op
×

Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Διαβάστηκε
Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει 

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου, πραγματοποιείται στις 13 Ιουνίου στις 10.43 το βράδυ, στην 23η μοίρα των Διδύμων.

Η αιθέρια παρουσία της Σελήνης στην ζωδιακή περιοχή των Διδύμων, συναντά τον πολυπράγμονα 'Ήλιο, για μια βόλτα στον χώρο της νοητικής και συναισθηματικής αλήθειας.

Η αμοιβαία υποδοχή της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο που είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο, πολλαπλασιάζει τόσο τη νοητική εγρήγορση, όσο και την ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας.

Στην ουσία, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, μας δείχνει πως δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια!  

Όλες οι πληροφορίες περνούν μέσα από το μαγικό φίλτρο του συναισθήματος και αποκτούν τις ιδιότητες, της όποιας συναισθηματικής κατάστασης, μας διακατέχει. 


Τα γεγονότα αυτών των ημερών έχουν να κάνουν με την προσωπική και υποκειμενική άποψη του καθενός από εμάς, η οποία συγκρούεται με την υποκειμενική άποψη των άλλων.
Ζητούμενο είναι, να προσπαθήσουμε να δείξουμε σεβασμό σε όλες τις διαφορετικές απόψεις, χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε μαζί τους.

Όσο εύκολο φαίνεται, τόσο δύσκολο είναι να σεβαστούμε απόψεις που δεν έχουν βάση πάνω στην προσωπική αλήθεια. 

Άμεση ανάγκη επίλυσης οικογενειακών θεμάτων είναι το δεύτερο στοιχείο της Νέας Σελήνης, το οποίο όμως συνδέεται έμμεσα με την υποκειμενική πραγματικότητα. Όσοι ζητήσουν την απελευθέρωση τους, από οικογενειακά δεσμά, ή οικογενειακές υποχρεώσεις που τους επιβαρύνουν, θα είναι αυτοί που πλέον θα έχουν ξεπεράσει τα όρια τους και δεν θα αντέχουν άλλα βάρη, οικονομικά, ψυχικά ή συναισθηματικά.

Ενώ η συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα θα μπορούσε να δώσει λύσεις, το επικοινωνιακό πρόβλημα, δείχνει πως χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια.

Οι υπεύθυνες κινήσεις προς απελευθέρωση θα βραβευτούν , ενώ οι σπασμωδικές αντιδράσεις θα κατασταλούν , στέλνοντας τον θυμό ακόμα πιο βαθιά. 


Περισσότερο θα επηρεαστούν  Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου , καθώς και τα παρορμητικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών.  

Επίσης προσοχή στα δρώμενα πρέπει να δείξουν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ευαίσθητα σημεία, όπως ο Ωροσκόπος κοντά στην 22η μοίρα των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και την 2η μοίρα των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

Ευνοϊκή και με λυτρωτικά ξεκαθαρίσματα, θα είναι για Ζυγούς και Υδροχόους του 3ου δεκαήμερου.

Κριός: προσέξτε τι θα πείτε και με ποιόν τρόπο, αν θέλετε να λάβετε την αναγνώριση των άλλων. 

Ταύρος: οικονομικά οφέλη μπορούν να προκύψουν με καλή διαχείριση των γνώσεων ή των πληροφοριών .

Δίδυμος: αναγνωρίστε την ανάγκη νοητικής και πνευματικής εξέλιξης τόσο στον εαυτό σας όσο και στα μέλη της οικογένειας.

Καρκίνος: η ανάγκη επιβεβαίωσης των ικανοτήτων, είναι μια προσωπική υπόθεση που θα πρέπει πρώτα να αναγνωριστούν εσωτερικά από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Λέοντας: η μεγάλη πίεση της καθημερινότητας, οδηγεί στην αποξένωση και τις μεγάλες προσδοκίες από τα μέλη της οικογένειας.

Παρθένος : η διαχείριση του χρόνου είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων και την ελευθερία μετακίνησης .

Ζυγός: ο όγκος νοητικής εργασίας, μπορεί να μεταφέρει άγχος και επικοινωνιακή δυσλειτουργία.

Σκορπιός: η προσπάθεια πειθαναγκασμού και χειραγώγησης , θα οδηγήσει στην απομάκρυνση των άλλων.

Τοξότης: η ανάγκη για οικονομική στήριξη ενός μέλους της οικογένειας, μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με τον σύντροφο.

Αιγόκερως:  αν συνεργάζεστε με μέλος της οικογένειας, ίσως έχει έρθει η στιγμή να θέσετε νέες βάσεις.

Υδροχόος: το αίσθημα πως οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται, μπορεί να δημιουργήσει λεκτικές εκρήξεις.

Ιχθύς: η ανασφάλεια μπορεί να αποδειχτεί κακός σύμβουλος και να δημιουργήσει παρανοήσεις με ανθρώπους αγαπημένους.Ελίνα Βατικιώτη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

facebook.com/kosmogramma


Σχετικά άρθρα

Τριήμερο αστρολογικό φεστιβάλ από την σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Η Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ διοργανώνει ένα τριήμερο, μίνι Αστρολογικό Φεστιβάλ, στη βεράντα - αυλή της Σχολής, Βασ. Λογοθετίδη 16 Μετρό Πανόρμου, για τους θιασώτες της Ποιοτικής Αστρολογίας

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2018: Αντί να φτιάχνεις το κουτί που σε αποξενώνει, βρες το κλειδί που θα σε ενώσει με τη διαφορετικότητα

Ο ταχυδρόμος του Σύμπαντος, ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται στην 24η μοίρα στο ζώδιο του Λέοντα. Από εκεί έρχεται να βάλει "φρένο" στην υπερβολή σου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×