι ζευγάρι και φήμες λένε οτι απέκτησαν και δυό παιδιά τον Ερμαφρόδιτο και την Πειθώ ! (τώρα εμένα γιατί μου κάνει λίγο επίκαιρο αυτό;).
Πάει κάπου το μυαλό σας μέχρι εδώ;


Προχωράμε λοιπόν να δούμε τί ρόλο μπορεί να παίζουν οι άλλοι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές, ο Άρης και ο Ουρανός, που αφήνουν πίσω τα παρορμητικά ζώδια του Αιγόκερω και του Κριού και περνάνε στα σταθερά, ο μεν πρώτος στο αέρινο,διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου και ο δεύτερος στο γήινο,αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου.


Την όψη του τετραγώνου που σχηματίζουν μεταξύ τους θα την πούμε (ποιητική αδεία) πλαγιομετωπική.


Δεν βλέπει ο ένας τον άλλον που’ρχεται και....


Μπαμ, συναντιώνται με φόρα στην γωνία.


Καταλάβατε το σκεπτικό;


Δύο πλαγιομετωπικές λοιπόν η Νέα Σελήνη.


Η πρώτη, η αποκλίνουσα όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (όχι που θα γλύτωνε) να της ζητάει κάτι να θυσιάσει από τις ανάγκες της (την ασφάλειά της ή τις αξίες της;), και η δεύτερη η όψη του Άρη με τη σύνοδο Ερμή/Ουρανού.


Υπάρχει η περίπτωση να σου έρθει καμιά τρελή ιδιοφυής ιδέα και να κάνεις θαύματα,υπάρχει όμως και η περίπτωση της «χύτρας».


Η ενέργεια εδώ είναι ορμητική, παθιασμένη, ασυγκράτητη και οι συνέπειες δεν είναι κάτι που υπολογίζεται.


Η συμβουλή μου είναι να βρεις έναν τομέα  της ζωής σου που να μπορείς να σπάσεις όλους τους κανόνες χωρίς να διακινδυνεύσεις κάτι.


Ενα ασφαλές «πεδίο δράσης» να εκτονώσεις όλη την ορμή του Άη, όλο το πάθος του και όλη την τρέλλα και την εκκεντρικότητα του Ουρανού και γιατί όχι, διασκεδάζοντας κιόλας.


Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του 3ου δεκαήμερου αλλά και του 1ου ενώ Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έχουν για καύσιμο μόνο τον θυμό και την αντίδραση. Αντίθετα, Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες διατηρούν τη δράση σε πολύ ωφέλιμα επίπεδα.


Βρείτε όλοι το ακίνδυνο πεδίο δράσης και ….Και καλή διασκέδαση.
Νέλλη Κουρεμέντζα


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.facebook.com/kosmogramma
Σχετικά άρθρα

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2018: Αντί να φτιάχνεις το κουτί που σε αποξενώνει, βρες το κλειδί που θα σε ενώσει με τη διαφορετικότητα

Ο ταχυδρόμος του Σύμπαντος, ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται στην 24η μοίρα στο ζώδιο του Λέοντα. Από εκεί έρχεται να βάλει "φρένο" στην υπερβολή σου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×