op
×

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Το παρελθόν είναι εδώ

Διαβάστηκε
Αφροδίτη στον Σκορπιό – Το παρελθόν είναι εδώ

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Το παρελθόν είναι εδώ


Η Αφροδίτη περνάει στο "σκοτεινό" ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει για πολλούς μήνες.


Η είσοδός της θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στις 10.30 τo βράδυ και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους αλλά περισσότερο ενεργοποιεί, όσους ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού ή έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο αυτό.


Kυρίως, όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο και στο τέλος του πρώτου γιατί στις μοίρες εκείνες η Αφροδίτη θα παραμένει το περισσότερο διάστημα.


Αφήνοντας το παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού, το οποίο μας έβαλε στη διαδικασία της εξισορρόπησης των συναισθημάτων, ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι στο επόμενο ζώδιο, που θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου του 2019, που θα περάσει στον Τοξότη.


Η παραμονή της στο ζώδιο αυτό είναι τόσο μεγάλη γιατί στις 5 Οκτωβρίου μπαίνει σε στάση, γυρίζοντας ανάδρομη, στις 6 Οκτωβρίου. 


Ο στόχος όλης αυτής της πορείας, περνώντας αρκετό καιρό με την ενέργεια της, είναι να  έχουμε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στις δύσκολες πλευρές μας, που δεν βγαίνουν εύκολα στο φως. 


Τα ρήματα και οι λέξεις κλειδιά σε αυτή την ζωδιακή περιοχή είναι εσωστρέφεια, μυστικοπάθεια, μετασχηματισμός.
Αναλυτικά οι όψεις που θα σχηματίσει είναι οι εξής:


Στις 12/9 μια δυσαρμονική όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, ο οποίος είναι ανάδρομος στην 2η μοίρα του Ταύρου.


Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις αντιθέσεις της, για την περίοδο του φθινοπώρου, με τον Ουρανό.


Την περίοδο που ακολουθεί η σταθερότητα στα συναισθηματικά δεν είναι εφικτή και οι ανάγκες σου να μοιραστείς, χρωματίζονται από την απαίτηση να εκφραστείς εκρηκτικά.


Η ειλικρίνεια μπορεί να σκοτώσει, γι αυτό εκείνη την ημέρα χαμηλώνουμε τους τόνους.


Αυτή η όψη καθώς και η επόμενη, επηρεάζει Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους και Ταύρους των πρώτων ημερών.


Τους ίδιους ακριβώς εκπροσώπους του ζωδιακού, αλλά και τους Αιγόκερους επηρεάζει στις 13/9 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, η οποία ακολουθεί μετά το "ξέσπασμα" της προηγούμενης μέρας.


Η επόμενη όψη συμβάλει στην έκφραση των συναισθημάτων μέσα σε ένα πιο προσεκτικό πλαίσιο.


Στις 5/10 μπαίνει σε στάση και στις 6/10 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της.


Μας δίνεται η ευκαιρία να προβληματιστούμε πάνω σε ημιτελείς καταστάσεις και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε.


Είναι μια καλή ευκαιρία να τελειώσουν αδιέξοδες σχέσεις.


Προβλήματα με τους πρώην εραστές που έχουν προκαλέσουν μεγάλη πίεση, θα βρουν οριστικό τέλος.


Μπορεί να είναι δελεαστικό εκείνη την περίοδο να κοιτάζουμε τις σχέσεις του παρελθόντος, αλλά η πρώτη όψη της ανάδρομης Αφροδίτης στις 10/10, είναι ένα δυσαρμονικό τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο, που φέρνει εναλλαγές στην διάθεση, εγωιστικά και έντονα συναισθήματα, αναστατώνοντας Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες γύρω από τις 10 μοίρες του Σκορπιού. 


Στις 15/10 η σύνοδος με τον Ερμή, φέρνει στους Σκορπιούς που ανήκουν στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και σε Ιχθύες και Καρκίνους, βιαστικές συναντήσεις και συζητήσεις.


Στις 30/10 σχηματίζει την δεύτερη δυσαρμονική όψη αντίθεσης με τον Ουρανό στην 29η μοίρα του Κριού.


Όσοι ανήκουν στις πρώτες μέρες των σταθερών ζωδίων και πάλι θα ταρακουνηθούν.


Θα βιώσουν ρήξεις και αλλαγές σε θέματα σχέσεων.


Όλο τον Νοέμβριο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού "φλερτάροντας'' συνεχώς με τον πλανήτη Ουρανό, όπου και εκείνος ανάδρομος έχει μπει και πάλι στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού.


Ο μήνας Νοέμβριος αναμένεται ιδιαίτερα δυναμικός, και παθιασμένος για τα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Χρειάζεται όμως  μαζί με το πάθος να προσπαθήσουν να ελέγξουν τα συναισθήματα ζήλιας, που είναι πιθανό να ενταθούν αυτό το διάστημα.


Στις περιόδους που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, συναντούμε συχνά τη σκοτεινή πλευρά των σχέσεων αλλά έχουμε και μεγάλη νοσταλγία για παρελθοντικούς έρωτες.


Η παραμονή της στο ζώδιο του Ζυγού είναι μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου σχηματϊζοντας στις 9/11 τρίγωνο με τον Άρη στην 26η μοίρα του Υδροχόου 

επηρεάζοντας ευνοικά Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς των τελευταίων ημερών.


Στις 16/11 σταματάει η ανάδρομη πορεία της και στις 29/11 για τρίτη και τελευταία φορά η αντίθεση με ανάδρομο Ουρανό έρχεται για να τελειώσει οριστικά όποια σχέση δεν αξίζει κυρίως για όσους έχουν Αφροδίτη στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού.


Στις 3/12 μπαίνει και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρώτη όψη στις 15/12 ένα ευνοικό εξάγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος ορθόδρομος πλέον, βρίσκεται στην 9η μοίρα του Αιγόκερω.


Εκείνη την ημέρα τα συναισθήματα θα εκφραστούν με όρια ή θα δεχτείτε βοήθεια από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ειδικά Αιγόκεροι και Σκορπιοί γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου.


Δεύτερη όψη στις 20/12 τρίγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει αρμονικά Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου, που μπορούν να  τονωθούν με πλατωνικά φλέρτ ή καλλιτεχνικές δημιουργίες.

    

Στις 7 Ιανουαρίου του 2019, αποχωρεί από το ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινώντας την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη!
Θεοφανώ - Αλεξία Αγιοστρατίτου


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.facebook.com/kosmogrammaΛέξεις Κλειδία - Tags
Θεοφανώ - Αλεξία Αγιοστρατίτου Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ
74
αστρολογία
86
Σχετικά άρθρα

Μύθοι και αλήθειες για το σύμπαν: Αστροφυσικός απαντά στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, υπάρχουν εξωγήινοι και πού είναι, απειλείται η Γη από αστεροειδείς; Η αστροφυσικός Αθηνά Μελή λύνει απλές απορίες για το σύμπαν.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×