op
×

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων - Παρέχοντας υπηρεσίες

Διαβάστηκε
Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων - Παρέχοντας υπηρεσίες

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ - ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 26/8  στις 2:56 μμ στην 4η μοίρα των Ιχθύων, ζητώντας σου να παρέχεις τις υπηρεσίες σου με διάκριση και μετριοφροσύνη.


Κάτι το φεγγάρι, η θάλασσα, η τρυφερή αγκαλιά, σίγουρα έχεις πιει κάτι παραπάνω και αρχίζεις να ξεφεύγεις!


Το συναίσθημά σου βαθύ, ζητά την απόλυτη αγάπη ή και την απόλυτη καταστροφή (Αφροδίτη Πλούτωνας).


Η κρίση σου είναι υπερβολική και  δογματική. Έχεις πλάσει με το μυαλό σου ένα κόσμο εξιδανικευμένο, που θες να τον επιβάλεις στους άλλους (Ερμής Δίας).


Αναζητάς τις βαθύτερες αλήθειες, φιλοσοφείς με τάση προς τον ιδεαλισμό και τη μεγαλομανία. Ψάχνεις τον σκοπό της ζωής (Δίας  Πλούτωνας) και ξαφνικά τον βρίσκεις!


Σου έρχεται η φαεινή ιδέα ως και ανάγκη, να το παίξεις σωτήρας! Να γίνεις θυσία για να σώσεις τον άλλο, τον οποιονδήποτε άλλο, από τον πιο κοντινό μέχρι τον πιο μακρινό (Πανσέληνος στους Ιχθείς).


Εδώ πάτα φρένο να το συζητήσουμε.
Έχει περάσει από το μυαλό σου πως η αυτόβουλη απόφασή σου να το παίξεις  θύμα – σωτήρας είναι μια πράξη παρεμβατική, ναρκισσιστική και   χειριστική, κόντρα στην ελεύθερη βούληση και πορεία ζωής του άλλου;


Έχεις σκεφτεί πως πριν να βγεις στην σταυροφορία να σώσεις τον κόσμο , ο πρώτος που πρέπει να δεις και να σώσεις είναι ο ίδιος σου ο εαυτός; Φτάνει να σου θυμίσω πως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο αεροπλάνο, πρώτα βάζει η μαμά τη μάσκα οξυγόνου και μετά βοηθάει το παιδί ……..τυχαίο; 


Τα γεγονότα εκρηκτικά και αναπάντεχα, σαν το αεροπλάνο που λέγαμε πιο πάνω, θα παίξουν επικίνδυνα παιχνίδια με το νευρικό σου σύστημα, αλλά ταυτόχρονα θα σε αναγκάσουν να ανατρέξεις στις εσωτερικές  σου δυνάμεις και να γίνεις δημιουργικός. 


Να αναγνωρίσεις την αξία σου, να  αγαπήσεις και να αποδεχτείς τον εαυτό σου και μέσα από αυτόν τους άλλους ως ίσο προς ίσο. Να αποδεχτείς την διαφορετικότητά τους δίχως να προσπαθείς να επιβληθείς, αλλά  να συνεργαστείς διατηρώντας την ατομικότητά σου (Βόρειος Δεσμός- Ουρανός- Άρης).


Το κλειδί στο όλο θέμα είναι η παροχή υπηρεσίας (Ήλιος στην Παρθένο). Ο ρόλος σου να είναι συμβουλευτικός, υποστηρικτικός και βοηθητικός, όπου σου ζητηθεί. Να λειτουργήσεις με μετριοπάθεια και  διάκριση σεβόμενος τα όρια  και τις ανάγκες του άλλου.


Ξέρεις τις δυνατότητες σου και με υπομονή και σύστημα μπορείς να οργανώσεις και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή (Ήλιος- Κρόνος, Σελήνη – Κρόνος) κάθε πρωτότυπη ιδέα. Βρίσκεις  νέους δρόμους , αποβάλεις τα εμπόδια και τους νοητικούς περιορισμούς. Γίνεσαι ασυμβίβαστος και ανεξάρτητος(Ήλιος- Ουρανός , Σελήνη – Ουρανός).


Μπορείς να σπάσεις το κατεστημένο, να αναπροσαρμόσεις και να αναβαθμίσεις το παλιό σύμφωνα με τα νέα δεδομένα(Κρόνος – Ουρανός) που θα έρθουν ξαφνικά ως «κεραυνός εν αιθρία»(Άρης – Ουρανός) έχοντας πάντα ως στόχο σου την παροχή υπηρεσίας.


Να θυμάσαι :  Tο βραβείο Όσκαρ απονέμεται και στον  β΄ρόλο!


Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τον άξονα των μεταβλητών ζωδίων, Δίδυμους – Τοξότες, Παρθένους – Ιχθείς, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες,  γύρω από την 1η έως και την 7η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Φωτεινή Σαπουντζάκη


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


facebook.com/kosmogrammaΣχετικά άρθρα

Μύθοι και αλήθειες για το σύμπαν: Αστροφυσικός απαντά στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, υπάρχουν εξωγήινοι και πού είναι, απειλείται η Γη από αστεροειδείς; Η αστροφυσικός Αθηνά Μελή λύνει απλές απορίες για το σύμπαν.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×