op
×

Σε ένα πλανήτη που δεν έχει δεύτερη ευκαιρία διοργανώνεται ένα διαφορετικό Fashion bazaar!

Διαβάστηκε
Σε ένα πλανήτη που δεν έχει δεύτερη ευκαιρία διοργανώνεται ένα διαφορετικό Fashion bazaar!
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ένα διαφορετικό bazaar έρχεται να αλλάξει τη γνώμη σου για τα Second hand! Καθαρά, σε κάθε μέγεθος και στιλ, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ και βιβλία! Σε ένα πλανήτη που δεν έχει δεύτερη ευκαιρία διοργανώνουμε ένα διαφορετικό Fashion bazaar!

Μια πρωτοβουλία που επιθυμεί να κάνει τη βιομηχανία του fast fashion ντεμοντέ και την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, μόδα. Και όλα αυτά με στυλ! Don't worry, να σε ντύσουμε θέλουμε, όχι να σε γδύσουμε!

Αν δεν πείστηκες ακόμα:

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Στο bazaar θα βρεις επίσης τα υπέροχα brands με φυσικά καλλυντικά 

-Virgin cosmetics by Ramona και 
-Ρalmyra soaps and oils

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για την κυκλική οικονομία, το zero waste και τον πράσινο τρόπο ζωής θα είμαστε εκεί για κάθε πληροφορία ή απορία και με προβολές για τη βιομηχανία της μόδας, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα.

Όλα αυτά στο φιλόξενο χώρο του Σπούτνικ στον Κεραμεικό.

**Στο χώρο λειτουργεί bar
Λέξεις Κλειδία - Tags
Σπούτνικ Fashion Bazaar κυκλική οικονομία
16
Σχετικά άρθρα

Η οικονομία του «τίποτα δεν πάει χαμένο». Του Τάκη Νικολόπουλου*

Ρύπανση εδαφών, ατμόσφαιρας, μόλυνση διατροφικών προϊόντων, μείωση  βιοποικιλότητας, ερημοποίηση, μιά διαδικασία χωρίς «επιστροφή». Η αποσύνδεση του οικονομικού πλούτου από την φυσική-υλική κατανάλωση: παράγουμε περισσότερο, καταναλώνοντας λιγότερους μη ανανεώσιμους πόρους. Η κυκλική οικονομία. 

Η πολλαπλή ζωή των αντικειμένων - Δημιουργία και Επανάχρηση

Αν πιστεύεις στις πολλαπλές ζωές των αντικειμένων, αν πιστεύεις στην κυκλική οικονομία και στη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, στήριξε την νέα ομάδα της ΑΡΣΙΣ.

Κλεοπάτρα Αλαμανταριώτου για τη βίο-μίμηση: «Ρωτήστε τη φύση, έχει εμπειρία δισεκατομμυρίων ετών!»

Πρόκειται για επιστήμη, η οποία μελετά τις ιδέες της φύσης και στη συνέχεια μιμείται τα σχέδια και τις διαδικασίες, για να δώσει λύσεις σε ανθρωπινά προβλήματα. 

5 λόγοι για να ανακυκλώνετε τα ρούχα σας και που μπορείτε να το κάνετε!

Τι σκέφτεστε στο άκουσμα της λέξης «ανακύκλωση»; Σίγουρα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας την έννοια της ανακύκλωσης με υλικά, όπως χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο ή γυαλί.

Οι δυνατότητες της Κυκλικής Οικονομίας ως «καταλύτης για την παραγωγική ανασυγκρότηση»

Στις δυνατότητες της Κυκλικής Οικονομίας που μπορεί να αποτελέσει «καταλύτη για την παραγωγική ανασυγκρότηση» αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O Γ. Καραμπελιάς συνομιλεί με τον Ρ. Ρινάλντι για τον «λαϊκισμό» και την κρίση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος

21/11/18 20:30
Ο Γιώργος Καραμπελιάς θα συνομιλήσει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 20.30 με τον εκδότη της εφημερίδας «Δρόμος της Αριστεράς», Ρούντυ Ρινάλντι, με θέμα: «Ο «λαϊκισμός» και η κρίση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».
Περισσοτερα...
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×