op
×

Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Κόψε τον ομφάλιο λώρο

Διαβάστηκε
Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Κόψε τον ομφάλιο λώρο

Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Κόψε τον ομφάλιο λώρο

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στις 28/6 στις 7.53 πμ στην 7η μοίρα του Αιγόκερω, έχοντας ως επιτακτικό αίτημα την άμεση ενηλικίωση σου.

Σε βάζει σε διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πόσο βαριά  πέφτει επάνω σου η σκιά του οικογενειακού περιβάλλοντος, μέσα από πρέπει, κανόνες και πεποιθήσεις, που έχεις φορτωθεί από την παιδική σου ηλικία και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εσωτερική σου αλήθεια (Ήλιος αντίθεση Κρόνος, Σελήνη σύνοδος Κρόνος).  

Σου περιορίζει την ελευθερία συναισθηματικής έκφρασης και δράσης στερώντας σου το δικαίωμα να ζήσεις τη ζωή που θες.

Οι οικογενειακές ρίζες πρέπει να είναι σημείο αναφοράς και εκκίνησης ,πηγή δύναμης για να προχωράς μπροστά και να διεκδικείς. Αν σε καθηλώνουν και σε κρατούν πίσω, μέσα σε επώδυνες καταστάσεις και εναλλασσόμενους ρόλους θύτη θύματος, φύγε μακριά. Κόψε τον ομφάλιο λώρο, όσο επώδυνο κι αν είναι για σένα και τους άλλους.

Οι συναισθηματικές μνήμες (Ερμής στον Καρκίνο) θολώνουν την κρίση σου, ενώ το βόλεμα και η ευκολία σου στερούν τη χαρά της προσπάθεια και της εμπειρία της ζωής (Ήλιος τρίγωνο Δίας), σε αποχαυνώνουν και σε κάνουν μαλθακό (Αφροδίτη τετράγωνο Δίας).Η αλλαγή είναι μια διαδικασία που πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσεις μέσα σου. Βρες αυτό το κλαψιάρικο και ανεύθυνο παιδί που αρνείται να μεγαλώσει και με αγάπη, τρυφερότητα και κατανόηση να το θεραπεύσεις (Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας) και να μεταμορφωθείς από το άβουλο μαμμόθρεφτο, σε χειραφετημένο ενήλικα που έχει επίγνωση της δύναμης του (Πλούτωνας στον Αιγόκερω).

Ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού σου και σταμάτα να προβάλεις στους άλλους τις αιτίες των δυνών σου (Ήλιος αντίθεση Κρόνος)   και να γίνεσαι επιθετικός ( Δίας τετράγωνο Άρης). Είσαι υπεύθυνος,  για ότι μέχρι σήμερα δεν τόλμησες να κάνεις για τον εαυτό σου.

Μην συμβιβάζεσαι με το βόλεμα. Αυτονομήσου και κινήσου εκτός ορίων (Ουρανός τρίγωνο Σελήνη). Η ζωή είναι έξω από τη ζώνη ασφαλείας που σου έχουν μάθει.

Να θυμάσαι : Tα «καλά» παιδιά δεν πάνε πουθενά. Τα «κακά» παιδιά πάνε παντού!

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα τον άξονα των παρορμητικών ζωδίων, Κριούς – Ζυγούς, Καρκίνους – Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες, γύρω από την 5η έως 9η μοίρα των ζωδίων αυτών.Φωτεινή Σαπουντζάκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

facebook.com/kosmogrammaΣχετικά άρθρα

Τριήμερο αστρολογικό φεστιβάλ από την σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Η Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ διοργανώνει ένα τριήμερο, μίνι Αστρολογικό Φεστιβάλ, στη βεράντα - αυλή της Σχολής, Βασ. Λογοθετίδη 16 Μετρό Πανόρμου, για τους θιασώτες της Ποιοτικής Αστρολογίας

Πανσέληνος στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με ελεύθερη είσοδο [Πρόγραμμα Εκδηλώσεων]

Με ανοιχτές τις πύλες του και ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα υποδεχθεί την ωραιότερη πανσέληνο του χρόνου 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×