op
×

Κάλεσμα για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Συνεταιριστικών Οργανώσεων #Coopstarter

Διαβάστηκε
Κάλεσμα για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Συνεταιριστικών Οργανώσεων #Coopstarter

Το CoopStarter στοχεύει στην ανάπτυξη μιας συνεταιριστικής επιχειρηματικής κουλτούρας μεταξύ των νέων γενιών, δημιουργώντας συνέργειες και αξιοποιώντας την εμπειρία και τους πόρους τόσο των συνεταιριστικών ενώσεων όσο και των οργανώσεων νέων. 

Σε όλο το έργο, 12 μέντορες από 6 χώρες θα δημιουργήσουν μαζί πρωτοποριακά εργαλεία καθοδήγησης, με στόχο να διευκολύνουν τις συνεργατικές ενώσεις και τις οργανώσεις νεολαίας να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν τους νέους ηγέτες να αναπτύξουν συνεργατικά έργα με συνεκτικό και συμπληρωματικό τρόπο.

Αυτό το υλικό θα δοκιμαστεί σε μια ομάδα 10 νέων εθελοντών, που ονομάζεται "πρεσβευτές", μέσω μιας σειράς 3 δραστηριοτήτων που οργανώνονται σε 5 πιλοτικές χώρες.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο επιτυχημένες και σταθερές οικονομίες παγκοσμίως συμβαίνει να είναι και οι περισσότερο αναπτυγμένες συνεταιριστικά οικονομίες στον κόσμο.

Το πρόγραμμα Coopstarter 2.0 έφτασε στο στάδιο ωρίμανσης και πλέον καλεί συνεταιριστικές ενώσεις και οργανισμούς να συμμετάσχουν σε αυτό ώστε το κλειδί της επιτυχίας των συνεταιριστών (συνεταιριστική εκπαίδευση) να είναι προσιτό σε κάθε ενδιαφερόμενο και κυρίως στους νέους οι οποίοι πλήττονται από την ανεργία και την επισφάλεια.

Οσοι φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Συνεταιριστικών Οργανώσεων #Coopstarter , να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις ώστε να προωθήσουν από κοινού τη συνεταιριστική εκπαίδευση, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο http://starter.coop/wp/contact-points/

http://www.diktio-kapa.dos.grΣχετικά άρθρα
,

Κέντρα στήριξης της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας - Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης

Στόχος της δράσης, που χρηματοδοτείται με το ποσό των 11.303.000 ευρώ, είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης του θεσμού της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.)

Σαμοθράκη: Σε μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση η αναβάθμιση του κάμπινγκ

Στόχος είναι η ανάπτυξη ήπιου εναλλακτικού τουρισμού στην Σαμοθράκη μέσω της αναβάθμισης των υποδομών του κάμπινγκ και της επέκτασης των παρεχόμενων υπηρεσιών

Καπνικός Σταθμός Κατερίνης: Χώρος κοινωνικής ωρίμανσης, καλλιέργειας και παιδείας!

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2018, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα απογραφής του Κοινωνικού Φαρμακείου «Αλέκος Φτίκας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου».

Πρόγραμμα KISS: Τα εργαλεία της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας διαθέσιμα δωρεάν από τον Σεπτέμβρη!

Ο ΟΔΗΓΟΣ για τις καλές πρακτικές και το ΣΧΕΔΙΟ Βιώσιμης Ανάπτυξης για εγχειρήματα Κ.Αλ.Ο. θα επικοινωνηθούν δωρεάν τον Σεπτέμβρη

18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Στην τελική ευθεία εισέρχεται από πλευράς προετοιμασίας η 18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που οργανώνει, από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής). 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

3ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου: «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη»

29/08/18 08:00
Το Φεστιβάλ Ρεμπέτικου ξεκίνησε το 2016 από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, και καθιερώθηκε ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Σύρου.
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×