op
×

Διαγωνισμός καινοτομίας Disrupt Greece - Δηλώσεις συμμετοχής έως 24 Μαΐου

Διαβάστηκε
Διαγωνισμός καινοτομίας Disrupt Greece - Δηλώσεις συμμετοχής έως 24 Μαΐου

Με στόχο να στηρίξει το οικοσύστημα καινοτομίας στην Ελλάδα, διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός καινοτομίας Disrupt Greece, παρέχοντας στις υποψήφιες ομάδες ένα συνολικό πακέτο χρηματικών βραβείων και υπηρεσιών, ύψους 100.000 ευρώ.


Με ανακοίνωση τους το FortuneGreece και οι Industry Disruptors - Game Changers μαζί με τον στρατηγικό συνεργάτη της πλατφόρμας, την εταιρεία Παπαστράτος, καλούν τις startups που θέλουν να παρουσιάσουν τη δράση τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα αναδείξει τις ικανότητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 24 Μαΐου.


Η αξιολόγηση των προτάσεων από σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς, των επενδύσεων, αλλά και του οικοσυστήματος -όπως αναφέρουν οι διοργανωτές- δίνει την ευκαιρία στους τολμηρούς να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για το γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίουστο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ένα δυναμικό κοινό.





Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Σχετικά άρθρα

Αυτή η πλωτή πλατφόρμα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα των πλαστικών αποβλήτων στη θάλασσα

Το σχέδιο είναι φιλόδοξο:  να απαλλάξουμε τη θάλασσα από τα πλαστικά. Το σχέδιο φέρει την ονομασία «Απαλλαγή από τα Σκουπίδια  του Ειρηνικού» 

Ελληνική καινοτομία: Αυτός ο «έξυπνος» κάδος ανακυκλώνει μόνος του τα απορρίμματα

Μπορεί ένας κάδος να κάνει μόνος του ανακύκλωση; Φυσικά, απαντά η τετραμελής ομάδα που δημιούργησε τον «έξυπνο» κάδο και κέρδισε το δεύτερο βραβείο στον 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας

Σκεύη φαγητού ...από φαγητά που πετάμε! [ΦΩΤΟ]

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Κοσούκε Αράκι στοχεύει να μας κάνει να αναλογιστούμε τα καθημερινά καταναλωτικά μοτίβα μας: δημιουργεί μια σειρά σκευών φαγητού από τα καθημερινά υπολείμματα της τροφής μας.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×